Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Tam uyurken yakalmışım canım seni :))) ay hoş geldin canım biz daha yeni başladık ama iyi gidiyoruz şuanda her şey yolunda çok şükür cumartesi tartılıcaz seninde cumartesiye kadar bize uyup tartılmamanı istiyorum lütfen :))) ay canımmm benim bende özledim bi piknik bi gezmek derken giremedim vaktim kalmadı ama hep aklım sizde :)) ayy hepimiz veririz İnşaallah canım ya :)

Merhaba canım bende 61 kiloyum 64 ten düştüm bir haftada üç kilo ile sende tartılma cumartesi tartıl burdan bizim yediklerimizden bi menü çıkart kendine hamur işi tatlı şekeri hayatından çıkartmalısın ben tamamen kesmiş durumdayım ekmekte sabah bi dilim kepekli yiyorum öğlen yemek azda olsa yetim yoğurt ve salatayla akşam yulaf falan yada yemek küçük tabakta yoğurt ile yiyorum yeşil çayım eksik olmaz sabah türk kahvemi içerim tarçınlı aç karnına akşamda yoğurt pul biber limon kürümü yaparım :))

Merve çok azimli ve eminim bu çabasının karşılığını görücek cmts günü. Ben pek veremicrem ama en azından 1,5 kilo gitmiş olur inşallah. Yoksa moralim bozulur 1 kilodan az vermişsem

Ozaman kendimi tanitayim...yasim 28
Boy 163 kilom bu aksam 69.
Kac yildir hep 60li kilolardayim baktim aldikcada aliyorum son aylarda.

Bugun itibariyle basliyorum.bu aksam spor salonuna basladim.hirsli hirsli ugrastim.hedefim uzun donemde 50 li kilolara inmek ama su 1 ayda sıkılasabildigim kadar sıkılasmaliyim.

Calistigim icin yemek duzenim yok abur cubur vs beni mahvetti...su da icmem ve hareketim sifir.
Tabi bugunden sonra bunlara bir cekiduzen veriyorum.spor salonunada her firsatta duzenli gitmeyi dusunuyorum..

Hoşgeldin canım. Keşke biraz kilo verdikten sonra gitseydin spor salonuna. Ah o abur cuburlar yok mu hepimizi mahvediyo. Sen de biraz düzen getir hayatına,biz burdayız beraber elimizden geldiğince yaparız bişeyler

Merve çok azimli ve eminim bu çabasının karşılığını görücek cmts günü. Ben pek veremicrem ama en azından 1,5 kilo gitmiş olur inşallah. Yoksa moralim bozulur 1 kilodan az vermişsem
canım kendine oyle yüklenme 70 kğ bir insanın haftada 1 kğ verebilmesi için 7000 kalori harcaması lazım kendinize büyük hedefler koymayın aksi bir durum olursa çabuk pes edersiniz.

canım kendine oyle yüklenme 70 kğ bir insanın haftada 1 kğ verebilmesi için 7000 kalori harcaması lazım kendinize büyük hedefler koymayın aksi bir durum olursa çabuk pes edersiniz.

İlk hafta olduğu için böyle bi beklenti içindeyim ben ama görücez bakalım cmts ne yaptık ne yapamadık.

Neyse kızlar ben çıkıyorum şimdi,yarın görüşmek üzere.iyi geceler..

Canım sağ ol ben bu hırsı yakalayana kadar çok şeyler atlattım zamanla oldu ama pes etmedim sende etme eminim vermiş olucaz bende pek umutlandırmak istemiyorum kendimi veremezsem üzülmeyim diye 2 kilo bile gitse benim için 2.haftada çok iyi olucak senden en az 3 kilo diyorum ben ilk haftan bebeğim :)

