- 1 Ekim 2023
- 3.409
- 12.224
- Konu Sahibi snowflowers
Allahım lütfen oğullarımın karşısına sorunlu insanlar çıkarma, kızımın karşısına da hiç çıkarma ve çocuklarımı da sorunlu insanlardan etme aminnnnnn diyorum şu konuya.!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sorun yemek yapma değil ben onun misafiri gelince elimden geleni yapıyorum. O annemler gelince hiç kılını kıpırdatmıyor
Sus fakirOtobüste miden bulanıyor da araba kullanmaya başlayınca mideniz bulanmayacak mı ? Ne alaka ?
Fak fakir de banaSus fakir
Pardon o zaman sey yapsınlar ozel sofor tutsunlar limuzinle gidip gelsinKonu sahibi toplu taşıma kullanacak kadar avam değil taammııığğğ… O bir piremses ve alınıp bırakılması gerek
Ilginc araba konusu disinda hicbisey yapmayin he deyin gecinAnnem o zaman sen gel diyor eşim her zaman bırakamıyor sizce ben ne yapmalıyım
Yazıklar olsun be ne limuzini, özel jet demeliydin. Premses olmadığınız için anlayamazsınız anlayamayızPardon o zaman sey yapsınlar ozel sofor tutsunlar limuzinle gidip gelsin
Ben ne yaptım ya :) her hafta gitmek zorunda olmayı kabul etmek zorunda mı eşi? Tamam kızı isteyebilir ortak karar yoksa adamı sürükleyemez ki :) önce kendi evinin düzenini sağlarsın sonra ortak kararla bir rayına girer işlerEvlenince noluyor ki iki defa evlendim bilmediğim bir sırı mı biliyorsunuz. Merak ettim evlenince hafıza kaybı mı yaşıyoruz kök ailemizi mi siliyoruz sadece kocamıza mı adıyoruz kendimizi
Doğru dedin onu vizyonum yetmedi ruhum fakir napayimYazıklar olsun be ne limuzini, özel jet demeliydin. Premses olmadığınız için anlayamazsınız anlayamayız
Çpk teşekkür ederimsozum arkadaşın bağımsız işi yapamayacağı bir halde olup olmamasıydı yoksa asla kimse ile dalga gecmem ucu olmaması gereken bir yere değdi ise özür dilerim.
Fak fakirFak fakir de bana
Kusura bakma beni de banlama ama mune abla yani bisiklete sen ben gibi orta sınıf fakirler biner.Ben de bisiklet fikrinden yanayım, mis gibi alet efil efil geze geze gidiyorsunuz hele hem pedallı hem elektrikli olursa tadından yenmiyor.
Ben de bisiklet fikrinden yanayım, mis gibi alet efil efil geze geze gidiyorsunuz hele hem pedallı hem elektrikli olursa tadından yenmiyor.
Fak fakir
Ayyy konu o değil düşünce anlamıyor musunuz ben yapsın demiyorum zatensiz neden annenize yemek yapmıyorsunuz da kayınvalidenizden bekliyorsunuz?