- 16 Nisan 2016
- 55
- -4
- 86
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #2.141
Acaba whatsapp grubu mu acsak kararlı olanlarla sürekli haberlesiriz şunu yedim şunu yaptım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ben de diyecektim ama no vermek istemeyenler olabilirAcaba whatsapp grubu mu acsak kararlı olanlarla sürekli haberlesiriz şunu yedim şunu yaptım diye
Bnm için sıkıntı olmaz tabi ama diğer kızlar ne der bilmiyorumBen o konuda korkmuyorum ya bişey oldu engelle bitiyo ki hani
Gerçekten mi :) iyi bakalım diğer kızları da bekelyelm hep beraber daha iyi olur. Aslında herkesin amacı belli yani ne olabilir ki. Sapık ruhlu insanlar değilz sonuçta :))Bende varım kızlar aman nolcak
Kızlar gelsin öyle yaparız bence daha iyi olurDimi bende öyle düşünüyorum isterseniz ben grubu kurayım siz bana numaralarınızi mesaj atın diğer katilmak isteyenler de atar
Olsun ben de 3 tane ikram 1 tane çiğ köfte yedim :)selam kızlar :) bu gün çikolatalı goflet yedim o an diyette olduğumu unutup aldım![]()
Olsun ben de 3 tane ikram 1 tane çiğ köfte yedim :)
Ben sabah yedim öğle yemiyorum ama kaçamaklarım oldu öğlen :)) akşam yemeğini de bilmiyorum ne zaman yerimöğle yemeğinde de 4 tane nugget pişirdim yağsız, 1 dilim kızarmış tost ekmeği, bolca göbek marul. benim öğle yemeğim biraz geç oluyo tabii. akşama da kabak pişiricem bol domatesli
Canım gayet iyi duruyosun abartılcak bi kilon yok merak etme maşallah :)) ay canım bilmem ki ya türk kahvesi ay kantoron yağı iyi geliyo diye duydum ben de ama kim yapcak onu her gün amaan pof kaldık böyleMervem benim de aynı ya hep vardı ama hamilelikten sonra göbeğim çatır çatır gitti kalça da o biçim tek tesellim beyaz tenliyim. Türk kahvesi iyi geliyo diyorlar ama saçma geliyor bana deri altına nasıl iyi gelir ki
Canım burdan konuşalım devamlı giriyoruz zatenNasıl isterseniz