Canım spordan önce beslenme düzenine yardımcı olmak isterim çalıştığım için abur cuburla besleniyorum deme çok yanlış bir şey evden giderken kendine bi çanta yap içine vazgeçilmezlerimizden koy yeşil elma güzel bir ara öğündür activa kayısılı yoğurt eti form light bisküvi koy iki üç ceviz su şişesi yeşil çay :) bunları ara öğün olarak kullan sabah kahvaltısı çok çok önemli kilo vermede kahvaltıyı yapmadığında hiç bir zaman kilo veremezsin insülün direncin artar daha çok yemek yemek istersin abur cubura saldırırsın salatalaık domates peynir yumurta ve iki dilim kepekli ekmek yeşillik yeşil biber kırmızı biber bunlar tam bi sağlık deposu yada acelem var dersen lifalif yulaf ezmesi içine yarım muz 2 3 çilek kivi doğrayabilirsin canım tarçında ekle :) akşamda yemeğini 7 gibi mutlaka ye sebze yemeği olabilir yoğurt salata kullan yemeğin yanında cacıkta olabilir 2 yada 3 köfte çorba salata da yapabilirsin ama mutlaka hamur işi abur cubur şeker çikolata yemiceksin tadına bile bakmıcaksın tadına bakmak bile bize zarar :))))

Tsk ederim.dedigim gibi spora basladim yemek duzeni icinde size katildim.dediklerini yapmaya baslayacagim.

ay canım bende agustosda balauyına gıdıyorum o yuzden bu kasmalarım artk eskı ben olmak ıstemıyorum gıydıgım yakıssn ıstıyorum karnımı ıcerı cekmek ıstemıyorum :) ınsallah ulasırız.

günaydınn bu arada aksam bende bıraz kotu gıttı kuafore gıttım cıkısta yarım smıt yedım bıde abla bana kucuk bı borek vermısdı aksamı bole kapattım meyveyle :) dıyetsyenım duymasn :) sabah aynı ekmek 1 buyuk dıılım aldım peynır yumurta 3 cevız smdıde yesıl cay ıcıyorum :)

Günaydın kızlar :) yaa ben tartıldım dün çok moralim bozuktu çünkü bi göreyim dedim ne yapmışım.200 gr vermişim kaç gündür yahu ağzım açık kaldı.bari 600-700 gr olsaydı. Neyse birazdan kahvaltımı yapıcam 1 omlet 1 dlm ekmek biraz peynir ve zeytinle

cnm uzulme bende tartıldım 300 gram bısey olmaz yavas yavas degısır bazen yagdan verırsn kılodan gormessn bende cok oldu bu mesela

Günaydınnnnn kızlarr öncelikle overann moral bozma devamm hırslaa Ama bende dün akşam çookk azıttım ya patlican musakka yapmıştım eve gidince Allahım gebemiyim ne acayip canım istedi yediklerimi yazayım sonra beni taşlayabilirsiniz: Yarım kase şehriye çorbası, 2 Tabak musakka, yarım kase yoğurt, yarım tabak bulgur, yarım porsiyon kıvırcık ve 2 dilim çavdar Vallahi test alcm doymuyorum yahu.. Sabah mısır gevreği karper ve simit yedim ama işin ilginci karnım iniyo gibi geliyo bu bir muciz olacak böyle yemeye devam edersem

Sende mi ekmeksiz yaşayamam diyenlerdensin hayatta doymam bende

Ben de geleyim mi araniza

Hoşgeldin aramıza Asenaaaa

Hayran kaldım yeminle ben orada gümletmiştim ve kilon bizim kadar fazla olmamasına rağmen. Böyle devam edersen güzel sonuçlar alırsın merveee

Hoşgeldin Arkaptaaa

ay canım bende agustosda balauyına gıdıyorum o yuzden bu kasmalarım artk eskı ben olmak ıstemıyorum gıydıgım yakıssn ıstıyorum karnımı ıcerı cekmek ıstemıyorum :) ınsallah ulasırız.

O zamann elinden geleni fazla fazla yap canım gerçekten çok utanıyorsun kocana,, fit kızların yanında yaşlı vücut gibi nereni kapatacağını şaşırıyorsn hemde gelinliğe hazırlık olur. Hep koş yürüme eski zamanım olsa çocuk olmasa anasını ağlatırdım sporun şimdi

Meraba kızlar uzun zamandır aradığım topik tam da burası işte hepiniz harikasınız baştan sona kadar okudum yazdıklarınızı çok canlı bi topik olmuş ve desteğiniz çok güzel kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim bende cmt başlamıştım diyete arada kaçamaklar oldu maalesef cmt verebilmişmiyim görücem bende sizleri de çok merak ediyorum ne kadar verdiniz çok güzel gidiyorsunuz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…