Kızlar evlendiğimden beri halledemediğim bir konu ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Valla ciddi araba tutan biriyim.
Çocukken aynen bu şekilde mide bulantısından kustuğumu da bilirim.
Ancak çalışma hayatımda yıllarca çok kötü otobüslerde günlük olarak ciddi bir yol tepmişliğim var.
Şimdi de şehirlerarası uzun mesafe otobüs ve toplu taşımayı çok sıklıkla kullanıyorum.
Rahat mı, hayır.
Beni kötü etkiliyor mu, evet.
Ama iş başa düşünce herşeye alışıyor insan.
Ama tabi zora gelmeye razı olmak lazım.
Onu da herkes yapmıyor işte.

Şart değil ama engel yoksa neden normal olmasın siz kocalarınız olmadan nasıl yaşıyordunuz acaba
kendi başına hayatını idame ettiremeyen insan dolu ya
tuhaf ama öyle
başkaları olmasa nasıl yaşarlar bilmem
otobüse binemem, yol yürüyemem, yemek yapamam, yemek seçerim onu yemek bunu yemem
ben anlamıyorum bu kafaları
fanusta mı yetiştiler acaba

Ya bir tek anlayan sizsiniz gerçekten çok sağolun konu burda yemek yapması değil elinden gelse beni hizmetçi gibi kullanacak ama ben rahatsız oluyorum benim evime misafir çok gelmez zaten ben hep onlara hizmet ederim bugün mesela yemegi bulaşıkları tek başıma yaptım misafiri vardı

Cevap beğendiremedik size kusura bakmayın

Toplu taşımayı kullanamıyorum taksi fiyatları da baya pahalı olmuş
Gerçekten seni çok iyi anlıyorum normal yani olabilir insanız migde bulantın için bişeyler yapmaya çalış ve bunu aş kendi kendine eminim başaracaksın ve bende evliyim tecrübelerimden kaynaklı söylüyorum kaynana vs. Kimseden bi beklenti içinde olma olmaki üzülme seni anlıyorum ama kimi insan Bizim düşündüğümüz gibi ince düşünmüyor eşine gelirsek kesinlikle hep ılımlı ol tatlı dilinle güleryuzunle ikna etmeye çalış dayanamaz annende her zaman seni beklemesi şikayet etmesi yanlış önce eşin yuvan önemli zamanla herşey normallesir ama sen sabırlı ol eşine karşı sakın annenin dediklerimi söyleme lafını etme guzellikle olmasını iste

E gitmeyin bize ne. A aaa.

Ya arkadaşlar konu otobüs değil tamam mı tamam otobüse binerim ama her hafta annnemlere gitmelimiyim

Canın istiyorsa her gün git güzel kardeşim. Mesele o değil ki. Yani evlendikten sonra anne ziyaretinin evrensel kabul görmüş bir sıklığı yok ki. İmkan, zaman ve istek meselesi.

Migde değil MİDE

Eşim öyle çok sorun etmez hatta bazen kendisi söyler uzun süredir gitmiyorsun diye ama annem her hafta gel diyor
Boşver sen, onun gönlünü alırsın. Bence gez toz sağlık yerinde iken ilerde çoluk çocuk olur isterseniz hatta zaten belki de var ve her hafta gitmek mümkün olmayacak. Anneni zaten görüyormuşsun, takılma çok.
Burada anlaşılmayan şey bazıları çok sıkı fıkı olur sürekli aile etkileşimi sever
Kimileri de daha özerk kendi halinde
Kimi hiç konuşmuyor bile
Yapı meselesi :) sen eşinle orta yolu bul hiç diğer meselelerden huzursuzluk çıkarma 2 senede muhasebesi bitmeyen konular 10 senede de bitmez :)

Ben de bisiklet fikrinden yanayım, mis gibi alet efil efil geze geze gidiyorsunuz hele hem pedallı hem elektrikli olursa tadından yenmiyor.

Mune hanımcım bugün aynı fikirdeyiz güzel. Bugün banlanmicam gibi hissediyorum, bir his yani sadece,fikirdaş. Margaret Hale den dün doğumdaş diye bir şey öğrendim

Yani siz evlenmiş kızı annesinin haftalık temizlikçi gibi kullanmasına normal bakıyorsunuz sanırım. Annesi özlediği için her hafta çağırıyordu sanki

Bacım hem kadını beğenmeyip hem de ailesine iyi davranmadı diye ağlayan kendisi. Koysun mesafesini olsun bitsin. KV ile annesini neden yüzgöz ediyor

otobüsten tabi ki araba rahatlığı beklenemez
otobüste keyif yapmak epey zor hatta imkansız
ama mecbur kalınca insan korkularını aşmak zorunda kalıyor ve bi şekilde aşıyor
ha 5 dklık markete de kapıdaki arabasına binip giden insanı anlarım sonuçta o kadar para vermiş almış
tabi ki kullanacak
ama yoksa yoktur iş başa düşünce mecbur herkes

Size gelen misafire hizmet edeceksiniz zaten? Adı üstünde misafir.

Yani siz evlenmiş kızı annesinin haftalık temizlikçi gibi kullanmasına normal bakıyorsunuz sanırım. Annesi özlediği için her hafta çağırıyordu sanki
Annesi kıyamıyormuş ki konu sahibine. Yapma diyormuş. Kızının evine misafirliğe gelip yemeğini kendi yapan insan kendi evinde kızına iş yaptırır mı yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…