• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar sağ olun valla çok fena hırslanmışım hiç bişey yemedim çok şaşırıyorum kendime :KK28: sizde süpersiniz cumartesiye az kaldı panikteyim :cool:

Kızlar 2 ince dilim kek yedim ben dankek mozaiklerden :) çok ince dilimlenmiş şekildeydi lüplettim pişman değilim :) öğle yemeği niyetine erik ve kek olsun :oops::oops:

kahvaltın gzlmıs calısıyosun sanırım sende olsun oglen ole yersn aksam sebze proteın yaparsın yada.
masallah kızına da sımdıkı cocuklar yaramaz ya bı tane abmde var 8 aylık fena yuruyunce dusunemıyorum :)

hiç sorma çok fena oluyorlar.. çalışıyorum canm ya masabaşı olmak işi çok bozuyor zaten..Akşama kesinlikle protein takviyesi yapmam eve gidince de yemek yapmak zor oluyor çocuklaa

Bu araadaaaaaaa internetten ebru şallının 2.pilates cd sini aldım bir de pilates topu ve lastik dur bakam kendimi gaza getiriyorum. Bu arada bel kalça ölçüleriniz nedir benim bel en son 100 dü sanırım göbek deliğinde :KK22:

Bu araadaaaaaaa internetten ebru şallının 2.pilates cd sini aldım bir de pilates topu ve lastik dur bakam kendimi gaza getiriyorum. Bu arada bel kalça ölçüleriniz nedir benim bel en son 100 dü sanırım göbek deliğinde :KK22:
Ay hiç ölçmediim ölçmek lazım aslında kızlar ölçelim de söyleyelim birbirimize :)))

hiç sorma çok fena oluyorlar.. çalışıyorum canm ya masabaşı olmak işi çok bozuyor zaten..Akşama kesinlikle protein takviyesi yapmam eve gidince de yemek yapmak zor oluyor çocuklaa

bende calısıorum masa bası ama cok dısarı cıkıyorum bıde dıyetsyenm haftada 3 gun spor verdı yapıoduy bı ara nazar ettm kendımı dun geen yapdm bakalım ıns devamı gelır. sende pılates aldn he kuzenmde almısdı yap barı az da olsa

ölcuye gelırsek evde var mı bılmıom ya merk ettım smdı kacdır acep :)

bende calısıorum masa bası ama cok dısarı cıkıyorum bıde dıyetsyenm haftada 3 gun spor verdı yapıoduy bı ara nazar ettm kendımı dun geen yapdm bakalım ıns devamı gelır. sende pılates aldn he kuzenmde almısdı yap barı az da olsa

ölcuye gelırsek evde var mı bılmıom ya merk ettım smdı kacdır acep :)

İnşaallah canım ama bi hedefim var ondan ötürü böylee.. Ağustos sonu tatile gidiyoruz ve ben balayındaki o böğğ vücutlu kız olmak istemiyorum. Hatta o zaman 65 kiloydum ama spor olmadığı için sarkıktı vücut o resimlere bakmak dahi istemiyorum hatta hatırlarım yatın ucunda ben ve eşim güneşleniyorduk yanımıza 2 çıtı pıtı kızlar geldi bir de esmerler kadın olduğuma ben inanamadım o derece yanii ..

Kızlar ben bugün abarttım ya çok moralim bozuk :mad::mad: kurabiye yedim biraz fazlaca.akşam yemek yapmadım kahvaltılık yedik eşimle. Yanına patates salatası ve patlıcan közleyip salatasını yaptm zeytinyağlı filan. Ben de tabağıma patatesten 5kaşık filan,patlıcandan 2kaşık aldım.biraz da peynir zeytin yedim falan fişman. Çok yedim bugün yaa offf. Öğlen abartmasaydım iyiydi. Bebekle zor oluyo kendime bşyler hazırlamak,anca kızıma hazırlayabiliyorm.eee karnımı doyuramayınca da hep yicek şeyler arıyorum.yine dikkat edemicem diye çok korkuyorum :KK34::KK34:

Ben ara öğün yapmak istemiyorum bende işe yaramıyo beceremiyorum çnkü bi başladım mı duramıyorum kızlar. Ekmek yemiyorum pek ama diğer taraftan yemeğin miktarını fazla mı kaçırıyorum acaba şuan kendimi sorguluyorum. Velhasılı kelam canım sıkkın :(

Ben ara öğün yapmak istemiyorum bende işe yaramıyo beceremiyorum çnkü bi başladım mı duramıyorum kızlar. Ekmek yemiyorum pek ama diğer taraftan yemeğin miktarını fazla mı kaçırıyorum acaba şuan kendimi sorguluyorum. Velhasılı kelam canım sıkkın :KK43:
Canini sikma bitanem ekmek fazla yemiyosan bisey olmaz .Ama ara ogun yap bence yapda calis cok yeme yada yungul biseyler ye ne bileyim meyve ,ceviz,yogurt gibi .Ben oyle yapiyorum tatlim:KK60:

Sabah ve öğlen yersem ara öğüne ihtiyacım olmucak zaten :) yemek olmayınca zor oluyo valla ama azar azar sabah ve öğlen yemek en iyisi galiba. Hadi bakalım yarın daha güzel bir gün geçiricem inşallah

Back