- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.941
olsun cnm bıtter ye bende hastalancam da olamadm dun cok cnm bıseler ıstedı ara ogunum var ya dedm burcak alm hepsnden tatlı ondan yedm bı kac tane. cokda yememıssn mgdemz de kuculdu gecen bende tavuk suıs bulgur yedm cok geldı dedm bıdaha yemem bulgur yannda artk aza alısdık.
Benimki evde izinli olduğu için :) bizim kız da 3 gündür çok huysuz,etmediğini bırakmadı bize. Onunla uğraşıyorum anca işte. Uyuyo bir süredir de dinleniyoruz malum :)Kimseler de yok eşleri evde heralde
Benimki evde izinli olduğu için :) bizim kız da 3 gündür çok huysuz,etmediğini bırakmadı bize. Onunla uğraşıyorum anca işte. Uyuyo bir süredir de dinleniyoruz malum :)
Sanırım dişlerinden dolayı canım ya. Sağ olasın valla gerçekten kolaylıklar versin bize Allah.Kolay gelsin tatlım nesi var ki acaba diş falan mıallah kolaylıklar versin sana yazdım okursun kendini bırakmaaa
Sanırım dişlerinden dolayı canım ya. Sağ olasın valla gerçekten kolaylıklar versin bize Allah.
Yazdıklarını okudum bebeğim :) diyet moduna girmek istemediğim için oldu hep bunlar zaten. Tamam gireyim diyorum sonra misafirliğe gidioruz ya da misafir geliyo yiyorumbana gelen misafirlerde sıkıntı olmuyo aslında kendimi tutabiliyorum ama ben gidersem kötü oluyo. Biraz tadıp bırakabilsem zaten vicdan azabından kıvranmıcam. Bunun çaresini nasıl bulucam bilemiyorum tatlım işte.
Yoksa normal yemeklerimde gayet iyi gidiyorum bunu biliyorum.
Yani bi de güzel de veriyosun maşallah çok şanslısın bunu değerlendirmen lazımyani her akşam da gitmiyosunuzdur o zaman sadece misafirlikte ye emsela ertesi gün de telafi et evde de arada atıştırma yani madem öyle ona göre bi düzen kurarsın bence yapabilirsin misafirlikte yersin ertesi gün telafi
Bugün elimden geldiğince dünü telafi etmeye çalışıyorum cnm işte.kalktığımda 3 kayısı yiyip su içmiştim işte rahatsızlıktan dolayı. Sabah kaşarlı peynirli tost haşlanmış yumurta ve zeytin yedim 11.30 civarı. Az önce Türk kahvesi içtim. Akşam yemeği olarak şuan evde bişey yok. Dışarıda yersek ızgara düşünüyorum ekmeksiz.
Dün öyle rahatsız oldum ki gerçekten bugün ceza veriyorum kendime.
Yokk bırakmak yok,70e indiysem bi 5 daha veririm. Sonra bi 5 daha :)Bak işte böyle yaparsan sorun olmaz her günd e misafirlik olmak bir iki olunca da ertesi gün telafi edersin tamamdır ama bırakma
Yokk bırakmak yok,70e indiysem bi 5 daha veririm. Sonra bi 5 daha :)
Aslında kilo vermek gerçekten çok kolay amaa ben zorlaştırıyorum kuzum bunun farkındayım :)
Oy cnm ya teşekkür ederim desteğin içinHah şöyleee anlık umutsuzluklar oluyo ama vazgeçmek yok tabii ki verirsin telafisini yap yeter
yani kaçamak hakkını misafirliklerde kullanırsın olur biter ki çok da yememişsin aslında az az yersin sonra da telafi tamamdır
Oy cnm ya teşekkür ederim desteğin için
Çok yemesem de yemiş gibi oluyorum mide az az yedikçe büzüştü,birşeyler yiyince biraz fazla kaçınca rahatsız ediyo tabi.
Misafirlik de sürekli olan bi durum değil zaten iyi ki :)
Bence de çok kasıyosun psikolojik olarak tıkanıyosun ama sonra kan şekerin düşerse birkaç güne insanın gözü dönüyo dikkat et güzelim
Ohh yürüyüş çok güzel ya arada kızla çıkıyoruz biz de akşamları. 15 dk bile iyi geliyo valla :) hava da güzel bugün buradaAy evet neyse kiben d emesela öğlen herzamankinden çok yedim gibi geldi şiştim çünkü akşama yemiycem bi de yürürüm eve zatene traf sakin güzel olur yürümek akşam da biberli limonlu yoğurt yerim artık
Ay o açlık çok kötü yapıyo insanı. Bana da bazen senin gibi oluyo ama ben yemiyorumzaten dün akşam bayağı açlıktan uyuyamadım 2den 4e kadar kalktım 1 domates 1 salatalık yedim
Ohh yürüyüş çok güzel ya arada kızla çıkıyoruz biz de akşamları. 15 dk bile iyi geliyo valla :) hava da güzel bugün burada
Aynen kuzum. Öyle imkanın varsa ne güzel bak yürüyosun.Burda da güzel yani kapalı ama güzel yani valla ben de 35 dk falan yürüyorum o kadar sürüyo eve ama baya terliyorum ve hava almış da oluyorum 15dk bile kar canım benim hiç yoktan iyi
Aynen kuzum. Öyle imkanın varsa ne güzel bak yürüyosun.
Oo maşallah o neEvet yani eve gitsem yatıcam tv izliycem ya da ufak tefek işler hiç olmazsa faydalı bişey yapmış oluyorum ama yolda çok pastane var ya anlatamam yani rahat 20 tane pastane geçiyorum eve gidene kadar o sınav yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?