• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar günaaaydın mis gibi kahve kokusu ve yanına iki tane kayısıyla günü açıyorum ve tabi ki su :) kahvaltımı yarım saate yapıcam inanın ki kahve tıkadı yicek yerim kalmadı valla :) kızlar ben hala adet olmadım ya 5 gün geçti o yüzden hiç tartılmak istemiyorum şişlik var üzerimde tartının benden yana olcağına inanmıyorum keşke sizde tartılmasaydınız :((

Meraba kızlar uzun zamandır aradığım topik tam da burası işte :KK73:hepiniz harikasınız baştan sona kadar okudum yazdıklarınızı çok canlı bi topik olmuş ve desteğiniz çok güzel kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim bende cmt başlamıştım diyete arada kaçamaklar oldu maalesef cmt verebilmişmiyim görücem bende sizleri de çok merak ediyorum ne kadar verdiniz çok güzel gidiyorsunuz çünkü:KK68:
Hoş geldin hayatım tabi ki katılabilirsin kilon boyun ne kadar ama tamamen uymalısın ben 3 kilo verdim bir haftada ama hiç hanur tüketmiyorum kaçamakta sıfır :))

Kızlar günaaaydın mis gibi kahve kokusu ve yanına iki tane kayısıyla günü açıyorum ve tabi ki su :) kahvaltımı yarım saate yapıcam inanın ki kahve tıkadı yicek yerim kalmadı valla :) kızlar ben hala adet olmadım ya 5 gün geçti o yüzden hiç tartılmak istemiyorum şişlik var üzerimde tartının benden yana olcağına inanmıyorum keşke sizde tartılmasaydınız :KK43:(
Ben dünkü yaptıklarımın cezasını gördüm iyi oldu canım. Dank etti kafama :KK11:

Bugün kaçamak yapmıcam,cmtsye kadar toparlıcAm işleri bakalım. Evi temizliyim bari bugün spor niyetine :)
Canımmmm bende temizlik yapmayı planlıyorum yoğurt kürünü yapıyor musun :) sıkıntı yapma kendine şuandan itibaren sadece yemicem de yeme lütfen bak kendini daha iyi hissediceksin yemeklerin seni mutsuz etmesine izin verme pes etme bugün güzel bi meyve detoksu yap öğlen yulaf tüket ve akşam ekmek yeme :) beyaz ekmek yerine hemen tam buğday yada kepekli almalısın :))

O zamann elinden geleni fazla fazla yap canım gerçekten çok utanıyorsun kocana,, fit kızların yanında yaşlı vücut gibi nereni kapatacağını şaşırıyorsn hemde gelinliğe hazırlık olur. Hep koş yürüme eski zamanım olsa çocuk olmasa anasını ağlatırdım sporun şimdi :KK6:[/QUOTE]

canım cok haklısın gercekden ınsallah olucak bakalım sen dugunde kac kıloydun smdı kac kı :) bıde yedıklerın keske ekmek yemıyeydn dıcem ama bazen oluyo gercekdedn ne yıcegnı sasırıuyor ınsan.

Günaydınnnnn kızlarr öncelikle overann moral bozma devamm hırslaa :KK49: Ama bende dün akşam çookk azıttım ya patlican musakka yapmıştım eve gidince Allahım gebemiyim ne acayip canım istedi yediklerimi yazayım sonra beni taşlayabilirsiniz: Yarım kase şehriye çorbası, 2 Tabak musakka, yarım kase yoğurt, yarım tabak bulgur, yarım porsiyon kıvırcık ve 2 dilim çavdar :KK45::KK22::KK22::KK22: Vallahi test alcm doymuyorum yahu.. Sabah mısır gevreği karper ve simit yedim ama işin ilginci karnım iniyo gibi geliyo bu bir muciz olacak böyle yemeye devam edersem :KK14:
Canım hamilesindir inşallah :))) hamile değilsen eğer hemen dur demelisin kendine :))) bugün güzel bi detoks yapalım :) güzel bi yürüyüş meyve su yulaf üçlüsünü kullan kendini fazla aç tuttma inan ki 2 saatte bir bi şeyler yiyorum meyve kraker yulaf ama az az kendimi hiç aç bırakmıyorum eşim şokta :)))) ekmek yemediğime inanamıyor :))

