- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
canım cok haklısın gercekden ınsallah olucak bakalım sen dugunde kac kıloydun smdı kac kı :) bıde yedıklerın keske ekmek yemıyeydn dıcem ama bazen oluyo gercekdedn ne yıcegnı sasırıuyor ınsan.
65 kiloydum canım şimdi 72 diye biliyorum ama dijital tartı fazla tartıyo gibi yaa.. Ya hiç sorma oysa sınırlarımı hep belirlemiştim duramadım ya
Kız dur olmasın gene daha minnak bi canavarım var ya yapalım merve vallahi bu arada sende emziriyordun demi ? Bugün cezalıyım öğlende 2 dilim çavdar 30 gr ton balığı ve 3 yaprak marul getirdim işe.. Akşamsa sadece salata yapıcam ve pilatese başlıyorum bu akşam itibari ileee [/QUOTE]
Ay canım pardon hamilemiyim diyince bebişin yok sandım olmasın o zaman :))) evet emziriyorum tatlım ama ek gıdayı gündüz yiyor gündüz 3 kere falan emiyor gece tamamen meme ama ( sütüm olmadığında bitane hurma yiyorum yatmadan önce mecburen :) canım ben bitek sabah ekmek yiyorum bazen onu bile yemiyorum ton balığı salatası çok işe yarıyor genelde akşama yapıyorum hafif geçsin diye öğlen güzel bi yemk ve soğanlı salata yapıyorum bide yoğurt benim vazgeçilmezlerim :) sütüm olsun diye öğlen yiyorum akşama yulafta mükemmel oluyo tok tutuyo süt yapıyo ve zayıflatıyo :))