• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar benim görümcem 2-3 ay gibi bir sürede 12 kilo vermişti 1,5 sene önce bizim düğün için. Hiç spor yapmadı yeşil çay çok faydalı demişti. Zaten hareketsiz bi kız kendisi de. 1-2 kilo aldı ama çok zayıftı şimdi daha iyi oldu. Sporsuz da gayet verilir benim şahsi fikrim tabi :) herkes istediği gibi uygulamakta serbest tabiki
Ben gunde 3 kupa yesil cay iciyorum icinede limon koyuyorum cok guzel oluyor sizlere de tavsiye ederim.3 kupadan artigi zararli:KK50:

Sekerim oylede yapa biliriz yeter ki ekmeyi fazla tuketmeyelim bak kilolar nasil gidiyor:KK50:
canım arkadaşlarım ben kğ verme açısından hem deneyimli hemde çok araştıran biri olaraktan size şunu demek isterim illa ekmek tüketecekseniz tam tahıllı buğday ekmeğini tüketin size faydası olacaktır :)

canım arkadaşlarım ben kğ verme açısından hem deneyimli hemde çok araştıran biri olaraktan size şunu demek isterim illa ekmek tüketecekseniz tam tahıllı buğday ekmeğini tüketin size faydası olacaktır :)
Bitanem ekmek tuketiyoruz zaten,ama ben kahvaltidan sonra ekmek yemiyorum.

Off ben ekmeksiz yapamam kızlar. Sabahları peyniri yumurtayı ekmeksiz yiyemem içimi bulandırıyo. Özellikle de yumurtaaaa :/ öğlen akşam az yiyebilirim belki hiç yemeyebilirim ama kahvaltıda yemem gerek :) eşim tam buğday fln yemiyo o yüzden alınca bayatlıyo ekmek sonra :(

Off ben ekmeksiz yapamam kızlar. Sabahları peyniri yumurtayı ekmeksiz yiyemem içimi bulandırıyo. Özellikle de yumurtaaaa :/ öğlen akşam az yiyebilirim belki hiç yemeyebilirim ama kahvaltıda yemem gerek :) eşim tam buğday fln yemiyo o yüzden alınca bayatlıyo ekmek sonra :KK43:
Tatlim sabahlari ekmek yeme diyen yok ki sana 2 hatta doymuyosan 3 dilim ye sonra yeme bak nasil kilo vereceksin:KK60:

Kızlaaar ben geldim bende sizi özledimmm ya bugün eşim evdeydi sürekli biyere gittik şuan annemlerdeyiz o yüzden yazamadım :(( öğlen dediğim gibi tavuklu salata yedim kızlar 2 saat sonra yarım paket kepekli bisküvi yedim küçük akşamda bulgurlu sarma yaptırdım anneme ondan 5 tane ve yarım kase cacık yedim kızlar 3 saat yürüyüş yaptım bomba gibiyim ekmek sadece sabah yedim ay kızlar annem bi yemekler yapmış inanınki herkes ısrar etti pes etmedim etmiyoruz yemiyoruz kızlar size güveniyorum bunu yapıcaz başarıcaz :))))

Yeşil çay suyum hiç eksik olmadı kızlar hep yanımdaydı :)) bensiz baya komuşmuşsunuz kızlar hanginize yorum yapsam şaşırdım :)))) beni özlemenize sevindim:KK200:

Kızlaaar ben geldim bende sizi özledimmm ya bugün eşim evdeydi sürekli biyere gittik şuan annemlerdeyiz o yüzden yazamadım :KK43:( öğlen dediğim gibi tavuklu salata yedim kızlar 2 saat sonra yarım paket kepekli bisküvi yedim küçük akşamda bulgurlu sarma yaptırdım anneme ondan 5 tane ve yarım kase cacık yedim kızlar 3 saat yürüyüş yaptım bomba gibiyim ekmek sadece sabah yedim ay kızlar annem bi yemekler yapmış inanınki herkes ısrar etti pes etmedim etmiyoruz yemiyoruz kızlar size güveniyorum bunu yapıcaz başarıcaz :))))
Hos geldin tatlim uyumaya gidiyodum sen geldin .Aferin sana sagliksiz bisey yeme bizde sana guveniyoruz Ins hep birlikde bu pis kilolardan ,yaglardan kurtulacaz:KK60:

Merve cim nerelerdesin yahu özlettin kendini. Valla süper gidiyosun hepimizi sollucaksın bu gidişle :)

Back