Kızlar evlendiğimden beri halledemediğim bir konu ne yapmalıyım lütfen yardım edin

siz neden annenize yemek yapmıyorsunuz da kayınvalidenizden bekliyorsunuz?
Tüm fakirler bu konuda toplanmış neden anlamıyorsun yemek kokusu mide bulandırır herkes katlanamaz herkes yemek yapmak zorunda değil neden neden

Bende öyle istiyorum bir de hep o gelemezki o yapamazki kocası izin vemez kocası göndermez diyor hiç gidesim gelmiyor

Buradaki fena kaynana sizin anneniz yalnız. Kayınvalideniz ile ilgili düşünüp düşünüp sorun olarak yemeğe davet etmeyişini bahane etmeniz ironik. Yapsa da bu sefer ay annemle bir rahat bırakmadı diyeceksiniz gibi bir izlenim aldım. Ayrıca anneniz sizi dolduruyor dolduruşa gelmeyin. Otobüse binerken telefona bakmayıp ileri ve camdan bakınca mide bulanmıyor. Kuru fasulye yutmak da bir seçenek. Oğlumda işe yarıyordu.

Kusura bakma beni de banlama ama mune abla yani bisiklete sen ben gibi orta sınıf fakirler biner.

ben de çok seviyorum bisikleti de bizim burda hacılarlar onu
Benimki gariban vizyonu

Taksi diye bir şey var taksiye binebilir konu sahibi, anneye gitmek için de erkeğin keyfini bekleyemem şahsen, anneme gidip gelmek için eşe de ihtiyacım yok, neden bazı kadınlar bekliyor ki eşi götürsün getirsin, her şeyde mi böyle yapıyorlar

Teşekkür ederim yorumunuz için sizce annemlere gitme şıklığı ne olmalı anneme göre her hafta
Bunu bizle değil, eşinle oturup konuşman lazım. Tabi sen götürmüyorsun annem kızıyor diye değil. Bazen annenlere gidiyoruz, ben de annemi özlüyorum arada müsait olduğumuzda planlayıp gidelim diyeceksin eğer eşine bağımlı ise ulaşımın orta yolu bulmak durumundasınız. Bu tabi örnek , sizin aranızdaki diyaloğa göre iletişim kanalını senin seçmen gerekiyor

İstanbul'da taksi işi de yaş

Bazı anneler damadın uşak gibi kızınn etrafında döndüğünü görmekten keyif alıyor

Teker teker gideyim

1-Kimse kimseye yemek pişirmek zorunda değil. Ama bir yere davet edildiysem masadaki yemeği "utanmadan" yerim, neden yemeyeyim ki?

2-Kendi ailesiyle bile 2 haftada 1 görüşen bir adamla evlendiyseniz haftada 1 sizi annenize götürmesini bekleyemezsiniz.

3-Annenizin söylemleri çok yıkıcı ve gereksiz dramatik. Hiç iyi niyetli gelmedi bana. Sanki eşinizle aranız açılsa anneniz sevinecek.

ya şu otobüse binemiyorum olaylarından bi çıkın
otobüse binemiyorsun ehliyetin yok araç kullanamıyorsun
böyle kocana bağımlı hale gelirsin işte bi yerden bi yere gitmek için
otobüste mide nasıl bulanıyor biri bana anlatsın mesela
napıyor bu otobüs zıplata zıplata mı götürüyor milleti ?
tek başına bi yerden bi yere gidemiyorsan kocanın başına ekşimemelisin beni götür diye
adam senin özel şoförün mü ?
senin yemeğini neden kayınvaliden düşünsün ?
valla yemek yapamıyorsun 2 adımlık yolu gidemiyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatını nasıl idame ettiriyorsun ilginç .

Konu sahibi toplu taşıma kullanacak kadar avam değil taammııığğğ… O bir piremses ve alınıp bırakılması gerek.
premses değil kül kedisi olur o anca, kocası bey yarım saatlik yolu haftada bir götüremiyor ayol, yoruluyormuş
üvey anne de değil annesinin evine temizliğe gitmesi gerekiyormuş...

Eşim öyle çok sorun etmez hatta bazen kendisi söyler uzun süredir gitmiyorsun diye ama annem her hafta gel diyor

Konudaki cevaplar ne kadar saçma. Kız kayınvalidesinin kendisini gelin gibi değil kızı gibi görmesini istemiş. Bana gelen misafir bi bardak yerleştirmiyor bi catal bicak cikarmiyosa kendimi ona hizmet etmiş gibi hissederim. Ayrica annesine her hafta gitmesi de normal değil. Evli insan sonuçta kendi yuvası var. Annenize, eşinizin kendi annesi ile de çok yüz göz olmadığını zamanını bana ayırdığını söyle, ben nasil hep aile evine döniyim falan de.

Ya arkadaşlar konu otobüs değil tamam mı tamam otobüse binerim ama her hafta annnemlere gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…