• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydinn

Sabah 1 etimek 2dilim peynir maydonoz yumurta. Oglen annemlw disarda yicez diorum birazcik kacamk iyi mi olur yada dayan asli yaparim ya yarinda pazar kahvalti var annem muglama yapabilir of of

Günaydinn

Sabah 1 etimek 2dilim peynir maydonoz yumurta. Oglen annemlw disarda yicez diorum birazcik kacamk iyi mi olur yada dayan asli yaparim ya yarinda pazar kahvalti var annem muglama yapabilir of of
Canım yarın ye bence :)) sabah uyandığında tartıl sonra ye .dd

Aslıcım bence de yarın yap gerçi sen diyetisyende tartılıyodun galiba ama olsun yarın da tartılırsın belki muğlama da kalori patlaması :KK53: ama ben de çok severim ve bugün yaparsan yarın da ondan yeme ihtinalin var bence de bugün yapma

Son düzenleme:
Günaydın herkese mervecim dün nekadar güzel yazmışsın motive etmekte harikasın nekadar içten ve samimi çabalamışsın umarım hepimiz de hedeflerimize ulaşırız:KK9::KK9:
Kahvaltım 1 yumurtadan çok az yağlı omlet 1 avuç içi kadar süzme peynir bol miktarda domates biber 1 dilim tam buğday ekmeği şimdi de yeşil çay içiyorum bu cumartesi çalışmıyorum biraz ev işleri ve dışarı çıkıp eve alışveriş yaparım yazamayabilirim herkese güzel bir haftasonu diliyorum:KK28:

Canım yarın ye bence :)) sabah uyandığında tartıl sonra ye .dd

yok ya yapmcıam kızlar bugun tartıldım zaten 600 gram vermıs gozukuyom
Aslıcım bence de yarın yap gerçi sen diyetisyende tartılıyodun galiba ama olsun yarın da tartılırsın belki muğlama da kalori patlaması :KK53: ama ben de çok severim ve bugün yaparsan yarın da ondan yeme ihtinalin var bence de bugün yapma

yok zaten yemem ya tadına bakarım dedıgın gıbı kalorı patlaması annemde dıyette gelelı rızeden
3 hafta oldu babam sureklı nıe yapmıon dıo bıde damat gelcek yarn dedık ona yapak da gorsun nasıl yapılır :)
bugun sey yapcakdım bu tavuk tabagı oluyo tavuk salata makarna az az ekmek yerne makarnasını yerm demısdm sadece o kdr ama yemıcem (:

yok ya yapmcıam kızlar bugun tartıldım zaten 600 gram vermıs gozukuyom

yok zaten yemem ya tadına bakarım dedıgın gıbı kalorı patlaması annemde dıyette gelelı rızeden
3 hafta oldu babam sureklı nıe yapmıon dıo bıde damat gelcek yarn dedık ona yapak da gorsun nasıl yapılır :)
bugun sey yapcakdım bu tavuk tabagı oluyo tavuk salata makarna az az ekmek yerne makarnasını yerm demısdm sadece o kdr ama yemıcem :-)
Aslında anladım o tabağı bişey değil yani o porsiyon çok küçük makarna da çok az koyuyolar yani öğle akşam ekmeği yerinw o makarna normal bence tavuk da zaten yiyoruz salata da .. Ben antepliyim ama muğlamaya bayılırımmm ellerine sağlık anneciğinin

Aslında anladım o tabağı bişey değil yani o porsiyon çok küçük makarna da çok az koyuyolar yani öğle akşam ekmeği yerinw o makarna normal bence tavuk da zaten yiyoruz salata da .. Ben antepliyim ama muğlamaya bayılırımmm ellerine sağlık anneciğinin

evet normalde o tabagı alıyorum yanına ful salata dıyorum o ızgara secıyorum bıde bakıcam artık.

tesekkur ederım sasırdm bılmene herkez yemez anteplılerın yemeklerıde baya guzel kılo almaman elde dııl hele baklavalar of of :)

günaydın kızlar :) yani bana daha yeni günaydın. kahvaltı yapmadım henüz. 1 yumurta haşlayıp 4-5 yeşil zeytin biraz peynir 2 dilimde çavdar ekmeği yicem. reçel, çikolata vs kahvaltıda yemiyorum.

evet normalde o tabagı alıyorum yanına ful salata dıyorum o ızgara secıyorum bıde bakıcam artık.

tesekkur ederım sasırdm bılmene herkez yemez anteplılerın yemeklerıde baya guzel kılo almaman elde dııl hele baklavalar of of :)

İşte insan pisboğaz olunca öğreniyo:KK45:

günaydın kızlar :) yani bana daha yeni günaydın. kahvaltı yapmadım henüz. 1 yumurta haşlayıp 4-5 yeşil zeytin biraz peynir 2 dilimde çavdar ekmeği yicem. reçel, çikolata vs kahvaltıda yemiyorum.

Afiyet olsun canım çok güzel bir kahvaltı ben de hiç yemiyorum öyle şeyler bazen süte bir kaşık bal koyuyorum hayatıma renk katma için:KK25:

İşte insan pisboğaz olunca öğreniyo:KK45:

Afiyet olsun canım çok güzel bir kahvaltı ben de hiç yemiyorum öyle şeyler bazen süte bir kaşık bal koyuyorum hayatıma renk katma için:KK25:

ne guzel ama degısık tadlar deneemk guzeldır :)

twenty4 twenty4 gunaydınn afıyet olsun

Kızlar selam :) sabah kahvaltımı 10 gibi yaptım. 1 dl ekmekle azıcık sosisli yumurta peynir zeytin salatalık yedim. Pek acıkmamıştım canım istemedi. Çay içtim 2 bardak şekersiz :)
Şimdi mevlütteyim,menüde etli pilav ve baklava var. Bunları yiyip akşam yemesem mi ne yapsam acep

Bugünkü menum :KK49:sabah 1.5 dilim ekmek le klasik kahvaltim ara yok öğle 1 tabak patlıcanlı domatesli yaz sulusu yanına 2 dilim ekmek suan kendimi tok hissediyorum akşam yemeyecem:rapci::kahve:

selam :) komşuma gittim öğleden sonra poğaça yapmış iki tane yedim öğle yemeğim o oldu. akşamı da biraz geciktirdim daha fırına tavuk vericem. daha yapmadım bile :(

Kızlar etleri yedim pilavdan geriye bıraktım birazını yemedim. 1 bardak ayranla 2 dl baklava yedim cevizli. :)
Canım bnm kadın doğum doktorum bir baklava için 4 saat yürümen lazım dediğinden beri yemiyorum :))

Kızlar bugün kahvaltıda yulaf yedim öğlen yemek yemedim eltimde 3 mercimek köftesi 1 minnak sigara böreği 2 minik top incirli lokum kurabiye yedm pasta bile yemedm :)

Canım bnm kadın doğum doktorum bir baklava için 4 saat yürümen lazım dediğinden beri yemiyorum :))
bende baklavayı ödül koydum. ya bi kaç kaçamak yaptım ama küçüçük kaçamaklar bile diyeti bozuyo. o kadar çabalıyoruz boşa gitmesin.

Back