Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynen cnm once bı 50 sen ben 58 gorelım snra bakarız gene. yok sende ole kotu durmuyorsun kılolu halınıde gordum bıde benm de boy 168 ıste

aynen cnm once bı 50 sen ben 58 gorelım snra bakarız gene. yok sende ole kotu durmuyorsun kılolu halınıde gordum bıde benm de boy 168 ıste

İşte 8-10cm 8-10 kilo fark demek di mi ben 1.60 ım o zaman evet ben 50 olayım bi sen de 58 sonra bakarız artık

İşte 8-10cm 8-10 kilo fark demek di mi ben 1.60 ım o zaman evet ben 50 olayım bi sen de 58 sonra bakarız artık

ıns tatlım ya ne guzel olur 59 ları gormek dusunemıorum 63 gordugume de pek ınanamıyorum uzun zman oldu hep tombıkdım ya bundan snra ınce bellı aslı olucam zaten boyunla aranda 10 kılo azı olman lazm derler ya hep

Merhaba kızlar. Öncelikle şunu diyim akşam misafirliğe gittik sütlü tatlı ve yanında bisküvi gofret filan yedim akşam akşam kalori bombası. Dün evdede kek yemiştim.
Benim tuvalet sorunum devam ediyo malesef çok şiş hissediyorum kendimi. Kayısı yedim su da içiyorum ama işe yaramıyo bağırsaklarım dolmuyo sanırım bilmiyorum,çok moralim bozuk inanın. Sanırım devam edemicem ben ya olmuyo kendimi de durduramıyorum. Adapte olamıyo muyum neyim anlamış değilim. İrademe sahip olamıyorum
Anlıcağınız moralim sıfır benim

gunaydn tatlım

sen dıyet moduna pek gıremedn bende zman zman dıyete basladıgımda bunu yapıordum
malesef demen lazm kı tamam mısafırlıkde yedn ama evde atıstırmalarını kessen cok ıyı olucak tartıda verdıgını gorunce verıorum nasılsa yıyım mı dıe dusunuyosun acabaa ama umıtsızlıge kapılma yavas yavas olur uzulme kaldıgın yerden devam et.

Bilmiyorum cnm ya giremedm o moda evet. Tuvalete de çıkamayınca daha çok bozuluyo moralim. İnş düzelirim nediyim

oglen menum

bu arada teyzemle basladık onun lısteye gecdım

kuru fasulye
cacık
ekmegım yok dıe etımek yedım
bıde bı kac tursu acı bıber

İnşallah kuzum başarıcaz ben de 5 sene önce falan 53-54 görmüştüm ama 50 zafer olucak

Esracım sen bunu iki haftada bir yaşıyosun 1 hafta toparlıyosun ve görüyosun 1600 verdin sonraki hafta bi dağılıyosun her nekadar diyet moduna girmek istemiyorum ben herşeyden az az yiycem desen de ki öyle de yaptın başardın biliyorum ama o ipinin ucunu kaçırma riski taşıyan bi düzen çünkü her zaman yiyince tutamıyo insan, insanız yani tadını alınca tırtıklıyoruz sonra d akopup gidiyo... ve madem yedin ertesi gün telafi etsen hiç sorun olmaz ama hergün bi parça ondan biraz ondan derken telafi edememiş oluyosun mesela dün akşam yedinse bugün bol sebze yoğurtla geçirsen aslınd ametabolizman hızlı yine verirsin yani bi kere yemek herşeyin sonu değil bağırsak durumuna gelince bend e hep öyle bir sorun var 2 günde 3 günde bir giriyorum netice de içinde kalıcak hali yok eninde sonunda çıkıyo haftada bir tartılınca da sorun olmuyo ama ben acı biberli yoğurtla baya kolayladım o işi başka pek tesir eden birşey olmadı bana

oglen menum

bu arada teyzemle basladık onun lısteye gecdım

kuru fasulye
cacık
ekmegım yok dıe etımek yedım
bıde bı kac tursu acı bıber

onun listesi nasıl ki yani bu öğün güzel mesela ama geneli nasıl bir de teyzen kaç kilo belki fazlası var ondan verdi 2 kg yani sen epeydir diyet yapıyosun kuşum birdne fazla gelmesin

yok kuzu benle aynı lıstelerı heo arada ona bole 1 ayda bır verıyor ama her sefernde verıyor genc kızlarda gelıyor oraya detoksmus

bak yazım

sabah 1 ekmek
5 6 zeytın
1 yumurta
yesıllık

ara 2 ananas

oglen
ızgara salata

ara kıvı
ara 2 ananas

aksam da sebze

bıde sabah aksam armut salatalık ıspanak suyu dedı teyzemde makınesı yok dıe yapamadı ama 2 kılo verdı bu detoksmus anası cok duydum zaten kılo verdırıyor bıde ananas verınce peynır sut mayalı hersey yasak

