• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yyok be nerde genısleme supergalar tas gıbı hıc genıslemedı gecen gene ayakkabı aldm yarm numara buyuk bıraz buyuk gıbı geldı ama dedm bsver sorunlu ayaklarm snra daralıyor ıcınde duramıyor.

olmadı bende öyle yaparım 1 ay sonra zayıflayınca kendime yeni bir şeyler almayı düşünüyorum ayakkabı konusunda aklımda bulunsun :)

olmadı bende öyle yaparım 1 ay sonra zayıflayınca kendime yeni bir şeyler almayı düşünüyorum ayakkabı konusunda aklımda bulunsun :)

ayaklar kuculcegını sanmam hıc de duymadm cunku sen bılrısn tabıde. 1 ay hedef koydun he kac kılo olmak ıstıyorsun

ayaklar kuculcegını sanmam hıc de duymadm cunku sen bılrısn tabıde. 1 ay hedef koydun he kac kılo olmak ıstıyorsun

58 olmak istiyorum 1 aya zorunlu değil aslında
2 ay sonra58 olsam da olur
1 ay sonra 60da olsam birşeyler alcam sevgilimin doğum günü olcak diyorum azıcık süsleneyim :)
gerçi onun doğum günü tam finallerde yalan da olabilir süslenme işi bütler temmuzda bitecek temmuza kadar falan olmadı
aman işte ya ne zaman olursa 3 ay sonra da 58 olsam mühim değil aslında bu yaz bitmeden bi kaç kot kısa şort alıp giymek istiyoom :D

akşam yemeğim
1 tabak salata
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

Bence annenler gelsin biran önce çünkü bi ana yemek olmalı yani en azından haşlanmış bi sebze ya da babunya konserve de alabilridin aslında konservesi de güzel oluyo afiyet olsun tabii ki ama az geliyo bana sonra çok çabuk alırsın:işsiz:

58 olmak istiyorum 1 aya zorunlu değil aslında
2 ay sonra58 olsam da olur
1 ay sonra 60da olsam birşeyler alcam sevgilimin doğum günü olcak diyorum azıcık süsleneyim :)
gerçi onun doğum günü tam finallerde yalan da olabilir süslenme işi bütler temmuzda bitecek temmuza kadar falan olmadı
aman işte ya ne zaman olursa 3 ay sonra da 58 olsam mühim değil aslında bu yaz bitmeden bi kaç kot kısa şort alıp giymek istiyoom :KK70:
Olursun tatlim nie olmayasn baya ski yapiyorsun bu halinle de gzl giyimirsn cok kilon yok ☺

Bence annenler gelsin biran önce çünkü bi ana yemek olmalı yani en azından haşlanmış bi sebze ya da babunya konserve de alabilridin aslında konservesi de güzel oluyo afiyet olsun tabii ki ama az geliyo bana sonra çok çabuk alırsın:işsiz:

barbunyayı 2 sene önce bimden almıştım ok yağlıydı hatırladığım kadarıyla
Olursun tatlim nie olmayasn baya ski yapiyorsun bu halinle de gzl giyimirsn cok kilon yok ☺

teşekkür ederim ama armut tipi vucuda sahibim ve selülitliyim :/ +çatlak var

dün ölçştüm mesela
göğüs 88
bel 68
kalça 101 cm
:/

akşam sporu:
60 mekik
60 yarı şınav
60 squat
şu yarı şınavda bile kollarım koptu ısınmadan yaptığım için de sorun yaşamış olabilirim.
bundan sonraki günlerde bir kaç ısınma hareketinden sonra başlıycam şunları yapmaya

barbunyayı 2 sene önce bimden almıştım ok yağlıydı hatırladığım kadarıyla

teşekkür ederim ama armut tipi vucuda sahibim ve selülitliyim :/ +çatlak var

dün ölçştüm mesela
göğüs 88
bel 68
kalça 101 cm
:/

benmde farkım yok smıt gıbı karnım var hepsı gıtcek ole dusunme

akşam sporu:
60 mekik
60 yarı şınav
60 squat
şu yarı şınavda bile kollarım koptu ısınmadan yaptığım için de sorun yaşamış olabilirim.
bundan sonraki günlerde bir kaç ısınma hareketinden sonra başlıycam şunları yapmaya

bencede olmadı haff oyna yada yuru snra yap hıc ıyı demıyorlar

Günaydııınnn 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Aslıtooş çalışıyo musun bugüün ben çalışıyorum:kahve:

Kahvaltım

2 dilim tb ekmeği

1 haşlanmış yumurta

1 kk süzme peynir

1 büyük domates

2 çarli biber

1 kupa sütlü neskayfe:KK52:

Günaydııınnn 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Aslıtooş çalışıyo musun bugüün ben çalışıyorum:kahve:

saol tatlım sennde kutlu olsun.
En Büyük TÜRKİYE

ah yavru bzım calısmadıgımız bayram yok bole snırlerım oynuyor

Kahvaltım

2 dilim tb ekmeği

1 haşlanmış yumurta

1 kk süzme peynir

1 büyük domates

2 çarli biber

1 kupa sütlü neskayfe:KK52:

afıyet olsun bu arada canım bende yazım barı