Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

hemen büyüyo yua bende kızımın bebeklik resimlerine bakıp bakıp duruyorum çabuk geçti 2.de içime sindire sindire yaşaycm bende.... Kızlar öğlen ne yiyoruzzz ??

hemen büyüyo yua bende kızımın bebeklik resimlerine bakıp bakıp duruyorum çabuk geçti 2.de içime sindire sindire yaşaycm bende.... Kızlar öğlen ne yiyoruzzz ??

ne kadarlık senn kızın. ben oglen ızgara salata ayran yapcam benm dıyetmde bole 1 de falan yerım

Ben sabah 9.30da fln yedim ama güzel yedim daha acıkmadım bile hiç. Öğleni atlarım gibi geliyo. Acıkırsam süt içerim ya da yoğurt yerim büyük ihtimalle.

ogun atlama cnm. sut yulaf ıcıne meyvede yapabılırsın.

Şuan evde yulafım yok maalesef. Süt veya yoğurt ile meyve ya da salatalık yiyebilirim bilemiyorum şimdi :) sabah proteini fazla alınca çok susattı valla dilim damağım kuruyo resmen:) sürekli su içiyorum

Canım sabah kaçta ne yedin sen

Sabah 7 de 2 dilim kepekli ekmek, haşlanmış yumurta, tatlı kaşığı bal, yemek kaşığı tereyağ ve yeşil zeytin yedim canım bunlar 350 kalori ediyor. 9:30 da yeşil elma yedim 12:30 uno hamburger ekmeği arası kaşar salam yicem evde vardı da bu öğün biraz kural dışı oldu ha bir de sütlü carn flakes yicem

ne kadarlık senn kızın. ben oglen ızgara salata ayran yapcam benm dıyetmde bole 1 de falan yerım

1 yaşında kızım daha küçük ama bebeklik daha da güzeldi şimdi çoook yaramaz hiperaktif çok aratıyor eski günleri. Menün güzel canım bende dün sezar salata yemiştim öğlende

Şuan evde yulafım yok maalesef. Süt veya yoğurt ile meyve ya da salatalık yiyebilirim bilemiyorum şimdi :) sabah proteini fazla alınca çok susattı valla dilim damağım kuruyo resmen:) sürekli su içiyorum
kız o kdrcık sabah ne yapar aynılarına yakn bende yedm :) acıkdım ama bıde alısdım ya bellı bı saate ısyernde aklm yemekde :)

kahvaltın gzlmıs calısıyosun sanırım sende olsun oglen ole yersn aksam sebze proteın yaparsın yada.
masallah kızına da sımdıkı cocuklar yaramaz ya bı tane abmde var 8 aylık fena yuruyunce dusunemıyorum :)

kız o kdrcık sabah ne yapar aynılarına yakn bende yedm :) acıkdım ama bıde alısdım ya bellı bı saate ısyernde aklm yemekde :)
Kız haşlanmış yumurta 2 ye yakın yedim o tok tuttu galiba. Bi de ben peynir çok severim sınırlamıyorum pek yine de abartmadan. Muz fln derken iyi tok tuttu valla. Ben şuan doğadan marka 7li bitki çayı içiyorum.hiç açlık sinyali yok henüz

yumurta dogru dıosun bende yumurta yok cevz yedm

oglen de kuru kofte soledm 2 3 patates yedmn buklgur koymus yanna ya bı agzma attm bırakdım gerısını yemekcı benı sısmanlatmaya calısıor

yumurta dogru dıosun bende yumurta yok cevz yedm

oglen de kuru kofte soledm 2 3 patates yedmn buklgur koymus yanna ya bı agzma attm bırakdım gerısını yemekcı benı sısmanlatmaya calısıor

Aferin sana şekerim bulgur 1-2 kaşıktan bişey olmaz ama tadımlık ye de aklında kalmasın. :)

Aferin sana şekerim bulgur 1-2 kaşıktan bişey olmaz ama tadımlık ye de aklında kalmasın. :)

yok ekmek tyerıne bulgur yapıyorum mesela dun ole yapdım ama benm ızgarann yannda ekmegım yok o yuzden yapamıyorum . sebzeyle sadece yıyebılırım yanı ole :)

Canım boyum 160 kilom 61 ama 50 olması lazım :) evet emzirdiğimizden dolayı yememiz lazı zaten tamamen kesemeyiz :)) kahvaltıda pilniğe gittik kızlar eşim kayınvalidemlerle çok ısrar ettiler yemem için yemedim bir dilim kepekli ekmek domates salatalık soğanlı salata haşlanmış yumurta 5 tane yrşil zeytin yedim yeşil çayla şimdide 2 buçuk tatlı kaşığı dondurma yedim beyaz ama :))

Kız helal olsun sana piknikte bile yememişsinn

evet cnm masallah sana cok guzel gıdıyor.

Ay kızlar sağ olun çok motive oldum ama dondurma yedim diye çooook üzgünüm beyaz bişey olmaz heralde eşim ısrar etti ama daha yemedim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…