• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İlla bi şey gömücen hee:KK53::KK53: makarna iki çatal noolcak da o dondurma nee ama yemeğin azış ondan yırtmışsın balım

sabah için de umarım acıkmazsın onlar beni çok acıktırıyo:silah: buarada ben hiç light bi ürün kullanmıyorum hep tam yağlı süt peynir yoğurt süt bence de tam yağlı iyi yani

afiyet olsun canım günaydıınn:KK37::KK37:

ohh çok da darlu bir kahvaltı olmuş afiyet olsun balım:KK37::KK37:

Ama ben çok öenmli bi ayrıntıyı atlamışım o dondurma altında kadayıf vardı 2 çatal yedim amaa :silah::KK53::KK53:

Light a bende karşıyım büyük bi kandırmaca bana göre de şekoşum hiç tarzım değil zaten bu tarz kahvaltıda ama bugün şirketin aracını kaçırmamak adına yapamadım yarın yapacam dediğin gibi çok acıktım çünküü

Sen ne yidiiiinn :kahve:

seyrekyagmur seyrekyagmur cnm ben kahvaltıda içmem neskafe kolay kolay. Aralarda da içmem hatta pek. Ama bugün cnm istedi bi yapayım dedim. Sütlü olduğu için tok tuttu bayağı ve sütlü olunca şekersiz içemiyorum içim almıyo. Ama sade ya da süt tozu eklenmiş olunca şekersiz içebiliyorum.
Domatesli makarnaya gelince bence çok sorun değil ya sonuçta bir tabak yemedin yani kasma kendini cnm :)

Günaydın kızlar:21: saat 8de Uyandık ama bebişle olunca anca fırsat bulabildim saat 9 da 2 dlm kepek ekmeği peynir çok az kaşar zeytin ve şekersiz ıhlamur ile kahvaltımı yaptım 11 de şekersiz türk kahvesi ve rezene çayı içicem tabi kızçem uyursaa :anne:
Günaydın canım. Kahvaltın güzel olmuş ama yumurta da yeseydin keşke :)
Ahh bebişler uyusa keşke,yapılacak işler var ama olmuyo onlar ayaktayken :)

Herkese Günaydııınnnn,

Bugün de ekmek yok:cool:

2 haşlanmış yumurta

2 kk süzme peynir

1 çok kocaman domates

2 köy biberi

1 kupa stlü nescafe şekersiz 1çk neskafeli süt aslında:confused:
Ohhh her zamanki gibi güzel bir kahvaltı :)
Lokurum ben yine tarıldım ya bu tartı beni ayar ediyo. Kilo verememiş hatta üstüne almış gibi gösteriyo. Tartılmak istemiyorum aslında ama merak ediyorum gram gitse keşke ya :(

beyaz ekmek yemezdim gene ama tek o vardır baklanında suyunu almamm lazım malum :oops: Makarna çok güzel olmuştu annem yapmış domatesli duramadım yedim yaa pişmanımm

Günaydınnn madam menün ideall ama anlamıyorum ya lokurla sen nasıl kahvaltıyla kahveyi bir yolluyonuz mideye benim keyif içeceğim o :KK28:

3 te olabilir annemin makarnasına dayanamıyorum ki benn :KK22:

Ama ben çok öenmli bi ayrıntıyı atlamışım o dondurma altında kadayıf vardı 2 çatal yedim amaa :silah::KK53::KK53:

Light a bende karşıyım büyük bi kandırmaca bana göre de şekoşum hiç tarzım değil zaten bu tarz kahvaltıda ama bugün şirketin aracını kaçırmamak adına yapamadım yarın yapacam dediğin gibi çok acıktım çünküü

Ben o sütlü neskafeyi yapıyorum ama öğlene kadar içiyorum onu öyle sıcak içmem zaten hemen maksat arada bişey yudumlamak bir de çay içme alışkanlığım hiç yok günde 1 bardak falan içerim, sütlü neskafe biraz ara öğün hissi veriyo bana şekersiz iiyorum zaten herşeyi maksat eğlence olsun yani:KK45:

Lıght bence de kandırmaca hiç almam ben de

Buarada dün akşam yemeğim 8-10 kaşık havuçlu kabak yemeği 1 kase yoğurt sonra da 1 şeftali 10 yer fıstığı yedim ama 8de falan yani ve 1 de yattım

beyaz ekmek yemezdim gene ama tek o vardır baklanında suyunu almamm lazım malum :oops: Makarna çok güzel olmuştu annem yapmış domatesli duramadım yedim yaa pişmanımm

Günaydınnn madam menün ideall ama anlamıyorum ya lokurla sen nasıl kahvaltıyla kahveyi bir yolluyonuz mideye benim keyif içeceğim o :KK28:

3 te olabilir annemin makarnasına dayanamıyorum ki benn :KK22:
Bende makarnaya hic dayanamam dogrusu yiyeceksem yag katmiyorum..

Ohhh her zamanki gibi güzel bir kahvaltı :)
Lokurum ben yine tarıldım ya bu tartı beni ayar ediyo. Kilo verememiş hatta üstüne almış gibi gösteriyo. Tartılmak istemiyorum aslında ama merak ediyorum gram gitse keşke ya :KK43:
Canım benim tartida 3 gündür oruç tutmama rağmen 72 gösteriyor cildircam aynen:KK61:

yani reklamları izledin izledin canın çekti di mi bu ara ne sık dönüyo onun reklamı ya:sinirli: ben de çok severim ama 2 çatalla asla duramazdım o yüzden yine de tebrik koyuyorum:KK37:

Günaydin kizlar.

Izne cikdim ama dun ufak bi kaza gecirdim diyet miydt bisey yok aksama kdr hastanedeydim bgunde evdeyom dinlenim dedim.

Aslıcım çok geçmiş olsun iyi misin ne oldu ben de dün dedim Aslı nerde sonra da izne çıktığın geldi aklıma dedim izinde ondan yazamıyo heralde:cry:

Ama o yemeğin suyu ekmekle bandıra bandıra sıyıra sıyıra yenmez mi be lokurum :KK70:
Yenir çok da güzel olur eveet benim beraber diyet yaptığım arkadaşım da bayılır yemek suyuyla ekmek yemeye, bütün ekmek hakkını öyle kullandı başka öğünde yemiyodu bi yemeğin suyuyla 2-3 dilim götürüyodu :KK70:

Back