- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Ay kızlar sağ olun çok motive oldum ama dondurma yedim diye çooook üzgünüm beyaz bişey olmaz heralde eşim ısrar etti ama daha yemedim :)))
O kadardan bişey olmaz kız rahat ol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kızlar sağ olun çok motive oldum ama dondurma yedim diye çooook üzgünüm beyaz bişey olmaz heralde eşim ısrar etti ama daha yemedim :)))
Kızlar sağ olun valla çok fena hırslanmışım hiç bişey yemedim çok şaşırıyorum kendime sizde süpersiniz cumartesiye az kaldı panikteyim
kahvaltın gzlmıs calısıyosun sanırım sende olsun oglen ole yersn aksam sebze proteın yaparsın yada.
masallah kızına da sımdıkı cocuklar yaramaz ya bı tane abmde var 8 aylık fena yuruyunce dusunemıyorum :)
Ay hiç ölçmediim ölçmek lazım aslında kızlar ölçelim de söyleyelim birbirimize :)))Bu araadaaaaaaa internetten ebru şallının 2.pilates cd sini aldım bir de pilates topu ve lastik dur bakam kendimi gaza getiriyorum. Bu arada bel kalça ölçüleriniz nedir benim bel en son 100 dü sanırım göbek deliğinde
hiç sorma çok fena oluyorlar.. çalışıyorum canm ya masabaşı olmak işi çok bozuyor zaten..Akşama kesinlikle protein takviyesi yapmam eve gidince de yemek yapmak zor oluyor çocuklaa
bende calısıorum masa bası ama cok dısarı cıkıyorum bıde dıyetsyenm haftada 3 gun spor verdı yapıoduy bı ara nazar ettm kendımı dun geen yapdm bakalım ıns devamı gelır. sende pılates aldn he kuzenmde almısdı yap barı az da olsa
ölcuye gelırsek evde var mı bılmıom ya merk ettım smdı kacdır acep :)
Olursun tatlim sen dietini bozma saglikli beslen 64 bile olursun1 Haziran da düz 65 kilo olcem şuanlık hedefim bu ve karnımda 80 olmuş olacak
Canini sikma bitanem ekmek fazla yemiyosan bisey olmaz .Ama ara ogun yap bence yapda calis cok yeme yada yungul biseyler ye ne bileyim meyve ,ceviz,yogurt gibi .Ben oyle yapiyorum tatlimBen ara öğün yapmak istemiyorum bende işe yaramıyo beceremiyorum çnkü bi başladım mı duramıyorum kızlar. Ekmek yemiyorum pek ama diğer taraftan yemeğin miktarını fazla mı kaçırıyorum acaba şuan kendimi sorguluyorum. Velhasılı kelam canım sıkkın
Insallah bitanem yarin hepimiz icin guzel bir gun olsunSabah ve öğlen yersem ara öğüne ihtiyacım olmucak zaten :) yemek olmayınca zor oluyo valla ama azar azar sabah ve öğlen yemek en iyisi galiba. Hadi bakalım yarın daha güzel bir gün geçiricem inşallah