- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.144
-
- Konu Sahibi snowflowers
ilacı var eczanede recetesiz satiliyor atiyorsunuz bir tane binemediginiz toplu tasima kalmiyor.Ya annem bana kıyamıyor. Yani hiç annemleri çağırmaz dünürüm gel bugün diye otobüse binemiyorum tutuyor otobüs beni
Ya bir kere sürat yapsam birdaha gelmezler zatenBir şeyi dert edecekseniz bunu edin mesela.
Her gün ne işi var, esinizin ailesinin sizin evinizde?
Buna sesiniz çıksın bir zahmet, itiraz etme hakkınız yok mu?
Yapın o zaman.Ya bir kere sürat yapsam birdaha gelmezler zate
Kimin çocukları sizin evinizde mısır savaşı yapıyor ?Ya çocuklar mısır savaşı yapıyor evin içinde düşünün yani her yer yağ mısır
Yokse bende severim misafir ağırlamayı
Aaa çok şaşırdım. Herhangi bir engeli olmadığı halde kendi kendine bir yerden bir yere bile gidemeyen birine çocuk muamelesi yapmak inanılmaz.26 yaşıma geldim hala çocuk gibi davranıyor
Ya oradan taşının ya müsait değilim diyin, oğlu bile 2 hafta gitmiyorsa siz hergün görüşmek zorunda değilsiniz. Çocukları da uyarın, ellerindekini alın oynayacaksanız evinizde oynayın diye. Erkekler zeytinyağ gibi üste çıkıyor, kendisi 2 haftada bir çıkar annesine ama her gün eşinin tepesinde olsunlar diye aynı binada oturur, kendisi de kv ye gitmek istemez.Kızlarını değil kayınvalidem kızlarına kıymuyor bana yaptırıyor bütün herşeyi. ya düşünsenize kayınvalidem iz geliyor evinize her gün ama üst katinizda oturuyor çocukları döke saça herşeyi yiyip içiyor siz de sonradan evi komple temizliyorsunuz her gün ama . Tabiki yaptığım işi başlarına kalkamıyorum ama insan acır biraz yardım edim der çocuklarına dur bile demiyor
Ve banlanır…Mune hanımcım bugün aynı fikirdeyiz güzel. Bugün banlanmicam gibi hissediyorum, bir his yani sadece,fikirdaş.Margaret Hale den dün doğumdaş diye bir şey öğrendim
Anneniz nasıl size kıyamıyorum???? gel işimi yap yardım et diyen aynı anne......Ya annem bana kıyamıyor. Yani hiç annemleri çağırmaz dünürüm gel bugün diye otobüse binemiyorum tutuyor otobüs beni
Anneler hep böyle başımızdan eksik olmasınlar. İki haftada bir gidiyorum ben. Oldu da üçüncü haftaya girdik. Ben zaten torunumu 6 ayda bir görüyorum diyor. Böyle şeylere takacak kadar az sıkıntılı bir hayatım olsa keşkeHer hafta anneye gidilmez
Evet özellikle ismini unuttum yeşil bir ilaç var. Ben de böyleyim zor mu zor. Otobüs değil kendi kullandığımız araç dahi mide bulantısı yapıyor. En temizi benim için metro☺Araba tutmasi icin ilaclar var, eczaneye sorun, boyle yasayamazsiniz.
Herkes anlamaz anca yaşayan anlar kesinlikle takılmayın Allah büyük Rabb'im yardım etsin inşallah Instagram kahve sunum sayfam var isterseniz takip edebilirsiniz …Çoooookkk teşekkür ederiminsanlara anlatmak ne kadar zor keşke yazma saydım diye düşündüm. ya hadi otobüsü hallettim diyelim diğer konuyu soruyorum hala ısrarla dalga geçmenin peşinde herkes
Hayırdır abla takipçi mi kasıyorsunHerkes anlamaz anca yaşayan anlar kesinlikle takılmayın Allah büyük Rabb'im yardım etsin inşallah Instagram kahve sunum sayfam var isterseniz takip edebilirsiniz …