Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Benim kızım emmeyi bıraktı,o yüzden kendime de almıyorum pek öyle. Meyve aklıma gelmez pek.

ek gıda olarak verirsin diye düşünmüştüm.
sende yaz ve duygularını paylaş lütfen :KK73:ben şu an bi kavanoz çikolata yemiş gibi mutlu, önümde dursa göz atmayacak kadar tok hissediyorum :super:

ek gıda olarak verirsin diye düşünmüştüm.
sende yaz ve duygularını paylaş lütfen :KK73:ben şu an bi kavanoz çikolata yemiş gibi mutlu, önümde dursa göz atmayacak kadar tok hissediyorum :super:

Tamam yazarım ben de :)
Ohh şimdiden böyle mutluysan çok güzel, devamı da gelir inşallah.
Ananas ne zaman veriliyo bilmiyorm ama araştırıcam

Tamam yazarım ben de :)
Ohh şimdiden böyle mutluysan çok güzel, devamı da gelir inşallah.
Ananas ne zaman veriliyo bilmiyorm ama araştırıcam

valla bende bilmiyorum tabii araştırmadan verme. ben günün büyük bi kısmını dışarda geçiriyorum o yüzden yanımda taşıyabileceğim şeyler eklemek istiyorum diyetime ama aklıma pek bişey gelmiyor :(

valla bende bilmiyorum tabii araştırmadan verme. ben günün büyük bi kısmını dışarda geçiriyorum o yüzden yanımda taşıyabileceğim şeyler eklemek istiyorum diyetime ama aklıma pek bişey gelmiyor :KK43:
Kuruyemiş alabilirsin yanına. Ya da patlamış mısır gevrekleri oluyo ya hani onlar olabilir.

ben vücut ölçülerimi de not aldım. koldan inceldiğimiz zaman vücudumuzdan yağ yaktığımızı daha rahat anlayabiliyormuşuz. bi doktor arkadaşım söylemişti araştırmadım. ölçüm yaaparsanız sizde kızlar kol kalınlığınızı ölçmeyi unutmayın ;)

ben vücut ölçülerimi de not aldım. koldan inceldiğimiz zaman vücudumuzdan yağ yaktığımızı daha rahat anlayabiliyormuşuz. bi doktor arkadaşım söylemişti araştırmadım. ölçüm yaaparsanız sizde kızlar kol kalınlığınızı ölçmeyi unutmayın :KK66:
Ya mezuram yok benim :(

bende iki tane keşke birini sana gönderebilsem şu an :KK43: bi A4 kağıdı uzunluğu yaklaşık olarak 30 cm en azından işaret koyabilirsin bu günlük
Neyse şimdilik kalsın :)a4 uzunluğundan fazladır herhalde bnm kolum ahahahha kestiremedim şuan tam olarak

kızlar şuan böyleyim. bu arada diyetisyene yarın gidiyorummm :KK14: yarın kaldırıcam hatunlar.. Çok dobiş duruyo muyum sizce
Eki Görüntüle 1824884
Maşallah çok tatlı görünüyorsun enerji dolu pozitif bebiş çok tatlı hani nerdeyse zayıflama böyle iyisin dicem:KK54: bebiş ne kadarlık bu arada

Back