-
- Konu Sahibi snowflowers
Nasıl gidim ehliyete yazıldım ama kullanamıyorum arabayı şu an
Tüm fakirler bu konuda toplanmış neden anlamıyorsun yemek kokusu mide bulandırır herkes katlanamaz herkes yemek yapmak zorunda değil neden neden
siz neden annenize yemek yapmıyorsunuz da kayınvalidenizden bekliyorsunuz?
Bende öyle istiyorum bir de hep o gelemezki o yapamazki kocası izin vemez kocası göndermez diyor hiç gidesim gelmiyorToplu taşımada mide bulantisini kesmek için göbek deliğinin oraya bant yapıştırma yöntemi var tavsiye ederim.
Onun dışında mesafe çok abartı değil bisiklet de bir seçenek.
Diğer kısma gelirsek, kurduğu cümleler ve tavrına bakarak annenizin sizin evliliginize kastı var diyebilirim. Bir çok sebebi olabilir ama hiçbiri iyi niyetli değil, özlemekten de değil. Güç gösterisi. Bence annenize bu konuda izin vermeyin. Daha az gidin ama gittikçe kaliteli zaman geçirin, zamanla inadı kırılır.
Ayyy konu o değil düşünce anlamıyor musunuz ben yapsın demiyorum zaten
E düşündü belki içinden. Ne alaka yani düşünce düşünce... neden düşünsüün böyle bir şeyiAyyy konu o değil düşünce anlamıyor musunuz ben yapsın demiyorum zaten
Kusura bakma beni de banlama ama mune abla yani bisiklete sen ben gibi orta sınıf fakirler biner.
Benimki gariban vizyonuben de çok seviyorum bisikleti de bizim burda hacılarlar onu
Bunu bizle değil, eşinle oturup konuşman lazım. Tabi sen götürmüyorsun annem kızıyor diye değil. Bazen annenlere gidiyoruz, ben de annemi özlüyorum arada müsait olduğumuzda planlayıp gidelim diyeceksin eğer eşine bağımlı ise ulaşımın orta yolu bulmak durumundasınız. Bu tabi örnek , sizin aranızdaki diyaloğa göre iletişim kanalını senin seçmen gerekiyorTeşekkür ederim yorumunuz için sizce annemlere gitme şıklığı ne olmalı anneme göre her hafta
Benimki gariban vizyonu
Taksi diye bir şey var taksiye binebilir konu sahibi, anneye gitmek için de erkeğin keyfini bekleyemem şahsen, anneme gidip gelmek için eşe de ihtiyacım yok, neden bazı kadınlar bekliyor ki eşi götürsün getirsin, her şeyde mi böyle yapıyorlar
e okula nasıl gittiniz, işe nasıl gittiniz?Ne alaka yani şu an .
Yakın mesafe ise yürüyorum yoksa arabayla
Bazı anneler damadın uşak gibi kızınn etrafında döndüğünü görmekten keyif alıyorBenimki gariban vizyonu
Taksi diye bir şey var taksiye binebilir konu sahibi, anneye gitmek için de erkeğin keyfini bekleyemem şahsen, anneme gidip gelmek için eşe de ihtiyacım yok, neden bazı kadınlar bekliyor ki eşi götürsün getirsin, her şeyde mi böyle yapıyorlar
Annesi kıyamıyormuşsiz neden annenize yemek yapmıyorsunuz da kayınvalidenizden bekliyorsunuz?
Okulum çok yakındi işim uzaktı zaten taşınacaktık işin olduğu yere taşındıke okula nasıl gittiniz, işe nasıl gittiniz?
araba kullanamıyormuşsunuz ki?
Merhaba kısaca hemen konuya geçim
Ben iki yıllık evliyim ve nişanlıyken çok sorun yaşadık. evlendikten sonra da aileler görüşmedi, evlendim evleneli iki veya üç defa görüşmüşlerdir. Biz kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz, annemde bize geldiğinde hiç çağırmadık gel diye çünkü ilk zamanlar çağırdığında hiç yemek ne yapalım ne yersiniz demedi annem ne yaparsa utanmadan onu yediler hiç gelinimin evinde yapmayın bizde yaparız falan demedi.
Eşim de pek aile ziyaretlerini sevmez, kendi ailesine dahi iki hafta çıkmadığı olur. annem de bu konuda çok sinirleniyor, seni getirsin tek o zaman diyor evimiz de uzak yani yarım saat yol sürüyor. eşim de her zaman götüremem diyor annem haftada bir gelmemi istiyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Annem çalışıyor normalde Bugün aradım gelmiyorsun anne birşeye ihtiyacın varmı gelim temizlik yapimmi demiyorsun diyor .
Yani eşimle tartışıyoruz o Zaman da, her zaman nasıl götürim diyor arada kaldım. Ve anneme gidince beş dakika oturmam her işi yapmaya çalışırım kardeşlerim küçük annem çalışıyor yapamaz yardım edim diye. Annem de söz geçiriyorsun eşine falan filan diyor sizce ne yapım.
Düzeltme yapıyorum yanlış anlaşıldı
Kayınvalidem yemek yapmıyor derken konu burda yemek değil mesela onun kızı da evli ne zaman gitsek kayinvalidesi nezaketen de olsa bugun şunu yapalım yemek falan der önemli olan düşünce
İkici konu da
Ben otobüse binemiyorum midem bulanıyor ehliyete yazıldım daha almadım
premses değil kül kedisi olur o anca, kocası bey yarım saatlik yolu haftada bir götüremiyor ayol, yoruluyormuşKonu sahibi toplu taşıma kullanacak kadar avam değil taammııığğğ… O bir piremses ve alınıp bırakılması gerek.
Eşim öyle çok sorun etmez hatta bazen kendisi söyler uzun süredir gitmiyorsun diye ama annem her hafta gel diyorBunu bizle değil, eşinle oturup konuşman lazım. Tabi sen götürmüyorsun annem kızıyor diye değil. Bazen annenlere gidiyoruz, ben de annemi özlüyorum arada müsait olduğumuzda planlayıp gidelim diyeceksin eğer eşine bağımlı ise ulaşımın orta yolu bulmak durumundasınız. Bu tabi örnek , sizin aranızdaki diyaloğa göre iletişim kanalını senin seçmen gerekiyor
Ya arkadaşlar konu otobüs değil tamam mı tamam otobüse binerim ama her hafta annnemlere gitmelimiyimya şu otobüse binemiyorum olaylarından bi çıkın
otobüse binemiyorsun ehliyetin yok araç kullanamıyorsun
böyle kocana bağımlı hale gelirsin işte bi yerden bi yere gitmek için
otobüste mide nasıl bulanıyor biri bana anlatsın mesela
napıyor bu otobüs zıplata zıplata mı götürüyor milleti ?
tek başına bi yerden bi yere gidemiyorsan kocanın başına ekşimemelisin beni götür diye
adam senin özel şoförün mü ?
senin yemeğini neden kayınvaliden düşünsün ?
valla yemek yapamıyorsun 2 adımlık yolu gidemiyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatını nasıl idame ettiriyorsun ilginç .