Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bugünkü menum gelsin kizlar biraz kötü oldu ama sabah 2 dilim kepek ekmek tost yaptım peynirli yağsız yanına domates salata öğlen çeyrek tavuk döner arada 1 dilim kek 3 kaşık sutlac bu kötü oldu onun için akşam sadece salata yedim kizlar nasil

Ayyu kızlar benim akşam yemeğim geç kaldı. Kızım sağ olsun bugün pek rahat vermedi. Yoğurtlu erişte yicem birkaç kaşık. Az önce 2 luppo yuvarladım hahahha :)) başka olmıcak bugün
Abur cubur çok yiyo sun keşke yemesen:) yoksa günlük yediğin şeyler çok değil güzel kaçamaklar olmasa bide:D

Bu gunki menumu de yazayim
Kahvalti yumurta, yogurt, yesil cay
Oglen lahana sarma pirincsiz yaptim ,yagsiz etden,salata
Aksam az sarma, yogurt
Ara ogunlerde de yesil cay ,sut ,cilek,elma yedim
Su 3 l icdim
Spor olarakda 1 saat kardio egzersizler yaptim
Bu kadar canlarim:KK200:

Bu gunki menumu de yazayim
Kahvalti yumurta, yogurt, yesil cay
Oglen lahana sarma pirincsiz yaptim ,yagsiz etden,salata
Aksam az sarma, yogurt
Ara ogunlerde de yesil cay ,sut ,cilek,elma yedim
Su 3 l icdim
Spor olarakda 1 saat kardio egzersizler yaptim
Bu kadar canlarim:KK200:
Tebrik ederim canım süper bi menu çıkarmışsin böyle devam et

iyi akşamlar güzeller ;)
kendime yaptığım uzun listeyi sizlerle paylaşayım istiyorum. verdiğim kilomu ve hedefimi yazacağım. mutlaka sapma olacaktır ama ben en azından ne kadar yol aldığımı görmek istiyorum.
25 nisan (başlangıç kabul ettim) 62.5
02 mayıs 61.2
09 mayıs hedef 60
16 mayıs hedef 59
23 mayıs hedef 58
30 mayıs hedef 57
6 haziran hedef 56
13 haziran hedef 55

belki bu kadar kısa sürede 55 e düşemem ama bana umut verdi bu tablo :)
şu an 59.8 im inşallah bu haftaki hedefi tutturucam. bu gün okulda biraz moralim bozulmuştu herkescikler zayıflamış modum düştü ama böyle tekrar yükselttim :D

kızlar bi de ananas göbek eritiyo diyolar. bi arkadaşıma da diyetisyen sabahları iki küçük dilim ananas vermiş yağları eritmesi için. bi dönem bende sevdiğim için çok fazla tüketiyordum. diyet gibi bi amacım yoktu o yüzden farketmemiştim, aynı kiloda kaldığım halde göbeğim küçülmüştü. diyetime eklemeyi düşünüyorum. bi de yeşil elma eklicem pek sevmem ama elmanın kalorisi çok düşük. 200 gr elma 100 kalori bişe. içim rahat rahat yiyebilirim. yanımda taşırım ya da çikolatadan simitten uzak tutar beni.

iyi akşamlar güzeller :KK66:
kendime yaptığım uzun listeyi sizlerle paylaşayım istiyorum. verdiğim kilomu ve hedefimi yazacağım. mutlaka sapma olacaktır ama ben en azından ne kadar yol aldığımı görmek istiyorum.
25 nisan (başlangıç kabul ettim) 62.5
02 mayıs 61.2
09 mayıs hedef 60
16 mayıs hedef 59
23 mayıs hedef 58
30 mayıs hedef 57
6 haziran hedef 56
13 haziran hedef 55

belki bu kadar kısa sürede 55 e düşemem ama bana umut verdi bu tablo :)
şu an 59.8 im inşallah bu haftaki hedefi tutturucam. bu gün okulda biraz moralim bozulmuştu herkescikler zayıflamış modum düştü ama böyle tekrar yükselttim :KK70:
Evet cnm böyle yazınca insan motive oluyo iyi yapmışsın :)

kızlar bi de ananas göbek eritiyo diyolar. bi arkadaşıma da diyetisyen sabahları iki küçük dilim ananas vermiş yağları eritmesi için. bi dönem bende sevdiğim için çok fazla tüketiyordum. diyet gibi bi amacım yoktu o yüzden farketmemiştim, aynı kiloda kaldığım halde göbeğim küçülmüştü. diyetime eklemeyi düşünüyorum. bi de yeşil elma eklicem pek sevmem ama elmanın kalorisi çok düşük. 200 gr elma 100 kalori bişe. içim rahat rahat yiyebilirim. yanımda taşırım ya da çikolatadan simitten uzak tutar beni.
Evet ben de okumuştum ananas yağları eritiyormuş ama hiç almadım bilemicem :)

Back