• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Herkese günaydıııııınnn:)) kahvaltıdan önce üç tane kuru kayısı yedim kahvaltıda iki dilim ekmek 4 zeytin biraz da peynir yedim bugün Canım yumurta istemedi herhün tartılıp duruyorum pek bi fark yok 100-200 gram her gün haftada ancak bir kilo

ee olması gereken zaten o bebeğim hafta da 1 kilo emziren anne için çok bile ayda idealimiz2 kiloymuş ama ben onu 3 yapmaya çalışıyorumm

ay canım masallah harıkasın ya bunu yaptıkdan snra gerısı gelır.

inşaallahhhhh ya yapıcam istiyorum o kotları incecik bellerime giyicem göbeğim taştı yanımda taştı demeden

Yapmayım diyorum ama dayanamayıyorum şu tartı işine:KK64:
Sende yine gram gram eksiliyo bende oda yok, hafta bitti gramlar artıyo bende:kızgın:

Bi yerde hata yapıyorsun ya da trioid problemin olabilir canm bence bi baktır

evet sekerım o verdı asıl dıyetsyenler cok vermez ama bılemedım yulah kfleks bunları onerdı zaten sonuydu daha yemem onun yerıne yulaf alırım bende.
[

bence de kullanma canm ya sen diyetisyende değiştirebiirsin bence çünkü çok yavaş veriyorum diyorsun hatunun sistemi senin bünyene göre olmaya bilir mi acaba

ee olması gereken zaten o bebeğim hafta da 1 kilo emziren anne için çok bile ayda idealimiz2 kiloymuş ama ben onu 3 yapmaya çalışıyorumm

bılmıyorum kı tatlım ya 4 yıl oncede gıtmısdım ben buna tabı o zman yarm bırakmısdm ama o zman daha hızlı verıodum cok ver al yaptım dıe mı dıorum zor verıyorum bıde benım bunye agır cnm bı ıkı kacamakda butun dıyet gıdıor bıraz da ben hatalıyım yanı

canım benım zaten hergun 1kılo vermessn tartılma bsver ole olunca oynamıor bende dayanmaya calısıom
ilk başta birden gidiyo kilolar sonra duraklama dönemi olur vücut kitler kendini. o kilit çözülünce de arkası gelir merak etmeyin. hepsi gider yeter ki azimli olun

Aslında yazıcaktım ama burada girilmiyordu evde de telefondan çok zor oluyor ama iş yerinde girebilmenin yolunu buldum ve yazdım ama evet gizli takipçi oldum biraz :KK45: yan tarafa yazdım hedef falan ama görünüyo mu:kahve: o ben de hiç yok nedense 10 kilo fark olmadan aldığımı anlamıyorum :KK45:ama inşallah artık olmıycak:dua: hedefim 50 yani şuan herkes memnun :KK45: ama ben 50 olmak istiyorum bir de sıkılaşmam lazım aslında
Oncelikle hosgeldin canim.Cok guzel kilo vermissin ve ins bizimle devam ederek kalan kilolarini da verirsin.Sana onerim sikilasmak istiyosan mutlaka spor yapmalisin.

ilk başta birden gidiyo kilolar sonra duraklama dönemi olur vücut kitler kendini. o kilit çözülünce de arkası gelir merak etmeyin. hepsi gider yeter ki azimli olun

ah canım ne guzel dedın sankım bende duraklmaya gırmıs gıbıyım ya :(

Gittim canım bütün testlerimi yaptırdım insülin direnci dışında birşey yok onunda değeri çok yüksek deil. Bilemedim ki niye boyle oluyo

seyrekyagmur seyrekyagmur arastırdım azıcık sunu müsli var bıde dıyette onerıyorlar sekerıne bakın demısler bıde ona bakım benm aldıgım o sekerlı gıbıydı bugun markette bakcam :)

Gittim canım bütün testlerimi yaptırdım insülin direnci dışında birşey yok onunda değeri çok yüksek deil. Bilemedim ki niye boyle oluyo

bel çevrende yağlanma var mı ? İnsülin direnci için ilaç kullanabiliyor musun az da olsa detavi ettir derim canm benim de bakılacak şimdi bakalım ne çıkacak.

insülün direncı benımde yuksekmıs cok dııldı ama dıyet yapdıkca dusdu kadn da sey dedı smdı daha rahat verırsn belkı ondandır verdıkce sennde duzelır.

Kızlar ya okula geç kaldım diye kahvaltı yapamadım yanımada bişe alamadım inş gözüm dönmez öğlende zaten hep kaçamaklı geçti bu haftada bu hafta veremem hatta alırım gibi:(

Günaydın kızlar. Kendime tost yaptım kaşarlı sucuklu,yanında da taze sıkılmış portakal suyu var kahvaltımı şimdi yapıyorum :) ben de 71,3 ün üstüne almış görünüyorum. İki gün üst üste insan gibi yemezsem böyle olur işte :))

Kızlar ya okula geç kaldım diye kahvaltı yapamadım yanımada bişe alamadım inş gözüm dönmez öğlende zaten hep kaçamaklı geçti bu haftada bu hafta veremem hatta alırım gibi:KK43:

cok acıkırsan sımıt alıp yarımını yıyebılırsn.
Günaydın kızlar. Kendime tost yaptım kaşarlı sucuklu,yanında da taze sıkılmış portakal suyu var kahvaltımı şimdi yapıyorum :) ben de 71,3 ün üstüne almış görünüyorum. İki gün üst üste insan gibi yemezsem böyle olur işte :))

olsun canm dıkkat edersın afıyet olsun.

bılmıyorum kı tatlım ya 4 yıl oncede gıtmısdım ben buna tabı o zman yarm bırakmısdm ama o zman daha hızlı verıodum cok ver al yaptım dıe mı dıorum zor verıyorum bıde benım bunye agır cnm bı ıkı kacamakda butun dıyet gıdıor bıraz da ben hatalıyım yanı
Bende daha önce aynen şimdiki yaptığım gibi hiç zorlanmadan 2 ayda 14 kilo vermiştim ama şimdi olmadı

Merhaba, Günaydın herkese:KK25: Ben saat 10 da iş başı yapıyorum o yüzden ancak gelebildim, kahvaltımı da iş yerinde yapıyorum:KK45: hemen söyliyim bir sigara paketi kadar süzme peynir ( başka tanım bulamadım:KK53: ), 2 domates 4 köy biberi 1 haşlanmış yumurta bir bardak süt bir dilim tam buğday ekmeği ve üzerine yeşil çay zeytin pek sevmem ondan yok:KK22:

Şimdi biraz geçmişi okıyım :kahve:

Back