Hmmmm anladım kuzum aslında çok da az değil gayet de doyurucu demek ananas ve mayasız şeyler özelliği ben de bi deniyim önümüzdeki hafta.. süt yoğurt peynir olmıycak o zaman yumurta zeytin sabah onlar yerine diğer kısmı kolay ananas alıyım bi de değişiklik olsun bana da

Aynen kuzu bunu 3 kez yaptı hep 2 2,5 kılo verdı kadn hep degıstırıyor gercekden degısık bı dıyetsyen ananas zengn ısı dıorum bu hergun 1 ananas yıcez yanı smdı ızne cıkcam gelınce 1 hafta bunu yapıcam bakm faydasnı gorcem mı
smdıkı menumuzde

kalkar kalkmaz ılık su
sabah 1 dılım ekmek peynır yesıllık yumurta ona 1 kasık bal yada recel var

ara var ama ben yemem

oglen sebze yada baklagıl salata yogurt 1 dılım ekmek

ara meyve sut 5 badem

aksam da corba 1 dılım ekmek

aksam 1,5 meyve

benım dıyetle aynı yanı ızgara yok tek corba var bı deneyelm zarar gormeyız dmı

Ara ben de pek yemiyorum akşam o meyveler de zor yani canım istemez ki hiç

Tabii ki ne kaybederiz ananas da artık 5 tl çok da zengin işi değil eskiden daha pahalıydı bir hafta idare ederiz diğerini ben de bi haftaya deniyim bakıyım benim için en zoru süt yoğurt olmaması ama bir mantığı var demek değişiklik de iyidir bi denemek lazım

aynen smdı mıgroslarda ucuz yok cok pahalı dııl tabıde dıyetsyene gıdıosun hem ora para hemde yeme ıcme hep artı olmuyorrr bole :) aynen bende yogurt ayran cok tuketıyorum teyzem ılk bunu verdıgınde ay ye nolcak yag yakar dedıydm kadn yok demıs aynı anda olmaz degısık bı kadn dunde bırıne kabak corbası tarıfı verdı dedı aksamları ıccekmıs dedı kıza sorcam alırım

Haftaya ayran süt yoğurt peynir yok o zaman napalım deniycez artık ay 2 kilo gitse bi haftada bal olur ball

Ben de bugün öğle yemeği getiremedim bi yerde diyetteyim diye bi menü var ondan söyledim

ızgara tavuk karnıbahar brokoli ve salata yolluyolar baya da doyurucu yanında yoğurt yerim ama ekmek yemem sanırım sabah iki dilim yemiştim zaten

Haftaya ayran süt yoğurt peynir yok o zaman napalım deniycez artık ay 2 kilo gitse bi haftada bal olur ball

Ben ondan snrakı hafta yaparım cnm anca ıznımde evde zor olur oraya buraya derken. aynen harıka olur ya ıns.

oh afıyet olsun menun guzel.

Ben ondan snrakı hafta yaparım cnm anca ıznımde evde zor olur oraya buraya derken. aynen harıka olur ya ıns.

oh afıyet olsun menun guzel.

Sağol kuşum hem izinde ufak tefek kaçamak olursa sonrasında daha iyi olur bence de mantıklı yani dönünce yapman

Sağol kuşum hem izinde ufak tefek kaçamak olursa sonrasında daha iyi olur bence de mantıklı yani dönünce yapman

evet tatlım az az kacamaklar olur sanırım aama cok dıkkatlı olcm cok yapmak ıstemem ole bısey varkı suan bende sankı yersem hep bozulcak gıbı ıstemıyorum bole devam

evet tatlım az az kacamaklar olur sanırım aama cok dıkkatlı olcm cok yapmak ıstemem ole bısey varkı suan bende sankı yersem hep bozulcak gıbı ıstemıyorum bole devam
O bende de oluyo bak şimdi yemek yedim yani sebze tavuk salata yoğurt acı biber turşusu 8-10 tane.. ekmek de yemedim ama tavuk çoktu galiba çok doydum ve şuan çok yedim tedirginliği var akşama da sanırım yemem zaten saat 3

yani bu hafta mesela daha hiç kaçamaklık bişey yemedim bir lokma bile canım da istemedi aslında regl bitti ya ama belki işte bugün ya da yarın bir iki kare bitter yerim biraz onu yiyesim var

olsun cnm bıtter ye bende hastalancam da olamadm dun cok cnm bıseler ıstedı ara ogunum var ya dedm burcak alm hepsnden tatlı ondan yedm bı kac tane. cokda yememıssn mgdemz de kuculdu gecen bende tavuk suıs bulgur yedm cok geldı dedm bıdaha yemem bulgur yannda artk aza alısdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…