Hu huuu kimse yok muu tabii epey geç oldu ama bir bakıyım dedim akşam üstü arada bir elme ve 3-4 kaşık yoğurt yedim. Akşam da çok az yağlı patlıcan yemeği ve yoğurt. Mervecim bence çok iyi bir dostsun ne kadar içten ve çabayla anlatmışsın ve çok doğru şeyler söylemişsin hepsine de kesinlikle katılıyorum. Esracım asla iradesiz değilsin sadece vücudunu zorluyosun
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
bunların hepsini hepimiz yaşadık o yüzden kilo aldık asla yalnız değilsin hele benim bebeğim de yok tamamen keyfi ve yememi durduramamdan
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
ama karar vermek ve kendine inanmak çok önemli sen annesin iradesiz olman mümkün mü eminim nelere irade gösteriyosun
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
yemek insanı duygusal anlamda da geçici de olsa mutlu eden bişey hepimiz de bundan yedik ama geçici ve sonu yok yiyoruz ve hep canımız istiyo ben bıkana kadar çikolata yesem bıkmam çok denedim
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
bence hızlı da kilo veren bir insan olduğundan tamam iki öğün yemeye devam et ben de çoğu zaman akşam yemiyorum ama bence haftada bir gün kaçamak günü yap inan hergün ufak tefek yyiyip suçlu hissetmenden daha iyi diğer günler kaçamak günümde yerim der tutarsın kendini kaçamak gününde ye istediklerinden ödülün o senin ama diğer günler ağzına sürme çünkü bu yiyeceklerin içindeki maddelee zaten bağımlılık yapsın diye aromalar tad vericiler yani bir değdimi ağzına dönüşü yok ben de yaşadım gel bir de böyle dene inan hepberaber başarıcaz