Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ooo kimler gelmiiiiş☺hoşgeldin canım anca gitti misafirler desene, afiyet olsun sana tüm yediklerin enerjiye dönüşüp uçar gider inşaallaaah
Bende diyet yapamıyorum yahu yemekte ne varsa az az hepsinden yiyorum ama tavuk yemediğim için kısırla geçiştirdim akşamı sporumuda yaptım bugünü de böyle bitirdik
Ayy hoş buldum canım. Aynen valla geç gittiler. Sadece kayınvalidemle görümcem geldi ama o bile yetiyo insana ya. 2 hafta şehir dışındaydılar özlemişler benim kızla kocayı :) bnim için gelcek değiller ya :D
Ben kendime yasak koyunca daha çokyiyorum arkadaş,o yüzden bıraktım diyeti. Her istediğimden az yiyorum. Bu kadar basit :)

selam kızlar pek yazamıyorum ama devam ediyorum diyetime. biraz kilo vermem azaldı galiba. arada kaçırıyorum dışarda olduğum için ama yine de devam ediyorum dikkat ediyorum. 60.5 oldum 7-8 günde 2 kilo iyi sanırım.
Çok iyi canım bende istiyorum 7 8 günde 2 kilo ama pek uğramıyo bana:KK51:

Ayy hoş buldum canım. Aynen valla geç gittiler. Sadece kayınvalidemle görümcem geldi ama o bile yetiyo insana ya. 2 hafta şehir dışındaydılar özlemişler benim kızla kocayı :) bnim için gelcek değiller ya :KK70:
Ben kendime yasak koyunca daha çokyiyorum arkadaş,o yüzden bıraktım diyeti. Her istediğimden az yiyorum. Bu kadar basit :)
Sen görüşülecek en son kişisin şekerim:KK70: öyle deme kııız belki senide özlemişlerdiiir :KK19: bende aynen senin gibi oluyorum işte zorlamamak lazım sınır koyunca 3 gün zor dayanıyorum valla :sopa:

Sen görüşülecek en son kişisin şekerim:KK70: öyle deme kııız belki senide özlemişlerdiiir :KK19: bende aynen senin gibi oluyorum işte zorlamamak lazım sınır koyunca 3 gün zor dayanıyorum valla :sopa:
Bilemicem artık özlediler mi özlemediler mi hıhhh..
He yaa valla kaldırdım bütün yasakları rahatladım beehhh ne çekmişim arkadaş :D

Bilemicem artık özlediler mi özlemediler mi hıhhh..
He yaa valla kaldırdım bütün yasakları rahatladım beehhh ne çekmişim arkadaş :KK70:
En iyisini yapmışsın az yedikten ve belli saatlerde yedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum bide öteki türlü bizim evde herkese ayrı yemek pişirmek gerekiyo yaaa mutfaktan çıkamam ki ozaman, en iyisi bi çorba bi yemek yapıyorum bol salata ve yoğurtla işlem tamam:KK76::kahve:

Sen canimsin ya ne guzel konustun :)

Sende canimsin moralini bozma erkekler bazen az yiyince uzulur iste ama zayfda ister sen smdi tatildesn die belki bole yapiodur cok da kilon yok zaten gider merk etme. Bu arada nereleri gezdn bakim

günaydınlarrrrr :):)

bugun kahvaltuım k fleks sütle bırlıkde 1 tane de elma yıcem :)

günayyydınn kızçelerr :KK68: Dün akşam eşimle yemeğe gittik ve ben sezar salata yedim eşim şokk .. Dayanamam bırakırım diye düşünüyordu ciddiyetimi anladı az önce de işe bırakmadan önce bi pastanede kahvaltı yaptı ben poğaçaya dayanamam hamileyken bile poğaça aşerdim ama frenledim kendimi o karşımda yeni ve gene şokk böyle bakıyor eheh :KK57:ben çay içtim sadece işe gelince de yanımda getirdiğim
* yumurta haşlama
*1 adet biber
*3 yaprak marul
* çeri domates
* 1 dilim peynir ve 2 ince dilim çavdarı güplettimm :cool:

Hoşbulduk :KK54: cips çikilataaa bilumum abur cubur bir d eben antepliyim delice yemek yaparım:KK45: ama karar vermek herşeyin başlangıcı daha yazıcak çok şey var aklıma geldikçe naçizane önerilerimi de yazarım ama 5 yıl önceki pantolonuma giriyorum sanırım bu motivasyon için yeter :KK55:

ahh çikiletaaa özellikle %70 kakao bitter ölürüm ölürüm ama 3 hafta gene de yemem :ıslık:
evet sen bi kere verdiğini görmüşsün ya daha kolay senin vermen inanıyorsun çünkü

