- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.201
Tam ben sorcaktim yerime sordunCanım profilinde başlangıç hedef güncel falan yazıyo ya onu nerden ayarlıyosun.
kızlar bi de ananas göbek eritiyo diyolar. bi arkadaşıma da diyetisyen sabahları iki küçük dilim ananas vermiş yağları eritmesi için. bi dönem bende sevdiğim için çok fazla tüketiyordum. diyet gibi bi amacım yoktu o yüzden farketmemiştim, aynı kiloda kaldığım halde göbeğim küçülmüştü. diyetime eklemeyi düşünüyorum. bi de yeşil elma eklicem pek sevmem ama elmanın kalorisi çok düşük. 200 gr elma 100 kalori bişe. içim rahat rahat yiyebilirim. yanımda taşırım ya da çikolatadan simitten uzak tutar beni.
Olmuş olmuş :)Gunaydnnn bende yaptim oldu mu acep bilemedim ☺
Olmuş olmuş :)
Günaydın herkese ben de 2 dilim kepek ekmek az tereyağlı yumurta bir zeytin bir ceviz yedim ama sanki dilimler büyüktü biraz :) çok olmuş galiba:)))
Tereyağdan dolayı zeytini az yedim canım ya ... Yürüyebiliyor musun Canım ne yaptın çalışırken zor oluryok cnm ıyı yemıssn 5 6 zeytn yıyebılırsn yanı
Rica ederim tatlım :))Bende yaptım saol canim benim
Ay evet yaa sağ ol cnm senin ve tüm arkadaşların kandili mübarek olsun,orucunu Allah kabul etsin inşallahBugün kandil herkesin kandili mübarek olsun kizlar ben oruç tuttum
Benimki de bu kızlar klasik her zamanki gibi :)
Haha çavdar ekmeğim var 1 haftayı geçti bitmek bilmiyo yahu. Dolapta saklıyorum bişey olmuyo ama tek sorun ufalanmaya başladı :))bugunde aklıma geldı esra kepenk ekmegı alıyo mu dıe masallah cok ıyı canım
Tereyağdan dolayı zeytini az yedim canım ya ... Yürüyebiliyor musun Canım ne yaptın çalışırken zor olur
Haha çavdar ekmeğim var 1 haftayı geçti bitmek bilmiyo yahu. Dolapta saklıyorum bişey olmuyo ama tek sorun ufalanmaya başladı :))
Ah evet yaa bitirmeye çalışıyorum işte :)hehehe evet ole olur az yıyınce malesef bıtmıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?