Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ıyı yaptın o zman canım :)

dıyetsyenım kızdı mutlaka yuru dedı dun eve geldım yemek yedm 1 saat oturdum snra bı tembellık dedım aslı kalk apartmanda yurume bandı var gıttım 30 dk yurudum ıns bugunde yapcam ramazanda zor olur cunku su 1 ayda rahat versem

bu arada arkdaslar sızınde kandılınız mubarek olsun.
İnşallah canım Zaman uzadıkça insanın motivasyonu da düşüyo yani benim öyle en azından çabucak verirsin umarım hepimiz yani yürüme bandı da varmış ne güzel ben eve alamadım dışarda yürüyorum

İnşallah canım Zaman uzadıkça insanın motivasyonu da düşüyo yani benim öyle en azından çabucak verirsin umarım hepimiz yani yürüme bandı da varmış ne güzel ben eve alamadım dışarda yürüyorum

aynen ole zman gecdıkce ınsan sıkılıyor hemen gtsın ıstıyor bole bısey malesf yok ama
yurume bandı var ama tek basna kımse yapmıyor aynaya baka baka skılıom yanı sokakda yurumek daha gzlde ıste ısten gel cık zor oluyor.

aynen ole zman gecdıkce ınsan sıkılıyor hemen gtsın ıstıyor bole bısey malesf yok ama
yurume bandı var ama tek basna kımse yapmıyor aynaya baka baka skılıom yanı sokakda yurumek daha gzlde ıste ısten gel cık zor oluyor.
Off evet ya süre uzun olunca motivasyon düşebiliyo. Ama artık alıştım ben,normal hayat tarzım buymuş gibi davranmaya çalışıyorum daha rahat oluyo. Ve bu 2 öğün yeme işine alıştım acıkmıyorum artık şekerler.. Pazardan beri biraz daha gitmiş. Arada ufak tefek kalorisi yüksek şeyler yemezsem daha güzel sonuç alıcam pazar günü. Ohhh:KK76::KK76::rapci::rapci:

Off evet ya süre uzun olunca motivasyon düşebiliyo. Ama artık alıştım ben,normal hayat tarzım buymuş gibi davranmaya çalışıyorum daha rahat oluyo. Ve bu 2 öğün yeme işine alıştım acıkmıyorum artık şekerler.. Pazardan beri biraz daha gitmiş. Arada ufak tefek kalorisi yüksek şeyler yemezsem daha güzel sonuç alıcam pazar günü. Ohhh:KK76::KK76::rapci::rapci:

alıs bı zahmet daha ne kadan oldu senn ben ne edeyım 23 ocakdan berı yapıyorum daha onmde agustosa kdr yol var tatılde gelsn snra tatlılar yemekler

alıs bı zahmet daha ne kadan oldu senn ben ne edeyım 23 ocakdan berı yapıyorum daha onmde agustosa kdr yol var tatılde gelsn snra tatlılar yemekler
Ay cnm valla nasıl rahatım anlatamam göbeğim gün geçtikçe azalıyo çok mutluyum. :) dışarıda ya da misafirlkte olmadıkça sorun olmuyo yemek muhabbeti. İnsan korkuyo fazla kaçırıcam diye.
Sen çok güzel bi gelin olucaksın,o yüzden yılma :)

Kızlar günaydın hepinizin kandili mübarek olsun :) bugün peynirli tost 5 tane zeytin yedim sadece canım istemedi :KK43:
Senin de mübarek olsun kuzucum.
Niyr üzgün surat yaptın ki tamam gayet iyi kötü olan bişey yok tatlımmm. İştahın mı yoktu yoksa canın mı sıkkındı da yiyemedin

Hayırlı günler, hayırlı kandiller herkese!
Nasılsınız eyy güzeller?
Dün akşamki kv yemeğinden alnımın akıyla çıkmış bulunmaktayım 2 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık güveç yedim, çocuklarla uğraşmaktan başka bişey yiyemedim zaten
Sonrada arada bi kuruyemiş aldım bikaç tane, birazda erik, eve geldiğimde çok acıkmıştım 1 bardak süt içtim. Ama banda çıkamadım evde olmayınca, bugün şart oldu 1 saat tempolu yürüyüş bakalım
Sizlerde ne var ne yok?

