- Konu Sahibi ayshece3506
CANIM NE KADARDIR EVLİSİN VE NE KADARDIR UGRASIYORUSN HERHANGI BIRSEY EKSTRA DENEDINMIKan sonucum 211 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM NE KADARDIR EVLİSİN VE NE KADARDIR UGRASIYORUSN HERHANGI BIRSEY EKSTRA DENEDINMIKan sonucum 211 çıktı
Benim daha adet günüm gelmedi yani üç hafta dört günlük görünüyor ama yaptığım tüm testler pozitif çıkınca gidip kan verdim ve 211 çıktı :)Hayirli olsun bende bugun ogrendim hamile oldugumu :) benim kan sonucu 436 cikti sizinki tahminen kac haftalikmis bende ordan kendiminkini hesaplayayim![]()
Benimde adet gecikmesinin 3. Gunu bugun dunki sonucum 436Benim daha adet günüm gelmedi yani üç hafta dört günlük görünüyor ama yaptığım tüm testler pozitif çıkınca gidip kan verdim ve 211 çıktı :)
4 hafta 3 gunluk gorunuyo bnmkide hahahBenimde adet gecikmesinin 3. Gunu bugun dunki sonucum 436
Dört yıldır evliyim ama eşimin uzun süren yurtdışı işleri olduğu için bebek kararını bu sonbaharda verdik, kasımda korunmayı bıraktık ocakta pozitif çıktıCANIM NE KADARDIR EVLİSİN VE NE KADARDIR UGRASIYORUSN HERHANGI BIRSEY EKSTRA DENEDINMI
Çok güzelBenimde adet gecikmesinin 3. Gunu bugun dunki sonucum 436
Tesekkur ederim umarim saglikli devam eder yarin tekrar kan vericem artişina bakilacakÇok güzel![]()
BENDE EKİMDE KORUNMAYI BIRAKTIM İŞTE 3 AY OLDU İNŞALLAH BU AY BANADA NASİP OLUR SENIN ADINADA COK SEVINDIM İNŞALLAH SAGLIKLA BÜYÜR VE DOĞARDört yıldır evliyim ama eşimin uzun süren yurtdışı işleri olduğu için bebek kararını bu sonbaharda verdik, kasımda korunmayı bıraktık ocakta pozitif çıktıdaha çok yeni tabi, tek isteğim sağlıkla tutunması. Biz özel birşey yapmadık ama yurmurtlama günlerimi hesaplayarak o günleri değerlendirdik bir de ilişkilerden sonra bir süre ayağa kalkmadım, belimin altına yastık koyup yattım.
BENDE EKİMDE KORUNMAYI BIRAKTIM İŞTE 3 AY OLDU İNŞALLAH BU AY BANADA NASİP OLUR SENIN ADINADA COK SEVINDIM İNŞALLAH SAGLIKLA BÜYÜR VE DOĞAR
tamam dır :)en kısa zamanda rabbım sanada nasip eder inşallahhh
ama site kurallarına göre büyük harfle yazmak bagırmak olarak algılanıyor o yuzden yasak
düzeltirsen iyi olur
Selamlar arkadaşım bu testlerde t çizgisi çok koyu olunca beta değeri daha büyük oluyor. Bilginiz varmı.??Herkese merhaba, çok heyecanlıyım cümle kuramazsam kusuruma bakmayın :) adetime dört gün var, eşimle bir süredir deniyoruz, normalde adetim gecikmeden yapmayacaktım ama dayanamayıp test yaptım. İlk üç dakikada fotoğraftaki gibi bir sonuç çıktı. Ne dersiniz sizce bu testten ne çıkarmalıyım?
Hormon yoğunluğuna göre çizgi koyulaşıyor, yine kan değeri de hormon yoğunluğuna göre daha gazla çıkıyor diye biliyorum, bağlantılı yani.Selamlar arkadaşım bu testlerde t çizgisi çok koyu olunca beta değeri daha büyük oluyor. Bilginiz varmı.??