Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

[QUbalımMerveeTunaa, post: 46370066, member: 753331"]Canımm kızsın ikna et yavaş yavaş eşle her zaman yeraek zaten zayıflayamayız :KK43:[/QUOTE]
Ah balım ne diller dokuom bi bilsen.her es zayif ister bizimki kg lu :)

[QUbalımMerveeTunaa, post: 46370066, member: 753331"]Canımm kızsın ikna et yavaş yavaş eşle her zaman yeraek zaten zayıflayamayız :KK43:
Ah balım ne diller dokuom bi bilsen.her es zayif ister bizimki kg lu :)[/QUOTE]
Ah canım bilemedim ki şimdi sen daha iyi bilirsin nasıl yapıcağını

Ah balım ne diller dokuom bi bilsen.her es zayif ister bizimki kg lu :)
Ah canım bilemedim ki şimdi sen daha iyi bilirsin nasıl yapıcağını[/QUOTE]
Arkadasin dedigi gibi canim hissettirmeden vermeye calisacam zaten bir kac ay yanimda olmaz o calisiyor ayri sehirlerde olacaz zaten.

Tamam sorun olmaz canim yatmadan oncede mervecimin kurunu yap ye ohh mis :)
Kürü bıraktım Canım ya yoğurt biber limon du değil mi iki hafta yapmıştım yeşil elma yedim bu saatte yemesem iyi olurdu ama çok acıktım gece emZireceğimi dr düşünürsek sorun olmaz herhalde :110:zaten kilo da veremiyorum da bakalım ...

Süpersin canım benim gayet mükemmel gidiyordun bizde merak ettik seni :)
Ahh sağ ol canımm. İyice acıkmayı bekliyorum,gerçekten acıkana kadar karnımı doyurmuyorum. Bugün kahvaltımı yaptım acıktığımı sanarak ama aç değilmişim pek zevk almadım yerken doyduğumu hissetmedim ama yemedim tekrar. Akşam da az yedim zaten 1 tabak doldu ama tepeleme değil makul miktarda. Çok şükür iyiyim bugün :))
Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum oh.
Ha bu arada akşam yemeğimi 19.30 gibi yedim. Kahvaltıyı 11 gibi yapmıştım

Ahh sağ ol canımm. İyice acıkmayı bekliyorum,gerçekten acıkana kadar karnımı doyurmuyorum. Bugün kahvaltımı yaptım acıktığımı sanarak ama aç değilmişim pek zevk almadım yerken doyduğumu hissetmedim ama yemedim tekrar. Akşam da az yedim zaten 1 tabak doldu ama tepeleme değil makul miktarda. Çok şükür iyiyim bugün :))
Şimdi de limonlu yeşil çay içiyorum oh.
Ha bu arada akşam yemeğimi 19.30 gibi yedim. Kahvaltıyı 11 gibi yapmıştım
Gayet guzel canim tebrik ediyorum bende :)

selam kızlar pek yazamıyorum ama devam ediyorum diyetime. biraz kilo vermem azaldı galiba. arada kaçırıyorum dışarda olduğum için ama yine de devam ediyorum dikkat ediyorum. 60.5 oldum 7-8 günde 2 kilo iyi sanırım.

selam kızlar pek yazamıyorum ama devam ediyorum diyetime. biraz kilo vermem azaldı galiba. arada kaçırıyorum dışarda olduğum için ama yine de devam ediyorum dikkat ediyorum. 60.5 oldum 7-8 günde 2 kilo iyi sanırım.
Cnm iyi tabi ki tebrik ederim seni :) aynen devam et

Geldim kızlar :)
Daha yeni gitti misafirler yahu.
Ben sabah ve akşam yedim. Arada da kahve yanında 1 lokum yedim sadece. Akşam yemeğinde de tavuklu nohutlu pilav ve 1 bardak ayran içtim. Hemen doydum az yememe rağmen :)
Ben çok sıkı diyet yapmıyorum canım ne isterse yemekte ne varsa onlardan az yiyorum o yüzden gayet iyiydim kendime göre :)
Ooo kimler gelmiiiiş☺hoşgeldin canım anca gitti misafirler desene, afiyet olsun sana tüm yediklerin enerjiye dönüşüp uçar gider inşaallaaah
Bende diyet yapamıyorum yahu yemekte ne varsa az az hepsinden yiyorum ama tavuk yemediğim için kısırla geçiştirdim akşamı sporumuda yaptım bugünü de böyle bitirdik

Back