Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben gunde 3 kupa yesil cay iciyorum icinede limon koyuyorum cok guzel oluyor sizlere de tavsiye ederim.3 kupadan artigi zararli

Dogru canim merve yapiyor onu cokda etkili oldugunu soyluyor.Bi dene istersen
valla şekerim ben o dediğinin farklısını yapıom yani içine zencefil zerdeçal ve tarçında koyuyorum ben 13 kğ verdim fakat bu mu işe yaradı bilemem çünkü çok uğraştım kğ vermek için :)

Sekerim oylede yapa biliriz yeter ki ekmeyi fazla tuketmeyelim bak kilolar nasil gidiyor
canım arkadaşlarım ben kğ verme açısından hem deneyimli hemde çok araştıran biri olaraktan size şunu demek isterim illa ekmek tüketecekseniz tam tahıllı buğday ekmeğini tüketin size faydası olacaktır :)

Bitanem ekmek tuketiyoruz zaten,ama ben kahvaltidan sonra ekmek yemiyorum.

Off ben ekmeksiz yapamam kızlar. Sabahları peyniri yumurtayı ekmeksiz yiyemem içimi bulandırıyo. Özellikle de yumurtaaaa :/ öğlen akşam az yiyebilirim belki hiç yemeyebilirim ama kahvaltıda yemem gerek :) eşim tam buğday fln yemiyo o yüzden alınca bayatlıyo ekmek sonra

Tatlim sabahlari ekmek yeme diyen yok ki sana 2 hatta doymuyosan 3 dilim ye sonra yeme bak nasil kilo vereceksin

Kızlaaar ben geldim bende sizi özledimmm ya bugün eşim evdeydi sürekli biyere gittik şuan annemlerdeyiz o yüzden yazamadım ( öğlen dediğim gibi tavuklu salata yedim kızlar 2 saat sonra yarım paket kepekli bisküvi yedim küçük akşamda bulgurlu sarma yaptırdım anneme ondan 5 tane ve yarım kase cacık yedim kızlar 3 saat yürüyüş yaptım bomba gibiyim ekmek sadece sabah yedim ay kızlar annem bi yemekler yapmış inanınki herkes ısrar etti pes etmedim etmiyoruz yemiyoruz kızlar size güveniyorum bunu yapıcaz başarıcaz :))))

Yeşil çay suyum hiç eksik olmadı kızlar hep yanımdaydı :)) bensiz baya komuşmuşsunuz kızlar hanginize yorum yapsam şaşırdım :)))) beni özlemenize sevindim

Hos geldin tatlim uyumaya gidiyodum sen geldin .Aferin sana sagliksiz bisey yeme bizde sana guveniyoruz Ins hep birlikde bu pis kilolardan ,yaglardan kurtulacaz

Merve cim nerelerdesin yahu özlettin kendini. Valla süper gidiyosun hepimizi sollucaksın bu gidişle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…