• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

canım cok haklısın gercekden ınsallah olucak bakalım sen dugunde kac kıloydun smdı kac kı :) bıde yedıklerın keske ekmek yemıyeydn dıcem ama bazen oluyo gercekdedn ne yıcegnı sasırıuyor ınsan.

65 kiloydum canım şimdi 72 diye biliyorum ama dijital tartı fazla tartıyo gibi yaa.. Ya hiç sorma oysa sınırlarımı hep belirlemiştim duramadım ya

Kız dur olmasın gene daha minnak bi canavarım var :KK53: ya yapalım merve vallahi bu arada sende emziriyordun demi ? Bugün cezalıyım öğlende 2 dilim çavdar 30 gr ton balığı ve 3 yaprak marul getirdim işe.. Akşamsa sadece salata yapıcam ve pilatese başlıyorum bu akşam itibari ileee :KK73::KK73::KK73:[/QUOTE]
Ay canım pardon hamilemiyim diyince bebişin yok sandım olmasın o zaman :))) evet emziriyorum tatlım ama ek gıdayı gündüz yiyor gündüz 3 kere falan emiyor gece tamamen meme ama :(( sütüm olmadığında bitane hurma yiyorum yatmadan önce mecburen :) canım ben bitek sabah ekmek yiyorum bazen onu bile yemiyorum ton balığı salatası çok işe yarıyor genelde akşama yapıyorum hafif geçsin diye öğlen güzel bi yemk ve soğanlı salata yapıyorum bide yoğurt benim vazgeçilmezlerim :) sütüm olsun diye öğlen yiyorum akşama yulafta mükemmel oluyo tok tutuyo süt yapıyo ve zayıflatıyo :))

Aman canım Allah korusun daha bebeğim 7 aylık umarım yoktur öyle bir şey :KK43:(( eşimle iddaya girdik 46 olunca bana ne istersem alıcağını söyledi daha da hırslandım yapabilceğime inanmıyor ama yapıcaz kızlar sizi anlatıyorum ben ve arkadaşlarım yapıcaz görüceksin diyorum :))

cnm 46 cok dııl mı resmde cok da gostermıyosun. masallah cokda guzelsın yanı esınde sen gıbısını bulmus laf mı edıyor :)

Benim eşim etli butlu seviyo zayıflıcam deyince yok yok iyi böyle diyo :) ama ona rağmen ben kilo vermek istiyorum

cnm 46 cok dııl mı resmde cok da gostermıyosun. masallah cokda guzelsın yanı esınde sen gıbısını bulmus laf mı edıyor :)
Sağ ol canım benim :) ben evlenmeden önce bi ara 45 tim ve eşim çok seviyordu 50 ye çıktım sonra o kiloda kaldım ama şimdi 46 olayım işimi garantiye alayım bi iki kilo alırsam diye :)) aslında pek belli olmuyor kilo üstümde ama eski halimi bilenler anlıyor canım :)

Benim eşim etli butlu seviyo zayıflıcam deyince yok yok iyi böyle diyo :) ama ona rağmen ben kilo vermek istiyorum
Canım benim eşimde ilk başlarda aynısını diyordu ve ısrarla kilo verme boşver iyisin sana kilo yakışıyor diyordu ama zaman geçtikçe eski halimi istediğini belli etmeye başladı beni gaza getiren asıl sebep bu :)

Ben evlenmeden önce en az 63 fln olmştm düğün telaşı fln derken. Sonra 1-2 ay içinde hamile kaldım aldım kiloları. Tabi ben 57-58 olmak istiyorum aslında :)

Ayy valla en basit spor bu bizim için galiba :) en azından bebişler sorun yaratmaz gülerken :D

Ben evlenmeden önce en az 63 fln olmştm düğün telaşı fln derken. Sonra 1-2 ay içinde hamile kaldım aldım kiloları. Tabi ben 57-58 olmak istiyorum aslında :)
Yapıcaz canım zamanla tabi hemen olcak bi şey değil kalori hesabıda yapabilirsin program indirdim ben telefona dün onu yapmaya başladım ve gerçekten acıncak kadar az yediğimi fark ettim herkes bana üzülüyor açım diye ama aç değilim ki anlamıyolar :KK71:

canım cok haklısın gercekden ınsallah olucak bakalım sen dugunde kac kıloydun smdı kac kı :) bıde yedıklerın keske ekmek yemıyeydn dıcem ama bazen oluyo gercekdedn ne yıcegnı sasırıuyor ınsan.

