Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlar bi de ananas göbek eritiyo diyolar. bi arkadaşıma da diyetisyen sabahları iki küçük dilim ananas vermiş yağları eritmesi için. bi dönem bende sevdiğim için çok fazla tüketiyordum. diyet gibi bi amacım yoktu o yüzden farketmemiştim, aynı kiloda kaldığım halde göbeğim küçülmüştü. diyetime eklemeyi düşünüyorum. bi de yeşil elma eklicem pek sevmem ama elmanın kalorisi çok düşük. 200 gr elma 100 kalori bişe. içim rahat rahat yiyebilirim. yanımda taşırım ya da çikolatadan simitten uzak tutar beni.

Ananas evet kilo verdiriyomus ama beb diyetsyenime sordum tabi baya yicenki veresn demisdi ☺ teyzemn duyetsyeni 1 anansi bigune bolmusdu 1 hafta boyunca hergun yedi bende cok severm yenir yani

Kızlar yukarıda bildirimler yazısının biraz solunda kullanıcı adınız yazıyo ona tıklayınca bilgiler çıkıyo kişisel bilgileri seçin. Özel mesaj yazan kısım işite orası :) 50 karakter sınırlaması var dikkat edin twenty4 twenty4 papatya1994 papatya1994

Benimki de bu kızlar klasik her zamanki gibi :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 29
Tereyağdan dolayı zeytini az yedim canım ya ... Yürüyebiliyor musun Canım ne yaptın çalışırken zor olur

ıyı yaptın o zman canım :)

dıyetsyenım kızdı mutlaka yuru dedı dun eve geldım yemek yedm 1 saat oturdum snra bı tembellık dedım aslı kalk apartmanda yurume bandı var gıttım 30 dk yurudum ıns bugunde yapcam ramazanda zor olur cunku su 1 ayda rahat versem

bu arada arkdaslar sızınde kandılınız mubarek olsun.

Back