Bu arada şöööyle bi baktımda hem yaş olarak, hem kilo olarak, hemde hedef olarak en fazla benim:KK17:
Yaaani herşeyin fazlası bende maaşallaaaah. Kötü hissettim kendimi yaw:silah:

Hayır canım sen daha şanslısın işte bu yüzden daha kolay kilo verir benden önce 60 olabilirsin ama benm sana göre daha zor o bakımdan :KK20:

günaydınlarrrrr :):)

bugun kahvaltuım k fleks sütle bırlıkde 1 tane de elma yıcem :)

Bebeğim ama cornflakes çok şekerli ve yasak ki senin diyetisyen mi verdii

Herkese günaydıııııınnn:)) kahvaltıdan önce üç tane kuru kayısı yedim kahvaltıda iki dilim ekmek 4 zeytin biraz da peynir yedim bugün Canım yumurta istemedi herhün tartılıp duruyorum pek bi fark yok 100-200 gram her gün haftada ancak bir kilo

[QUOTE="seyrekyagmur, post: 46374329, member:

Hayır canım sen daha şanslısın işte bu yüzden daha kolay kilo verir benden önce 60 olabilirsin ama benm sana göre daha zor o bakımdan :KK20:[/QUOTE]

Inşaallah görebilirim o günleri canım. Buarada senin iradeni de özellikle tebrik ediyorum, azmin zaferi bizim olacaak:KK50::KK50::halay::KK76:

günayyydınn kızçelerr :KK68: Dün akşam eşimle yemeğe gittik ve ben sezar salata yedim eşim şokk .. Dayanamam bırakırım diye düşünüyordu ciddiyetimi anladı az önce de işe bırakmadan önce bi pastanede kahvaltı yaptı ben poğaçaya dayanamam hamileyken bile poğaça aşerdim ama frenledim kendimi o karşımda yeni ve gene şokk böyle bakıyor eheh :KK57:ben çay içtim sadece işe gelince de yanımda getirdiğim
* yumurta haşlama
*1 adet biber
*3 yaprak marul
* çeri domates
* 1 dilim peynir ve 2 ince dilim çavdarı güplettimm :cool:

ay canım masallah harıkasın ya bunu yaptıkdan snra gerısı gelır.

Herkese günaydıııııınnn:)) kahvaltıdan önce üç tane kuru kayısı yedim kahvaltıda iki dilim ekmek 4 zeytin biraz da peynir yedim bugün Canım yumurta istemedi herhün tartılıp duruyorum pek bi fark yok 100-200 gram her gün haftada ancak bir kilo
Yapmayım diyorum ama dayanamayıyorum şu tartı işine:KK64:
Sende yine gram gram eksiliyo bende oda yok, hafta bitti gramlar artıyo bende:kızgın:

ahh çikiletaaa özellikle %70 kakao bitter ölürüm ölürüm ama 3 hafta gene de yemem :ıslık:
evet sen bi kere verdiğini görmüşsün ya daha kolay senin vermen inanıyorsun çünkü

Hayır canım sen daha şanslısın işte bu yüzden daha kolay kilo verir benden önce 60 olabilirsin ama benm sana göre daha zor o bakımdan :KK20:

Bebeğim ama cornflakes çok şekerli ve yasak ki senin diyetisyen mi verdii

evet sekerım o verdı asıl dıyetsyenler cok vermez ama bılemedım yulah kfleks bunları onerdı zaten sonuydu daha yemem onun yerıne yulaf alırım bende.

canım benım zaten hergun 1kılo vermessn tartılma bsver ole olunca oynamıor bende dayanmaya calısıom

Işin ilginci tatlı sevmem yıllardır puding yememiş biriyim arada bi çikolata yerim ama olsada yesem şeklinde canım istemez(adet dönemleri dışında) çayı kaşığın ucunu şekere batırıp öyle içerim ekmeğide bıraktım ne istiyo bu kilolar benden yaaa:mad:
:KK61::KK61:

Bu arada günaydın herkese diyetisyene gitcem kızlar kendimi gaza getirmeye çalışıyorum. Yağ-kas oranına vs bakar mı üniversite hastanesinde

Back