65 kiloydum canım şimdi 72 diye biliyorum ama dijital tartı fazla tartıyo gibi yaa.. Ya hiç sorma oysa sınırlarımı hep belirlemiştim duramadım ya

Kız dur olmasın gene daha minnak bi canavarım var :KK53: ya yapalım merve vallahi bu arada sende emziriyordun demi ? Bugün cezalıyım öğlende 2 dilim çavdar 30 gr ton balığı ve 3 yaprak marul getirdim işe.. Akşamsa sadece salata yapıcam ve pilatese başlıyorum bu akşam itibari ileee :KK73::KK73::KK73:[/QUOTE]

olsun canım verılmıcek bısey yok 65 nasılsan smdıde o kıloya dusersın.

Aynen şekerim. Benim bacaklarım ağrıdı ilk defa yaptım diye herhalde.hamladım iyice evde :) önceden böyle miydim ahh ahh

Hoş geldin hayatım tabi ki katılabilirsin kilon boyun ne kadar ama tamamen uymalısın ben 3 kilo verdim bir haftada ama hiç hanur tüketmiyorum kaçamakta sıfır :))
Hoşbuldum canım 25 yaşımdayım 1.53 boyum 59.4 kilom şimdilik hedefin 50 kilo olmak evliyim 8.5 aylık bi oğlum var anlayacağınız bendekiler de doğum kilosu ve artık vermem gerek emziriyorumda o yüzden birazda temkinli gitmeye çalışıyorum spor yaşamıyorum ancak bu işin sporsuz zor olduğunun farkındayım umarım sizin desteğinizle bende veririm çok öptüm hepinizi kızlar:KK36:

Kızlar eltim 72 den 10 günde 68.8 ye düştü 4 günde iki kilo gitmiş kızlar çok iyi :))) bende tartıldım ama hastalanmadım o yüzden 60.8 çıktım :(( mutsuzum biraz ama hastalanamıyorum hamilemiyim acaba kızlar şüphelenmeye başladım :(

Kız dur olmasın gene daha minnak bi canavarım var :KK53: ya yapalım merve vallahi bu arada sende emziriyordun demi ? Bugün cezalıyım öğlende 2 dilim çavdar 30 gr ton balığı ve 3 yaprak marul getirdim işe.. Akşamsa sadece salata yapıcam ve pilatese başlıyorum bu akşam itibari ileee :KK73::KK73::KK73:
Ay canım pardon hamilemiyim diyince bebişin yok sandım olmasın o zaman :))) evet emziriyorum tatlım ama ek gıdayı gündüz yiyor gündüz 3 kere falan emiyor gece tamamen meme ama :KK43:( sütüm olmadığında bitane hurma yiyorum yatmadan önce mecburen :) canım ben bitek sabah ekmek yiyorum bazen onu bile yemiyorum ton balığı salatası çok işe yarıyor genelde akşama yapıyorum hafif geçsin diye öğlen güzel bi yemk ve soğanlı salata yapıyorum bide yoğurt benim vazgeçilmezlerim :) sütüm olsun diye öğlen yiyorum akşama yulafta mükemmel oluyo tok tutuyo süt yapıyo ve zayıflatıyo :))[/QUOTE]

Kız dur olmasın gene daha minnak bi canavarım var :KK53: ya yapalım merve vallahi bu arada sende emziriyordun demi ? Bugün cezalıyım öğlende 2 dilim çavdar 30 gr ton balığı ve 3 yaprak marul getirdim işe.. Akşamsa sadece salata yapıcam ve pilatese başlıyorum bu akşam itibari ileee :KK73::KK73::KK73:

olsun canım verılmıcek bısey yok 65 nasılsan smdıde o kıloya dusersın.[/QUOTE]

İnşaallah canım vermem gerek zati ,kocamda fit hiç şansım yok :oops:

Kızlar eltim 72 den 10 günde 68.8 ye düştü 4 günde iki kilo gitmiş kızlar çok iyi :))) bende tartıldım ama hastalanmadım o yüzden 60.8 çıktım :KK43:( mutsuzum biraz ama hastalanamıyorum hamilemiyim acaba kızlar şüphelenmeye başladım :KK43:

:rolleyes: bence eczaneye koşmalısın normal de düzenliysenn

Cnm yeme düzenin değiştiği için olabilir.eltine bak maşallah:) neler yaptı öyle o

Back