Hayırlı günler, hayırlı kandiller herkese!
Nasılsınız eyy güzeller?
Dün akşamki kv yemeğinden alnımın akıyla çıkmış bulunmaktayım 2 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık güveç yedim, çocuklarla uğraşmaktan başka bişey yiyemedim zaten
Sonrada arada bi kuruyemiş aldım bikaç tane, birazda erik, eve geldiğimde çok acıkmıştım 1 bardak süt içtim. Ama banda çıkamadım evde olmayınca, bugün şart oldu 1 saat tempolu yürüyüş bakalım
Sizlerde ne var ne yok?
Vayy meslektaşım gelmiş :) hayırlı kandiller sana da canım :KK15:
Ohh akşam ne az yemişsin öyle tebrik ediyorum seni maşallah :nazar::nazar:

Senin de mübarek olsun kuzucum.
Niyr üzgün surat yaptın ki tamam gayet iyi kötü olan bişey yok tatlımmm. İştahın mı yoktu yoksa canın mı sıkkındı da yiyemedin
İştahım hiç yok canım sıkkın bebiş ateşleniyo dişi çıkıyo diye canım :(

ayy bana da bankacı kız hamıle mısın demısdı cok da kılom gozukmez bıde daha bekarım yanı saftırık ya :) aynaya bı bak dıceksn bole kısılere de :)

:KK70: hadsiz insanlar iştee hıhh :63:

Maşallah çok tatlı görünüyorsun enerji dolu pozitif bebiş çok tatlı hani nerdeyse zayıflama böyle iyisin dicem:KK54: bebiş ne kadarlık bu arada

ooy sağol canım benim böyle giyinikken iyi de gerisi büyük sıkıntı :KK45: kızım 13 aylık bu resim 1 ay oldu çekileli

Benimki de bu kızlar klasik her zamanki gibi :)

ne kadar az doyuyor musun canm gerçekten.böyle süper kilo verirsin sen.ben resmen kahvaltı aşığıyım ya çeşitliliği çok seviyorum :kızgın:

:KK70: hadsiz insanlar iştee hıhh :63:

ooy sağol canım benim böyle giyinikken iyi de gerisi büyük sıkıntı :KK45: kızım 13 aylık bu resim 1 ay oldu çekileli

ne kadar az doyuyor musun canm gerçekten.böyle süper kilo verirsin sen.ben resmen kahvaltı aşığıyım ya çeşitliliği çok seviyorum :kızgın:

Doyuyorum cnm. Akşam da az yiyorum,öğlenleri yemiyorum artık. İnşallah gider dediğin gibi

Ay cnm valla nasıl rahatım anlatamam göbeğim gün geçtikçe azalıyo çok mutluyum. :) dışarıda ya da misafirlkte olmadıkça sorun olmuyo yemek muhabbeti. İnsan korkuyo fazla kaçırıcam diye.
Sen çok güzel bi gelin olucaksın,o yüzden yılma :)

ay canım benım cok saol ınsallah ya artk bole oturunca orda gobek gormek ıstemıyorum ya snır oluyor ınsan. aynen evde olunca ole bole gecıyor dısarda bıyerde gorunce ınsan ıstıyor

Kızlar şuan bir program izliyorum gürkan kubilay konuk. Bir hastasına 23 ayda 85 kilo verdirmiş. Diyet listesini paylaşıyo.
Adet dönemindeki şişkinliği azaltmak için muzu dilimleyip üstüne hindistan cevizi ekleyip yiyin diyo. Maden suyu içmemek gerekiyomuş o dönemde. Evde olanlar izlesin bence :) kanal d

Vayy meslektaşım gelmiş :) hayırlı kandiller sana da canım :KK15:
Ohh akşam ne az yemişsin öyle tebrik ediyorum seni maşallah :nazar::nazar:
Teşekkür ederim arkadaşım:KK15: istemeyerek oldu ama iyi oldu kalabalıktı bide çocukların yemeğiyle uğraşmaktan okadarını yedim fazla kaçırmadım yaani

Back