Merhaba
E
esrAhsm
ben yeni katıldım aranıza kendimi anlatmıştım dün ama senin misafirlerin vardı
![Wink Hoppa Hoppa](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk40.gif)
Bence çok mantıklı ben de çok özel diyet bi yemek yapmıyorum gerçi evli değilim yemek yapma zorunluluğum yok ama sadece belirli kurallar belirledim prinç yerine bulgur patates yok ve kızartma yok yani aslında kilo vermek amacımdan ziyade sağlıklı yemiş olmak için ama bence de diyetteyim prikolojisi ters tepiyor dorucu ve sağlıklı yiyince zaten kilo veriliyor nispeten zararlı denebilecek şeylerden de az yiyerek kontrol edilebilir bence senin yaptığın mantıklı ama mesela benim şöyle bir sorunum var ben ağzıma tadı bulaşınca duramıyorum
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
kızartma mesela duramam yani ya da tatlı.. o yüzden bazı şeylerin tadına bakmıyorum ama ayda 1-2 gün canım ne isterse hiç düşünmeden doyasıya yiyorum, aslında tamamen kendini bilmekle alaklı sen az yiyerek durabiliyosan tabii ki böyle yaparsın çok da güzel
7-8 günde 2 kilo ! hayatımda yaşamadım
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
ben ayda 2 kiloculardanım ama sonuçta gidiyor işkence bir diyet de yapmadıktan sonra pes etmiyor insan biz de yavaş verelim sonuçta veriyoruz
Günaydınn
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
ben yiyemiyorum onlar beni acıktırıyo ve sonsuz yeme isteğim başlıyo
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
yersem yoğurta meyveyi karıştırıp yiyorum yoğurda bir muz ve elmayı doğrayıp tarçın serpi yanında da 10 badem yiyorum mesela haftada 1 -2 gün sabahım böyle acıktırmasa çok severim
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
nesfit falan gibi şeyleri
günaydın
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
afiyet lsun ve iradeye tebrik koyuyorum kahvaltı da çok güzel bence ama ben biber domates falan abartıyorum gözüm doysun diye