• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testime bir bakar mısınız?

Hayirli olsun bende bugun ogrendim hamile oldugumu :) benim kan sonucu 436 cikti sizinki tahminen kac haftalikmis bende ordan kendiminkini hesaplayayim😀😀🥰
Benim daha adet günüm gelmedi yani üç hafta dört günlük görünüyor ama yaptığım tüm testler pozitif çıkınca gidip kan verdim ve 211 çıktı :)

CANIM NE KADARDIR EVLİSİN VE NE KADARDIR UGRASIYORUSN HERHANGI BIRSEY EKSTRA DENEDINMI
Dört yıldır evliyim ama eşimin uzun süren yurtdışı işleri olduğu için bebek kararını bu sonbaharda verdik, kasımda korunmayı bıraktık ocakta pozitif çıktı 😊daha çok yeni tabi, tek isteğim sağlıkla tutunması. Biz özel birşey yapmadık ama yurmurtlama günlerimi hesaplayarak o günleri değerlendirdik bir de ilişkilerden sonra bir süre ayağa kalkmadım, belimin altına yastık koyup yattım.

Dört yıldır evliyim ama eşimin uzun süren yurtdışı işleri olduğu için bebek kararını bu sonbaharda verdik, kasımda korunmayı bıraktık ocakta pozitif çıktı 😊daha çok yeni tabi, tek isteğim sağlıkla tutunması. Biz özel birşey yapmadık ama yurmurtlama günlerimi hesaplayarak o günleri değerlendirdik bir de ilişkilerden sonra bir süre ayağa kalkmadım, belimin altına yastık koyup yattım.
BENDE EKİMDE KORUNMAYI BIRAKTIM İŞTE 3 AY OLDU İNŞALLAH BU AY BANADA NASİP OLUR SENIN ADINADA COK SEVINDIM İNŞALLAH SAGLIKLA BÜYÜR VE DOĞAR

BENDE EKİMDE KORUNMAYI BIRAKTIM İŞTE 3 AY OLDU İNŞALLAH BU AY BANADA NASİP OLUR SENIN ADINADA COK SEVINDIM İNŞALLAH SAGLIKLA BÜYÜR VE DOĞAR

en kısa zamanda rabbım sanada nasip eder inşallahhh

ama site kurallarına göre büyük harfle yazmak bagırmak olarak algılanıyor o yuzden yasak

düzeltirsen iyi olur

Herkese merhaba, çok heyecanlıyım cümle kuramazsam kusuruma bakmayın :) adetime dört gün var, eşimle bir süredir deniyoruz, normalde adetim gecikmeden yapmayacaktım ama dayanamayıp test yaptım. İlk üç dakikada fotoğraftaki gibi bir sonuç çıktı. Ne dersiniz sizce bu testten ne çıkarmalıyım?
Selamlar arkadaşım bu testlerde t çizgisi çok koyu olunca beta değeri daha büyük oluyor. Bilginiz varmı.??

Bu arada belki tuhaf gelecek ama ben geçen hafta rüyamda çift çizgi çıkmış bir test gördüm, uyandım kimseye anlatmadım. Ertesi gün de eşim rüyasında yerden mücevher topladığını söyledi... İsteyen herkesim bir an önce güzel haberler almasını diliyorum tüm kalbimle

Back