Kızlar evlendiğimden beri halledemediğim bir konu ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Ya çünkü herkes benden beklentiler içinde yoruldum artık herkesi mutlu etmeye çalışmaktan her hafta otobüsle annemlere gitmek doğrumu sizce

Bisiklet alabilirsin kendine ıssız bir yerdeyse hem keyifli hem ulaşım açısından. 73 yaşında olsaydın önermezdim olası travmalara karşı ondan sordum yaşını bana kızma tamam mı
Ya senin derdin ne acaba mantıklı yorumun yoksa yazma arkadaşım ya sorun sadece nasıl gideceğinmi haftada bir doğru mu diyorum

Ya çünkü herkes benden beklentiler içinde yoruldum artık herkesi mutlu etmeye çalışmaktan her hafta otobüsle annemlere gitmek doğrumu sizce
Senin annen sen otobüse binemiyor musun bilmiyor mu? Amacı seni kocan getirip götürsün. Aç gözünü ayrıca tabii ki doğru değil o da bir maliyet yani yol parası ucuz mu? Ne gerek var.

Ben her hafta minibusle gidiyorum istiyorsaniz gidin istemiyorsaniz gitmeyin. Sadece istediklerinizi yapin bu beklentiler icinden geri kalanina da uygun cevabi verin.

Evlenince noluyor ki iki defa evlendim bilmediğim bir sırı mı biliyorsunuz. Merak ettim evlenince hafıza kaybı mı yaşıyoruz kök ailemizi mi siliyoruz sadece kocamıza mı adıyoruz kendimizi

Bisiklet alabilirsin kendine ıssız bir yerdeyse hem keyifli hem ulaşım açısından. 73 yaşında olsaydın önermezdim olası travmalara karşı ondan sordum yaşını bana kızma tamam mı
kocam da kocam paşam da paşam sahibim de sahibim diyor aklım baliğ değil diyor ben kendi kararlarımı yapabilecek kapasıtede değilim vasi olarak kocam atandı dıyor sen biskibilet diyorsun allasen

Ya senin derdin ne acaba mantıklı yorumun yoksa yazma arkadaşım ya sorun sadece nasıl gideceğinmi haftada bir doğru mu diyorum
Şart değil ama engel yoksa neden normal olmasın siz kocalarınız olmadan nasıl yaşıyordunuz acaba

Yaa Allah razı olsun ben de sizin gibi düşünüyorum ama annem öyle söyleyince içim kötü oluyor kendimi çok kötü hissediyordum
Buradaki konu şu aslında, sen anneler arasında evliliğini harcayacaksın bu gidişle, kendiniz anlaşamıyor olsanız neyse dersin ki kendimiz ettik kendimiz bulduk..
O dedi
Bu dedi şunu yaptım yapmadım
Annem öyle dedi annesi yaptı yapmadı vs vs
Bunların arkası kesilmez..
Taşıma ile gitme konusuna bir şey demiyorum eşinin de haklı olduğu yerler var her hafta adam da sıkılır, aile apartmanı zaten zor ortam ama sana illa habire gidelim diye dayatmamış o yönden şanslısın. Azıcık mesafe koy herkese bu gidişle Arap saçı moduna döner işler.. kaldı ki belki gitsen bile anneni memmun edemeyeceksin. Sen önce kendi ailene sahip çık. Başka şeyler düzelir herkes yeni düzene alışır ..
Burada yorum herkes algıladığı şekilde olumlu veya olumsuz yorum yapabilir, alınacak bir şey yok. Farklı bir bakış açısı, okurken kızabilirsin ama farkında olmadan yaptığın hatalı şeyleri görmek için de bazen negatif doğruları da görmek gerekiyor. Linç tabiki doğru değil o da ayrı bir mevzu

Hani insan çok ya ve otobüs çok sallanıyor havasız araba o kadar değil zaten ben pek uzun yolculukta yapmam
20 km yol ne kadar sürecek ki ?
Bak bugün arabam bozuldu dolmuşla işe geldim.
Arkadamdaki adamla akraba olacaktım mesela
Eşimi arayıp niye beni işe bırakmadın diye söylenmedim.

Canım her hafta her hafta gidilmez öyle. Hafta sonu eşinle planınız filan olması gerekmiyor mu? Her seferinde eşini sürüklemek yerine toplu taşıma kullanmaya alış istersen millet her gün 2 saat yol yapıp işine gidiyor, seninki fazla naz, hayat geçmez böyle. İki haftada bir minibüse binip gidebilirsin gayet, miden o kadar hassas olmasın bir zahmet. Ayda bir eşinle gidersin fazlası fazla. Ve alırsın ehliyetini arabanı istediğin yere kimseye hesap vermeden istediğin zamanda gidersin.

Ne güzel eşiniz annem de annem diye sizi zorlamıyormus kayinvalidenizde sizi darlamiyormus ehliyetiniz hayırlı olsun şimdiden emedur araba tutmasına iyi gelir doktora danışın tabiki onun dışında anne kız ilişkiniz sizin bileceğiniz iş anneniz çalışıyor yoruluyor olabilir sizin eviniz ayrı anne hasta olur vs anlarım fakat annenizin çocuk sayısı kardeş olarak ve iş ev hayatı sorumluluğu onu ilgilendirir.Surekli evi temizle sormuyorsun olmaz yarın sizde çalışabilirsiniz bebeğiniz olabilir nasilki her gün gel evimi temizle kardeşlerimi bırak bebeğime bak demiyeceginize göre....vicdan yapacak bir durum göremedim

Piremses modunuz açık kalmış onu kapatın ilk önce

Ayrıca bisiklet önerdim neden mantıksız dedin ki şimdi nesi var bisikletin? Hakaret mi bisiklet sürmek

Sizin evinize gelen birine kayınvalidenizden bi şey yapmasını beklemeniz şu sitede duyduğum en saçma şeylerden biridir, kusura bakmayın. Yorum yapanlara verdiğiniz cevapları okudum ama yine de bu beklentinize mantıklı bi cevap bulamadım, acilen çıkın bu düşünceden.

Annenize gittiğinizde temizlik ve iş yapmaktan hiç oturmuyorsanız, eşiniz ne yapsın o ortamda her hafta? Ehliyetinizi alana kadar anneniz kendi başına idare etsin, çalıştığına göre hali vakti yerinde olmalı. Ayrıca siz artık evlisiniz, kendi yuvanız düzeniniz var, annenizin böyle bi beklentisi olması ve sizi zorunlu tutması çok düşüncesiz bi hareket.

Anne-kız epey ilginç beklentiler içerisindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…