Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İşte insan pisboğaz olunca öğreniyo

Afiyet olsun canım çok güzel bir kahvaltı ben de hiç yemiyorum öyle şeyler bazen süte bir kaşık bal koyuyorum hayatıma renk katma için
sabahları yumurta yemezsem gün boyu eskisinden az yediğim için çabuk acıkıyorum. halsizleşiyorum.

bende baklavayı ödül koydum. ya bi kaç kaçamak yaptım ama küçüçük kaçamaklar bile diyeti bozuyo. o kadar çabalıyoruz boşa gitmesin.
Evet canım bende yedim ama çok enerji harcıyorum oğlende yemedim sabahta hafif yedim iyiyim şuanda :)

Evet canım bende yedim ama çok enerji harcıyorum oğlende yemedim sabahta hafif yedim iyiyim şuanda :)

canım benim sana sormak istediğim sorular var yakın kilolarda diyete başladığımız için. ben bi defa diyetisyene gittim ama benimle pek ilgilenmedi. ihtiyacın yok aslında ama vereyim bi diyet listesi dedi. 63 kilo falandım o zamanda. sen hedefini ne kadar kilo vermek istediğini anlattığında fazla buldu mu doktorun?

Canım 45 i fazla buldu ama 11 kilo fazlam olduğunu söyledi diyetisyene gittiğimde 61.2 düm 64 le başladım kendim . Diyetisyen seni 50 yaparım dedi 45 olmaz yüzün çöker dedi ama ben 45 istiyorum

Ve benim yağlarım 18 kilo yani %30 çok fazla % 21 ilk hedefimiz dedi

Canım boyun kaçtı senin buarada boyunu falan yazsana durumuna sende boy kilo başlangıç hedef

AY canım benim sağ ol biz burda birbirimizi düştüğümüzde toparlamak için varız hayatım :) bugünde eltimin oğlunun diş buğdayında uzun zamandır bizi görmeyen tanıdıklar baya zayıfladığımızı söyleyip durdu inanılmazdı :))

Canım benim sende çok iyi bir dostsun ellerine sağlık mis gibi yazmışsın :) ben çocuğum doğduğundan beri biri benim böyle yanımda olsun destek olsun istemişimdir ama hiç olmadı ve hep yarım kalan diyetler alınan kilolarla dolu bi geçmişim varken şimdi sımsıcak bi dost olmayı seviyorum sımsıcak dostlara karşılık hep destek tam destek :)

Selam cicişler :) bugün mevlütte yediklerimden sonra akşam yemeği yemiyorum kızlar. Baklava dolayisiyla yememeye karar verdim :) yarın tartı günü ama ben vermemiş ve üstüne almış olucam malesef. İnşallah haftaya iyi sonuç alırım

Canımmm bence vermiş olucaksınn :) bende akşam 4 kaşık taze fasulye 1 küçük tam buğday ekmeği 4 kaşık yoğurt ve soğan yedim çok şükür taze fasulyeyi bitirdim artıkkk :)))

Canımmm bence vermiş olucaksınn :) bende akşam 4 kaşık taze fasulye 1 küçük tam buğday ekmeği 4 kaşık yoğurt ve soğan yedim çok şükür taze fasulyeyi bitirdim artıkkk :)))
İnşallah dediğin gibi olur ama ben pek ümitli değilim canımmmm. Afiyet olsun çok iyi olmuş menü. Taze fasulyeye bayılırım,her gün yiyebilirim o derece. Evde 2 kişi olunca kalıyo yemekler günlerce bitmiyo bazen. :)

Sabaha heyecanlıyım bakalım görücez bebeğim ay evet bi yemek 5 gün gitti yani eşim sevmiyo tek başıma yedim bide yarım kilo :)

Sabaha heyecanlıyım bakalım görücez bebeğim ay evet bi yemek 5 gün gitti yani eşim sevmiyo tek başıma yedim bide yarım kilo :)
Eee 4-5 kaşık yiye yiye bitmez tabi
Ay taze fasulye sevilmez mi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…