• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gunaydin kizlar pek aktiv olamasamda kilomu bildireyim
Gecen hafta 65 500
Bu hafta 65
Fark 500
Evet kizlar 500 gramdan fazla veremedim ins gelen hafta daha iyi olur
Gunaydn cnm senle ayniyiz iyi yaolsun bi duyetyen demisdi ki elbiselerinzden anlarsiniz die ona bak kilo onemli diil

Gunaydn cnm senle ayniyiz iyi yaolsun bi duyetyen demisdi ki elbiselerinzden anlarsiniz die ona bak kilo onemli diil
Dogru diyosun tatlim elbiseler biraz buyuk duruyor ustume.Hem beni uzun sure gormeyen arkadaslar zayifladigimi soyluyor,cok mutlu oluyorum:halay:

Slm herkeslere,
Rabbimin emanetleri olan evlatlarımıza gece-gündüz demeden, saçının teline bile zarar gelmesin diye onları koruyup kollayan, uzakta veya yakında, maddi-manevi,canıyla, sesiyle,sevgisiyle ve yüreğiyle yanında olan, hiçbir karşılık beklemeden onları önce karnında sonra kucağında taşıyıp, ömürleri boyunca yanlarında destekçileri olan tüm fedakar annelerimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Allah evlatlarımıza sağlıklı,mutlu,huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin..
Anne adaylarımıza da öncelikle hayırlı güzel bir yuva kurmayı nasip etsin ardından yuvalarını şenlendirecek mis kokulu, sağlıklı bebişler göndersin inşaallah...

Slm herkeslere,
Rabbimin emanetleri olan evlatlarımıza gece-gündüz demeden, saçının teline bile zarar gelmesin diye onları koruyup kollayan, uzakta veya yakında, maddi-manevi,canıyla, sesiyle,sevgisiyle ve yüreğiyle yanında olan, hiçbir karşılık beklemeden onları önce karnında sonra kucağında taşıyıp, ömürleri boyunca yanlarında destekçileri olan tüm fedakar annelerimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Anne adaylarımıza da öncelikle hayırlı güzel bir yuva kurmayı nasip etsin ardından yuvalarını şenlendirecek mis kokulu, sağlıklı bebişler göndersin inşaallah...
Ay canım benim ne güzel yazmışsın senin ve bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun :)

Slm herkeslere,
Diline sağlık canım ne hoş yazmışsın oyle:KK68:senin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun:KK73::KK6:

ben bu gün biraz geç kaldım :) hepinize selamlar :KK73:
aramızdaki bütün annelerin anneler günü kutlu olsun :)
başlangıç 62.5
geçen hafta 61.2
güncel 60 ( hedefim 60dı)
haftaya hedefim 59
biraz saldım bu hafta aslında cuma cumartesi özellikle. hedefime ulaşınca rahatladım galiba. ama bu gün yine başlıyorum.
hedef koymak gerçekten çok iyi. sıkılmıyorsun çünkü her hafta yeniden başlıyorsun.

Kızlar öğlen patates yemeği 3 kaşık . 3 kaşık yoğurt ve soğan yedim sabah domates salatalık bi küçük parça lavaş yedm arada eti form bisküvi yedm

bende sabah kahvaltı da 4 dilim ekmek iki dilim kaşarla tost yaptım. geç yemiştim zaten akşam yemeğine kadar meyve ve yoğurtla geçiştiricem. bi kaç tane de badem yerim.

bende sabah kahvaltı da 4 dilim ekmek iki dilim kaşarla tost yaptım. geç yemiştim zaten akşam yemeğine kadar meyve ve yoğurtla geçiştiricem. bi kaç tane de badem yerim.
4 dilim ekmekmi naptııın bebeğim sen

Kızlar dr ben anca geldimmm ben dayanamadım ve tartindim ama bi kaç sonuç elde ettim 70.9 oldu 71.2 oldu ama 72 yi geçmedi yani kilo vermişim cook mutluyumm ustelik 1 haftam dolmadi ☺ bu arada asli merve kilolar güzel gitmiş sizde de ' :halay:
Canim cok iyi masallah sanada sonucda yapiyosun karsiligini gorceksin tabiki

canım az yağ ile yaptığınız sebze yemeklerine de mi 4-5 kaşık sınır koyuyosunuz. yoksa rast gele mi?

Ben de sebze yemeklerini 8 kaşık falan yiyorum bakliyatları 5-6 kaşık yani yavaşlarsa keserim diye baştan çok başladım ama yine de veriyorum çokşükür yanlarında yoğurt ve 1 dilim ekmek ve yeşillik oluyor genelde

Günaydın kizlar :temizlik:ilk bildirim benden gelsin:KK73:geçen hafta 73 bu hafta 72 hedef 55 giden 1 kilo:KK64:çok memnun kalmadım ama:KK42:

Canım bende 60 tan 58.5 giden 1buçuk kilo normal yni böyle vermemiz lazm 1 1 buçuk arası :super:

Tebrik ederim tatlım ben bugün tartılmadım çünkü regl oldum akşam moralim bozulsun istemedim

Günaydin kizlar gayet iyisiniz ben 65 dim sabah 64.2 geldim cok sevndim uzun zmandir haftada vermiodum 2 haftada 700 gram veriodum demek baya kismak iyi geldi

Tebrik ederim aslıcım :)

Günaydın kızlar. Benim malesef eksilme yok +700 hatta kilo almışım. Biliyodum zaten :) neyse sağlık olsun

Haftaya tertemiz bir başlangıç yapar ve telafi edersin canım benim inanıyorum :)

Gunaydin kizlar pek aktiv olamasamda kilomu bildireyim
Gecen hafta 65 500
Bu hafta 65
Fark 500
Evet kizlar 500 gramdan fazla veremedim ins gelen hafta daha iyi olur

Tebrikler canım benim

Herkese merhaba tüm annelerin anneler gününü kutluyorum yakında hepsi fit anneler olacak:sampiyon::sampiyon:

Ben dün akşam patlıcan yemeği ve yoğurr yedim arkadaşlar geldi yemekler yapmıştım onlara onlara yaptıklarımdan sadece iç pilavdan yedim 3-4 kaşık ama bütün gün ekmek yememiştim:KK22:

Sabah da 5-6 zeytin bir yumurta 4-5 dilim sucuk 1 kibrit kutusu peynir bol domates salatalık yedim
Yani biraz zararlı şeyler oldu ama ekmek yemedim ve az yedim öğlen de yemedim çünkü kahvaltıyı çok geç yaptım birazdan yoğurt ve patlıcan yemeği yiycem ve bugün böyle biter:KK69:

Back