Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

saol tatlım sennde kutlu olsun.

ah yavru bzım calısmadıgımız bayram yok bole snırlerım oynuyor

Bizim de öyle yani dini bayramlarda tatiliz milli bayramlarda burdayız bir de bütün şirket izinli sadece çağrı merkezi ama olsun şirket rahat en azından diğer katlar boş
afıyet olsun bu arada canım bende yazım barı

1 etımek
lor peynır
1 carlı
1 salatalık
cay 1 mınnak börek yıyodu kıymalı tadna bakdım o kdan

afiyet olsun kuşum o kadar olur benim de bitter yiyesim var bugün bir iki kare hüpletebilirim

ben ole ayrımcılıgada sınır oluyom bzdede olurdu sen gel sen gel o gelmesn ne gzl ıs aynen bzmde dını bayramlar tatıl.
bıtter ıyıdır bakalm bende aksam dugune gtcem pasta yememde sole haff kuru pasta yapabuılırım cnku aksam yıyemem sanırım daha bıraz da gobecık attm mı tamamdır :)

göbecik at tabii ne çok düğün dernek oluyo kız haa bu ogünkinin düğünün mü ben d eay sonu iş yerinden bi arkadaşın düğününe gidicem sonra eylülde çok yakın bi aile dostumuzun kızının düğünü var ama çook zamandır hiç düğün dernek gezmedim

Ama bizim birkaç kişi mecbur gelmeli çünkü tv kanalları falan var çağrı geliyo yani çağrı merkezleri zaten mutlaka nöbetçi bırakmak zorunda ama bu defa hepiniz gelin dediler milli bayram diye

Ama bizim birkaç kişi mecbur gelmeli çünkü tv kanalları falan var çağrı geliyo yani çağrı merkezleri zaten mutlaka nöbetçi bırakmak zorunda ama bu defa hepiniz gelin dediler milli bayram diye

tabı cagrı merkezlerı bu durumda gelıyorhaklısın byramda kapalıysa ıyı

kız bzm bı dugun basladımı sıra sıra bu sene tek bendım bu gıtcegm kız benden snra nısanlandı sımdı dugunu var kuzenm samsunda onunda eylulde var bı akrabamda nısan dugun var o tam tarıh bellı dııl ama bu yıl dugun senemız oldu
ıyı sende gobecık atarsn zayf zayf oh ne guzel

bana kınada hırkezcıkler zayıflamıssn dedı moral tavan yptı

Bu sabah çok ince hissettim kendimi proteinin ertesi günü böyle oluyo sanki daralıyorum ama yine bir tuvalet sorunum var hafiften öğlen mutlaka acı biber yiycem

kızlar nerdeee MerveeTunaa E esrAhsm

aynen kızlar bu ara cok gelmıyor arazı oldular o proteın ıyı gelıyorsa bende denerm arada smdı teyzemn bı dıyetsyı var 1 hafta da 2 kılo verdı cok ıyı arada dıyetsyenı verıyor 1 hafta sonra onu yapmayı planlıyorum

Kizlar gunaydinbugün 70 li rakam gördüm mutluyum

Gözün aydın canım

Bugün 5 günde 5 kilo detoksuma başladım kizlar
O ne yaa bak öyle şeyler sonra normal beslenmeye dönünce aynen aldırıyo ama

nöbetçi kalıyor tabii 24 saat 2 kişi ama dış arama ben falan tatiliz dini bayramlarda ama çağrı karşılamak için kalanlar oluyor mesai alıyolar

atarım valla eylüle kadar daha da incelicem zaten inşallah şimdilik almıyorum kıyafet ağustos eylül gibi alıcam inşallah ramazan sonu 50 olurum zaten sonra da koruma

senin boyun da iyi aslıcım 58 olunca fıstık olursun ki zaten şuanda da öylesin

kız sen nıe bunları yıyemıyorsun 2 yumurta ne yapar zorla o kdr da kasma kendını ıyı dııl.

bir de belli sen kemiklisin yani kemiklerin de ağırdır aslında avantaj sanırım tartıya takılmaman lazım görünüşünden memnun olman önemli benim mesela kemiklerim çok ince etli duruyorum hala harbi kiloluymuşum yani 50 de nasıl olucam bakalım 48 mi olsam ne

:/ sanırım çok kasıyorum ondan böyle oluyor dediğin gibi :/
biraz ev işi yapım uyucam tekrar kahvaltı yapcam D:

Bence de çok kasıyosun psikolojik olarak tıkanıyosun ama sonra kan şekerin düşerse birkaç güne insanın gözü dönüyo dikkat et güzelim

:/ sanırım çok kasıyorum ondan böyle oluyor dediğin gibi :/
biraz ev işi yapım uyucam tekrar kahvaltı yapcam D:

bencede cnm cok kasma az yemekle vermessn ole dusunme ben yıyerek 9 kılo verdm

aynen alma smdıden ben smdıden kınalıgımı aldm bıde verırsem haff duzeltmeler yaparım artkın aynen hedefım 58 ıns gzl olur cnm ya olucam ama bu sefer ıddalıyım eskıyede donmucem koruma aynen hayat kuralı olucak zaten bu benım ıcın.
benm kuzenmde alrm sıstemnde onlar da 24 yapıor cok zor ıs gercekden

ben zaten oldum olalı kılomu gstermedm kemıklı olmam bı yandan avantajım yoksa top gıbı yuvarlanırdım
bende sen gıbıyım 58 hedef ya dıorum 55 olsam daha ıyı olcak sankı gıttgı yere kdr zaten 1 2 kılo oynuyor

Ben de valla bukadar yaklaştım azimle devam vazgeçmek falan yok 50 yi bi göreyim de bakarsın olmuşken 48 de olurum nasıl olsa almak kolay biraz alma payı olsun

İşte ben gösteriyorum minyonum ama kilo alınca pof pof oluyorum yani 48deki amacım boyum zaten 1.60 en ufak bir kilo almada hemen kilolu durmıyım 48 olıyım ki kilo aldığımı farkettiğimde 60lara gitmemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…