• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bi arkadaş başlık açmıştı ekmeği kesmeyin kısın diye. Mesela avuç içinizin büyüklüğünü baz alın diyo. Yarısından biraz fazla yiyin her öğün diyo. Bu da mantıklı böyle de uygulayabiliriz
Sekerim oylede yapa biliriz yeter ki ekmeyi fazla tuketmeyelim bak kilolar nasil gidiyor:KK50:

Kızlar öncelikle kilo vermek isteyenler; hepimize kolay gelsin.. Ben bir kaç gündür sabah aç karnına ceviz tüketiyorum inanılmaz tok tutuyor ben şekerli abur cubura çok düşkünümdür.. onu bile bastırdı tatlı isteğim kayboldu iştahta sıkıntı yasayanlara tavsiye ederim.. Tabiki de kilo verirken fiziksel olarak çaba gerek fakat iştahın biraz olsun kapanması da işimize gelir :KK54:

Canım bebekle zor oluyo yaa yoruluyorm zaten gün içinde. Bi de spora vaktim olmuyo açıkçası :KK43:
Haklisin sende ama arada vakit bulursan biraz yapsan iyi olur .Cunki sporsuz kilo verdiyimizde hem tez geri geliyor hemde vucud sekilsiz oluyo bana gore spor sart .Sende vakit buldukca yaparsan cooooook iyi olucak gorursun:KK5:

Haklisin sende ama arada vakit bulursan biraz yapsan iyi olur .Cunki sporsuz kilo verdiyimizde hem tez geri geliyor hemde vucud sekilsiz oluyo bana gore spor sart .Sende vakit buldukca yaparsan cooooook iyi olucak gorursun:KK5:

Valla cnm inşallah yapabilirim bakalım kısmet :)

Kızlar öncelikle kilo vermek isteyenler; hepimize kolay gelsin.. Ben bir kaç gündür sabah aç karnına ceviz tüketiyorum inanılmaz tok tutuyor ben şekerli abur cubura çok düşkünümdür.. onu bile bastırdı tatlı isteğim kayboldu iştahta sıkıntı yasayanlara tavsiye ederim.. Tabiki de kilo verirken fiziksel olarak çaba gerek fakat iştahın biraz olsun kapanması da işimize gelir :KK54:
Tesekkurler canim ben ara ogunlerimde yiyorum zaten ,haklisin baya bi tok tutuyo acikmiyosun.Sen kac kiloyla basladin diyete tatlim?

Teşekkür ederiz canım. Ne kadar tüketiyosun cevizi sabahları?

Kızlar benim görümcem 2-3 ay gibi bir sürede 12 kilo vermişti 1,5 sene önce bizim düğün için. Hiç spor yapmadı yeşil çay çok faydalı demişti. Zaten hareketsiz bi kız kendisi de. 1-2 kilo aldı ama çok zayıftı şimdi daha iyi oldu. Sporsuz da gayet verilir benim şahsi fikrim tabi :) herkes istediği gibi uygulamakta serbest tabiki

Tesekkurler canim ben ara ogunlerimde yiyorum zaten ,haklisin baya bi tok tutuyo acikmiyosun.Sen kac kiloyla basladin diyete tatlim?
Canım ben 58 le basladım yavas yavas zayıflamadan yanayım çünkü alışkın oldugun herseyı bı anda kesmek ona hızlı bir dönüş yapmaya sebep veriyor.. yani alışkanlıklardan yavas yavas kopma ve tok tutmaya yarayacak yag yakmaya yarayacak besinlerle de desteklemeye çalıyorum.. gram gram gidiyo şimdi :KK45:

Canım ben 58 le basladım yavas yavas zayıflamadan yanayım çünkü alışkın oldugun herseyı bı anda kesmek ona hızlı bir dönüş yapmaya sebep veriyor.. yani alışkanlıklardan yavas yavas kopma ve tok tutmaya yarayacak yag yakmaya yarayacak besinlerle de desteklemeye çalıyorum.. gram gram gidiyo şimdi :KK45:
Bitanem 58 kilo o kadarda fazla deyilki sen boyun kac? hedefin ne? bize biraz kendinden bahsetsene:confused:

Rica ederim canım. Ben her sabah 2 tane ceviz tüketiyorum aksamdan suya koyup sabah suyunu da içebilirsin özellikle bağırsaklar açısından çok iyi ve enerji veriyor

Sağ ol cnm önerilerin için.bi ara ceviz alayım bari deneyeyim biraz :)

Back