- 19 Ocak 2021
- 616
- 1.109
- 63
- Konu Sahibi ayshece3506
-
pozitif bu test hayırlı olsun gidip kan verme sırası şimdi :)Herkese merhaba, çok heyecanlıyım cümle kuramazsam kusuruma bakmayın :) adetime dört gün var, eşimle bir süredir deniyoruz, normalde adetim gecikmeden yapmayacaktım ama dayanamayıp test yaptım. İlk üç dakikada fotoğraftaki gibi bir sonuç çıktı. Ne dersiniz sizce bu testten ne çıkarmalıyım?
Çok teşekkür ederim..:) bana da öyle geldi ama bir yandan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Dört gün var daha ya adet olursam diye bir korku var içimde... Kan testleri sabah aç karnına mu oluyor acaba?P
pozitif bu test hayırlı olsun gidip kan verme sırası şimdi :)
Aç tok fark etmiyor ama erken ögrenmek zulüm gibiÇok teşekkür ederim..:) bana da öyle geldi ama bir yandan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Dört gün var daha ya adet olursam diye bir korku var içimde... Kan testleri sabah aç karnına mu oluyor acaba?
Çok teşekkür ederim..:) bana da öyle geldi ama bir yandan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Dört gün var daha ya adet olursam diye bir korku var içimde... Kan testleri sabah aç karnına mu oluyor acaba?
UmarımPozitif olduğu bariz belli heyecandan göremediniz herhaldekan vermeye koşun
Ben şimdi asm’ye gideyim o zaman, ne yapacağımı şaşırdım, kimseye de söylemedim daha test yapalı yarım saat olduAç tok fark etmiyor ama erken ögrenmek zulüm gibikanı verin ama adettinizden 7 gün sonra kadın doguma gidin keseyi felan tam görebilsinler
Aynen kan ver ben adetten 1 hafta önce ögrendim senin gibi sabırsızdım beklemedim testimde böyleydi kan ver zaten çok düşük çıkıyo beta bu evrede ama genede diyolar gebe görünüyosun hayırlı olsun demişlerdi bana ondan sonra beta düşük felan dedi ama ben çok erken ögrenmiştim zaten adetimden bi gün sonra gittim keseye benzer bişey var dedi 5 buçuk haftalıkken gittim keseyi gördü erken davranınca insan panik oluyo ben sabretmedim sen sabretBen şimdi asm’ye gideyim o zaman, ne yapacağımı şaşırdım, kimseye de söylemedim daha test yapalı yarım saat oldu
Çok teşekkür ederim, bir tıp merkezine gidiyorum şimdiAynen kan ver ben adetten 1 hafta önce ögrendim senin gibi sabırsızdım beklemedim testimde böyleydi kan ver zaten çok düşük çıkıyo beta bu evrede ama genede diyolar gebe görünüyosun hayırlı olsun demişlerdi bana ondan sonra beta düşük felan dedi ama ben çok erken ögrenmiştim zaten adetimden bi gün sonra gittim keseye benzer bişey var dedi 5 buçuk haftalıkken gittim keseyi gördü erken davranınca insan panik oluyo ben sabretmedim sen sabret
Güzel haberini bekliyorum dört gözleÇok teşekkür ederim, bir tıp merkezine gidiyorum şimdi
Doktor bir arkadaşıma sordum bir test daha yap sonra yarın gidersin dedi, ben de early testlerden yaptım. Onu da ekliyorum, yarın gideceğim kan testineGüzel haberini bekliyorum dört gözle
Belirtilernz nelerdiİkinci testi eklemeyi unutmuşum
Hafif kasık ağrısı, yine baya hafif bel ağrısı ve birkaç gün önce kahverengimsi lekelenmeBelirtilernz nelerdi
HAMİLESİNNNNNN GÖZÜN AYDIN DARISI BANA VE TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH :)Herkese merhaba, çok heyecanlıyım cümle kuramazsam kusuruma bakmayın :) adetime dört gün var, eşimle bir süredir deniyoruz, normalde adetim gecikmeden yapmayacaktım ama dayanamayıp test yaptım. İlk üç dakikada fotoğraftaki gibi bir sonuç çıktı. Ne dersiniz sizce bu testten ne çıkarmalıyım?
Amin, darısı isteyen herkeseHAMİLESİNNNNNN GÖZÜN AYDIN DARISI BANA VE TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH :)
Hayirli olsun bende bugun ogrendim hamile oldugumu :) benim kan sonucu 436 cikti sizinki tahminen kac haftalikmis bende ordan kendiminkini hesaplayayimAmin, darısı isteyen herkese
ANLATIRMISIN SERÜVENİNİ CANIM BANADA YANI NE KADARDIR EVLİSİN VE HERHANGI BIRSEY DENEDINMIHayirli olsun bende bugun ogrendim hamile oldugumu :) benim kan sonucu 436 cikti sizinki tahminen kac haftalikmis bende ordan kendiminkini hesaplayayim
1bucuk senelik evliyim 2 ay once kimyasal gebelik yasadim. Bu ay hic beklemiyorduk yani ille olsun dememistik ama kismet allahima sukurler olsunANLATIRMISIN SERÜVENİNİ CANIM BANADA YANI NE KADARDIR EVLİSİN VE HERHANGI BIRSEY DENEDINMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?