Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir şey göremedim sanki amaMerhaba benimde son regl tarihim 5 şubat bugün test yaptım bende
Net görünüyor baya inşallah yalancı pozitif degildirMerhaba arkadaşlar. Son regl tarihim 5 şubatta başladı 10unda bitti 14ünde yumurtlama akıntım oldu. Test bu şekilde çıktı ama 10 dakikadan sonra çıktı kuruma çizgisine de benzemiyor Eki Görüntüle 3551972 Eki Görüntüle 3551973
Yaa inşallah ya bu test beni yanıltırsa gerçekten bir daha idrar testine tövbe edicemNet görünüyor baya inşallah yalancı pozitif degildirbelirtiniz var mıydı acaba
Maalesef.. Prodoctor kesin sonuç veriyormuş sanırım. Kasık agrısı ne zaman basladı peki. Benim ymtlamadan sonra iğne batar gibi hafiften yokladı hep ama bugün yok mesela bugün de tam tutunma günü diye hesaplamıstım Allâh nasip etmişseYaa inşallah ya bu test beni yanıltırsa gerçekten bir daha idrar testine tövbe edicembir haftadır falan sürekli kasıklarım ağrıyor ama geçmiyor regl sancısı gibi bir de kasık bölgem sanki şiş karnım şiş ve inanılmaz gazım var
![]()
Yumurtlamadan 2 3 gün sonra falan başladı sanki ama ağrı olmasa da sürekli bi kıpırtı bir şey var kasıklarımda karın ağrısına dönüşüyor bazen çok ağrım oluyor yumurtlamadan beri hatta geçen gün o kadar ağrıdı da sıcak suya girdim belki iyi gelir diye. Bir de göğsümün sadece ucu acıyor elleyinceMaalesef.. Prodoctor kesin sonuç veriyormuş sanırım. Kasık agrısı ne zaman basladı peki. Benim ymtlamadan sonra iğne batar gibi hafiften yokladı hep ama bugün yok mesela bugün de tam tutunma günü diye hesaplamıstım Allâh nasip etmişse![]()
İnşallah vardırYumurtlamadan 2 3 gün sonra falan başladı sanki ama ağrı olmasa da sürekli bi kıpırtı bir şey var kasıklarımda karın ağrısına dönüşüyor bazen çok ağrım oluyor yumurtlamadan beri hatta geçen gün o kadar ağrıdı da sıcak suya girdim belki iyi gelir diye. Bir de göğsümün sadece ucu acıyor elleyince
Hepsi çok net var bence çok kan verin hayırlı olsunMerhaba benimde adetime 3 gün kaldı az önce yaptım testleri sizce gebelik var mıdır mide bulantısı halsizliğim sağ kasığımda hafif kasılmalar var yardımcı olur musunuz lütfen 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim içimde korku var çizgiler 2 dk içinde çıktı
Baya pozitifMerhaba benimde adetime 3 gün kaldı az önce yaptım testleri sizce gebelik var mıdır mide bulantısı halsizliğim sağ kasığımda hafif kasılmalar var yardımcı olur musunuz lütfen 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim içimde korku var çizgiler 2 dk içinde çıktı
15. Gün bugünİnşallah vardırymt lamadan sonra kaçıncı gün
Hepsi çok net var bence çok kan verin
Salı günü kan vericem inşallah kötü sonuç almam korkuyorumHepsi çok net var bence çok kan verin hayırlı olsun![]()
Aynı testi ben geçen hafta yaptımHaklısınız bu 22 Şubat maalesef artımed erken gebelik testi hemen çıktı çizgi ama tabi yalancı pozitif bu , bu testten 3 gün sonra kaset test yaptım negatif çıktı şimdi de bu işte. En iyisi sabah teskrar yapayım testlere bile güvenemez olduk , eskiden bu testleri yapar güvenir eşimize söylerdik hemen ama şimdi gizli gizli yapıyorum önce garanti olsun diye![]()
Kan verdim zaten negatif çıktı 0.5Aynı testi ben geçen hafta yaptımpozitif çıksa plansız bi gebelik olacaktı. Daha bebeğim 1 yaşında.
Allah bi baktım silik çizgieşime diyorum yok ya değildir artımed bu. Asıl negatif çıkarırsa inanmak lazım dedim. Gittim kan verdim negatif
üstelik ilk dakikadan silik çizgi belirdi.
Sen en iyisi kan verip eşine söyle![]()