- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Ben gunde 3 kupa yesil cay iciyorum icinede limon koyuyorum cok guzel oluyor sizlere de tavsiye ederim.3 kupadan artigi zararliKızlar benim görümcem 2-3 ay gibi bir sürede 12 kilo vermişti 1,5 sene önce bizim düğün için. Hiç spor yapmadı yeşil çay çok faydalı demişti. Zaten hareketsiz bi kız kendisi de. 1-2 kilo aldı ama çok zayıftı şimdi daha iyi oldu. Sporsuz da gayet verilir benim şahsi fikrim tabi :) herkes istediği gibi uygulamakta serbest tabiki
valla şekerim ben o dediğinin farklısını yapıom yani içine zencefil zerdeçal ve tarçında koyuyorum ben 13 kğ verdim fakat bu mu işe yaradı bilemem çünkü çok uğraştım kğ vermek için :)Dogru canim merve yapiyor onu cokda etkili oldugunu soyluyor.Bi dene istersen
Cok guzel olur tatlimBen de geleyim mi araniza
Ne demek canım hızlı yol almak için birbirimize destek olmalıyız. Bence de kesinlikle denemelisinSağ ol cnm önerilerin için.bi ara ceviz alayım bari deneyeyim biraz :)
Cok guzel vermissin tatlim simdi kac kilosun?valla şekerim ben o dediğinin farklısını yapıom yani içine zencefil zerdeçal ve tarçında koyuyorum ben 13 kğ verdim fakat bu mu işe yaradı bilemem çünkü çok uğraştım kğ vermek için :)
canım arkadaşlarım ben kğ verme açısından hem deneyimli hemde çok araştıran biri olaraktan size şunu demek isterim illa ekmek tüketecekseniz tam tahıllı buğday ekmeğini tüketin size faydası olacaktır :)Sekerim oylede yapa biliriz yeter ki ekmeyi fazla tuketmeyelim bak kilolar nasil gidiyor
ben doğumdan sonra 78 kğ idim şimdi 65 :) canım boyumda 170Cok guzel vermissin tatlim simdi kac kilosun?
Bitanem ekmek tuketiyoruz zaten,ama ben kahvaltidan sonra ekmek yemiyorum.canım arkadaşlarım ben kğ verme açısından hem deneyimli hemde çok araştıran biri olaraktan size şunu demek isterim illa ekmek tüketecekseniz tam tahıllı buğday ekmeğini tüketin size faydası olacaktır :)
Guzel canim hedefin kac peki?ben doğumdan sonra 78 kğ idim şimdi 65 :) canım boyumda 170
Tatlim sabahlari ekmek yeme diyen yok ki sana 2 hatta doymuyosan 3 dilim ye sonra yeme bak nasil kilo vereceksinOff ben ekmeksiz yapamam kızlar. Sabahları peyniri yumurtayı ekmeksiz yiyemem içimi bulandırıyo. Özellikle de yumurtaaaa :/ öğlen akşam az yiyebilirim belki hiç yemeyebilirim ama kahvaltıda yemem gerek :) eşim tam buğday fln yemiyo o yüzden alınca bayatlıyo ekmek sonra
şimdilik 60 canımGuzel canim hedefin kac peki?
ben hiç yemiyorum canım onu daha çok bulgur pilavı ile karşılıyorum :)Bitanem ekmek tuketiyoruz zaten,ama ben kahvaltidan sonra ekmek yemiyorum.
Hos geldin tatlim uyumaya gidiyodum sen geldin .Aferin sana sagliksiz bisey yeme bizde sana guveniyoruz Ins hep birlikde bu pis kilolardan ,yaglardan kurtulacazKızlaaar ben geldim bende sizi özledimmm ya bugün eşim evdeydi sürekli biyere gittik şuan annemlerdeyiz o yüzden yazamadım( öğlen dediğim gibi tavuklu salata yedim kızlar 2 saat sonra yarım paket kepekli bisküvi yedim küçük akşamda bulgurlu sarma yaptırdım anneme ondan 5 tane ve yarım kase cacık yedim kızlar 3 saat yürüyüş yaptım bomba gibiyim ekmek sadece sabah yedim ay kızlar annem bi yemekler yapmış inanınki herkes ısrar etti pes etmedim etmiyoruz yemiyoruz kızlar size güveniyorum bunu yapıcaz başarıcaz :))))
ben yeni katıldım ve burdaki arkadaşları çok sevdim :)Yeşil çay suyum hiç eksik olmadı kızlar hep yanımdaydı :)) bensiz baya komuşmuşsunuz kızlar hanginize yorum yapsam şaşırdım :)))) beni özlemenize sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?