Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Dimi bende öyle düşünüyorum isterseniz ben grubu kurayım siz bana numaralarınızi mesaj atın diğer katilmak isteyenler de atar

öğle yemeğinde de 4 tane nugget pişirdim yağsız, 1 dilim kızarmış tost ekmeği, bolca göbek marul. benim öğle yemeğim biraz geç oluyo tabii. akşama da kabak pişiricem bol domatesli
Ben sabah yedim öğle yemiyorum ama kaçamaklarım oldu öğlen :)) akşam yemeğini de bilmiyorum ne zaman yerim

Mervem benim de aynı ya hep vardı ama hamilelikten sonra göbeğim çatır çatır gitti kalça da o biçim tek tesellim beyaz tenliyim. Türk kahvesi iyi geliyo diyorlar ama saçma geliyor bana deri altına nasıl iyi gelir ki
Canım gayet iyi duruyosun abartılcak bi kilon yok merak etme maşallah :)) ay canım bilmem ki ya türk kahvesi ay kantoron yağı iyi geliyo diye duydum ben de ama kim yapcak onu her gün amaan pof kaldık böyle :(

Kızlar whatsap grubu kurmayalım ya eşim kızar şimdi erkeklerde vardır isim kadın ismi giriyodurlar fln diyo inanmıyo :(

Öğlen 5 kaşık bulgur 4 kaşık yoğurt soğan yedim iki aradada kayısı badem yedm şimdide bakla haşladım bi tatlı kaşığı yağ çok az tuz çok az pul biber yoğurt sarımsakla karıştırdım küçük bi dilim ekmek yedim bide kızlar naneli karanfilli su içiyorum detoks suyu haberiniz olsun cildi güzelleştiriyor kilo vermede yardımcı bide tarçın atabilirsiniz içine tadı gidenee kadar su doldurup içiyorum karanfil 6 7 tane attım :)

Ayyu kızlar benim akşam yemeğim geç kaldı. Kızım sağ olsun bugün pek rahat vermedi. Yoğurtlu erişte yicem birkaç kaşık. Az önce 2 luppo yuvarladım hahahha :)) başka olmıcak bugün

Back