Canımmmm bende temizlik yapmayı planlıyorum yoğurt kürünü yapıyor musun :) sıkıntı yapma kendine şuandan itibaren sadece yemicem de yeme lütfen bak kendini daha iyi hissediceksin yemeklerin seni mutsuz etmesine izin verme pes etme bugün güzel bi meyve detoksu yap öğlen yulaf tüket ve akşam ekmek yeme :) beyaz ekmek yerine hemen tam buğday yada kepekli almalısın :))
Canım tam buğday ya da kepekli ekmek alınca bayatlıyo yaa eşim yemediği için. Ben de normal ekmek yiyorum mecburen.kahvaltıda 1 dlm yedim diğer öğünlerde yarım dilim yicem ya da hiç yemicem. Bugünü hafif geçiricem öğlen taze fasulyr ve patates salatası yicem ikisinden de birkaç kaşık alıcam. Üşenmezsem evi temizlicem, tabi bi de kızım durursa.

Kızlar günaaaydın mis gibi kahve kokusu ve yanına iki tane kayısıyla günü açıyorum ve tabi ki su :) kahvaltımı yarım saate yapıcam inanın ki kahve tıkadı yicek yerim kalmadı valla :) kızlar ben hala adet olmadım ya 5 gün geçti o yüzden hiç tartılmak istemiyorum şişlik var üzerimde tartının benden yana olcağına inanmıyorum keşke sizde tartılmasaydınız :KK43:(

canım sende bı test yap ıstıosan :) yada yukarıda vurmus olabılır ay keskem benım adette yukarı vursa :)

Canım tam buğday ya da kepekli ekmek alınca bayatlıyo yaa eşim yemediği için. Ben de normal ekmek yiyorum mecburen.kahvaltıda 1 dlm yedim diğer öğünlerde yarım dilim yicem ya da hiç yemicem. Bugünü hafif geçiricem öğlen taze fasulyr ve patates salatası yicem ikisinden de birkaç kaşık alıcam. Üşenmezsem evi temizlicem, tabi bi de kızım durursa.

canım dılım ekmekler var ben ole alıyorum mesela sabah 2 dılım oglen aksam 1 er dılım yıyebılırsn. hemde bayatlamaz dolaba koy tarıhlerı var onların beyaz ekmek yeme cnm ıyı dııl beyazı esn yesn bayatlarsa ertesı gun kızartırsn

Şimdi koca bi kupa limonlunu yeşil çay içiyorum azıcık tıkar inşallah iştahımı.kahvaltımı az yapmama rağmen doydum çok şükür,psikolojik herhalde :)

canım sende bı test yap ıstıosan :) yada yukarıda vurmus olabılır ay keskem benım adette yukarı vursa :)
Aman canım Allah korusun daha bebeğim 7 aylık umarım yoktur öyle bir şey :((( eşimle iddaya girdik 46 olunca bana ne istersem alıcağını söyledi daha da hırslandım yapabilceğime inanmıyor ama yapıcaz kızlar sizi anlatıyorum ben ve arkadaşlarım yapıcaz görüceksin diyorum :))

canım dılım ekmekler var ben ole alıyorum mesela sabah 2 dılım oglen aksam 1 er dılım yıyebılırsn. hemde bayatlamaz dolaba koy tarıhlerı var onların beyaz ekmek yeme cnm ıyı dııl beyazı esn yesn bayatlarsa ertesı gun kızartırsn

