- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Sekerim oylede yapa biliriz yeter ki ekmeyi fazla tuketmeyelim bak kilolar nasil gidiyorBi arkadaş başlık açmıştı ekmeği kesmeyin kısın diye. Mesela avuç içinizin büyüklüğünü baz alın diyo. Yarısından biraz fazla yiyin her öğün diyo. Bu da mantıklı böyle de uygulayabiliriz
Evet yaa Merve bugün çok az geldi buraya :/
Ayy inşallah canımmmm inşallahSekerim oylede yapa biliriz yeter ki ekmeyi fazla tuketmeyelim bak kilolar nasil gidiyor
Benim reglim bitsin hemen basliyacam .Sen neden yapmiyosun canimBen spor yapmıyorum şekerim malesef
Belki birazdan gelir tatlim isi cikmisdir ozledim vallaEvet yaa Merve bugün çok az geldi buraya :/
Benim reglim bitsin hemen basliyacam .Sen neden yapmiyosun canim
Belki birazdan gelir tatlim isi cikmisdir ozledim valla
Dogru canim merve yapiyor onu cokda etkili oldugunu soyluyor.Bi dene istersenyoğurt limon ve pul biber :) doğru mu
Haklisin sende ama arada vakit bulursan biraz yapsan iyi olur .Cunki sporsuz kilo verdiyimizde hem tez geri geliyor hemde vucud sekilsiz oluyo bana gore spor sart .Sende vakit buldukca yaparsan cooooook iyi olucak gorursunCanım bebekle zor oluyo yaa yoruluyorm zaten gün içinde. Bi de spora vaktim olmuyo açıkçası
Haklisin sende ama arada vakit bulursan biraz yapsan iyi olur .Cunki sporsuz kilo verdiyimizde hem tez geri geliyor hemde vucud sekilsiz oluyo bana gore spor sart .Sende vakit buldukca yaparsan cooooook iyi olucak gorursun
Tesekkurler canim ben ara ogunlerimde yiyorum zaten ,haklisin baya bi tok tutuyo acikmiyosun.Sen kac kiloyla basladin diyete tatlim?Kızlar öncelikle kilo vermek isteyenler; hepimize kolay gelsin.. Ben bir kaç gündür sabah aç karnına ceviz tüketiyorum inanılmaz tok tutuyor ben şekerli abur cubura çok düşkünümdür.. onu bile bastırdı tatlı isteğim kayboldu iştahta sıkıntı yasayanlara tavsiye ederim.. Tabiki de kilo verirken fiziksel olarak çaba gerek fakat iştahın biraz olsun kapanması da işimize gelir
Kızlar öncelikle kilo vermek isteyenler; hepimize kolay gelsin.. Ben bir kaç gündür sabah aç karnına ceviz tüketiyorum inanılmaz tok tutuyor ben şekerli abur cubura çok düşkünümdür.. onu bile bastırdı tatlı isteğim kayboldu iştahta sıkıntı yasayanlara tavsiye ederim.. Tabiki de kilo verirken fiziksel olarak çaba gerek fakat iştahın biraz olsun kapanması da işimize gelir
Yaparsin tatlim bebisin biraz buyusun o zaman bol vaktin olucak eminimValla cnm inşallah yapabilirim bakalım kısmet :)
Canım ben 58 le basladım yavas yavas zayıflamadan yanayım çünkü alışkın oldugun herseyı bı anda kesmek ona hızlı bir dönüş yapmaya sebep veriyor.. yani alışkanlıklardan yavas yavas kopma ve tok tutmaya yarayacak yag yakmaya yarayacak besinlerle de desteklemeye çalıyorum.. gram gram gidiyo şimdiTesekkurler canim ben ara ogunlerimde yiyorum zaten ,haklisin baya bi tok tutuyo acikmiyosun.Sen kac kiloyla basladin diyete tatlim?
Rica ederim canım. Ben her sabah 2 tane ceviz tüketiyorum aksamdan suya koyup sabah suyunu da içebilirsin özellikle bağırsaklar açısından çok iyi ve enerji veriyorTeşekkür ederiz canım. Ne kadar tüketiyosun cevizi sabahları?
Bitanem 58 kilo o kadarda fazla deyilki sen boyun kac? hedefin ne? bize biraz kendinden bahsetseneCanım ben 58 le basladım yavas yavas zayıflamadan yanayım çünkü alışkın oldugun herseyı bı anda kesmek ona hızlı bir dönüş yapmaya sebep veriyor.. yani alışkanlıklardan yavas yavas kopma ve tok tutmaya yarayacak yag yakmaya yarayacak besinlerle de desteklemeye çalıyorum.. gram gram gidiyo şimdi
Rica ederim canım. Ben her sabah 2 tane ceviz tüketiyorum aksamdan suya koyup sabah suyunu da içebilirsin özellikle bağırsaklar açısından çok iyi ve enerji veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?