Akşam gidip alırım artık,evde tek olduğum için çıkamıyorum kızla

Akşam gidip alırım artık,evde tek olduğum için çıkamıyorum kızla
Canım evet bende dolaba attım biz eltimle bitane alıp bölüşüyoruz günde bir dilim yediğimizden çok uzun gidiyor bayatlamasın diye dolapta saklıyoruz :))

Canım evet bende dolaba attım biz eltimle bitane alıp bölüşüyoruz günde bir dilim yediğimizden çok uzun gidiyor bayatlamasın diye dolapta saklıyoruz :))

Ben de iki günlük ayırıp buzluğa koyayım diyorum taze kalıyo. Evde fazla ekmek olunca da öyle yapıyorum :)

Şimdi koca bi kupa limonlunu yeşil çay içiyorum azıcık tıkar inşallah iştahımı.kahvaltımı az yapmama rağmen doydum çok şükür,psikolojik herhalde :)
Yeşil çay mmm nefis canım çekti vallahi hemen kendime yapmalıyım :))) valla bende doyabildiğimi anladım çok şükür canım mideyi küçülttük sanırım :))

Yeşil çay mmm nefis canım çekti vallahi hemen kendime yapmalıyım :))) valla bende doyabildiğimi anladım çok şükür canım mideyi küçülttük sanırım :))

Yaa ben zaten doyuyorum artık az yesem de ama aç gözlülük var canım can sıkıntısından yiyorum hep. Buna çözüm bulmam lazım :/

O zamann elinden geleni fazla fazla yap canım gerçekten çok utanıyorsun kocana,, fit kızların yanında yaşlı vücut gibi nereni kapatacağını şaşırıyorsn hemde gelinliğe hazırlık olur. Hep koş yürüme eski zamanım olsa çocuk olmasa anasını ağlatırdım sporun şimdi :KK6:

canım cok haklısın gercekden ınsallah olucak bakalım sen dugunde kac kıloydun smdı kac kı :) bıde yedıklerın keske ekmek yemıyeydn dıcem ama bazen oluyo gercekdedn ne yıcegnı sasırıuyor ınsan.[/QUOTE]

65 kiloydum canım şimdi 72 diye biliyorum ama dijital tartı fazla tartıyo gibi yaa.. Ya hiç sorma oysa sınırlarımı hep belirlemiştim duramadım ya

Canım hamilesindir inşallah :))) hamile değilsen eğer hemen dur demelisin kendine :))) bugün güzel bi detoks yapalım :) güzel bi yürüyüş meyve su yulaf üçlüsünü kullan kendini fazla aç tuttma inan ki 2 saatte bir bi şeyler yiyorum meyve kraker yulaf ama az az kendimi hiç aç bırakmıyorum eşim şokta :)))) ekmek yemediğime inanamıyor :))

Kız dur olmasın gene daha minnak bi canavarım var :KK53: ya yapalım merve vallahi bu arada sende emziriyordun demi ? Bugün cezalıyım öğlende 2 dilim çavdar 30 gr ton balığı ve 3 yaprak marul getirdim işe.. Akşamsa sadece salata yapıcam ve pilatese başlıyorum bu akşam itibari ileee :KK73::KK73::KK73:

Ben de iki günlük ayırıp buzluğa koyayım diyorum taze kalıyo. Evde fazla ekmek olunca da öyle yapıyorum :)
Evet canım en güzeli :) hadi kalk bebişin uyuyosa ip atla ben evde iple atlayamadığım için ip varmış gibi atlıyorum çok etkili bacaklar full çalışıyor kollarıda çeviriyorum harika 100 kere atla bak nasıl yanıyosun :)

Evet canım en güzeli :) hadi kalk bebişin uyuyosa ip atla ben evde iple atlayamadığım için ip varmış gibi atlıyorum çok etkili bacaklar full çalışıyor kollarıda çeviriyorum harika 100 kere atla bak nasıl yanıyosun :)

Haha benim kızım gündüzleri uyumuyo şimdi benle beraber takılıyo pusette otıruyo oyuncağıyla oynuyo. bi yandan da tvyi kesiyo :)

Back