- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
aynen yaa suçlamışlar bir de..Kız dogru soyluyor. Bir de isi şakaya vurup dalga gecmissiniz. Ne deseydı yani. Konu sahibini suçlayanlar bile var. Pes yani...
ne bilsin kızda evli oldugunu bile isteye yapmamıs sonradan ogrenmiş kimbilir kac tane kadını bu sekilde kandırdı..adamın ruhunda varmıs tek bir kadınla yetinirmi boylesi
Kız dogru soyluyor. Bir de isi şakaya vurup dalga gecmissiniz. Ne deseydı yani. Konu sahibini suçlayanlar bile var. Pes yani...
Valla insan karakterli kişilikli olduktan sonra çıplaklar kampına da gitse gözü bile kaymaz. Sahip çıkmam gereken biriyle de beraber olmam zaten. Herkes kendine sahip çıksa sorun kalmaz ortada. Çok üzücü. Hayal kırıklığı... Çocuklarından utansaymış bari!
Gandalf mı bu şafakta falan ortaya çıkıyo?
Ondan hoşlanan biri var? Ama defalarca reddetmesine rağmen buluşma için 2 defa ekiliyor? Herşeyiyle güya ortada ama konu sahibi hiç pas vermiyor ve sosyal medya hesapları kapatılıyor süreçte, olayın sonuna doğru facebookta numara aratılması aklına geliyor? Hikayede bu kadar boşluk olunca ne doğru bilinemiyor tabii ki. Sonuçta her daim bu kadar tetikte bir insan oturup ağlar mı, kendine kızar mı yooo aklımı seveyim diye düşünür değil mi ? Çünkü başından beri hiç yüz vermedi, telefonlara çıkmadı, ısrarları elinin tersiyle itti, neden ağlasın, başından beri farkındayım rahatlığıyla işine bakar.
Hem ben eşime sahip çıksam ne değişecek olaylar anlatıldığı gibiyse saat 20.00 22.00 arası dışarı çıkmasından başka beni şüphelendirecek bir şey yok. Ben konu sahibinin yerinde olsam zaten internette tanıştığım insanın arkadaşları yüzünden buluşma ertelemesinden sonra bir daha görüşmem. Evli olup olmadığına bile sıra gelmeyecekmiş, vebali de o adamın boynuna.
Ucuz kurtarmışsın... Bir daha da öyle facebook'ta falan ısrar eden kişilerden uzak dur... Evet tanışıp evlenip gerçekten mutlu olan bir azınlık grup var ama genelde hikayeler pek hoş olmuyor.
tuuhh yaa bak hangi evli kadin sahip cikamadi da adamcagiz accik sapiklik yaptiysa artikBana instagramdan oyle bırı dadanmıstı, profılınde cok guzel fotograflar vardı sanat eserı gıbı, meğer göz boyamak ıcınmıs, yası da cok genc ama taglenen resımlerıne bakmıstım meğer evlıymıs. Sok oldum, adam ısrarla mesaj atıyordu...
Söyledıklerınızin hepsı dogru ama ne olursa olsun, siz ayrıntılara cok takılmıssınız, konu sahıbı saf bır kız olabılır bu kadar dusunmemıstır ben olsam ben de cok düşünmem hemen ınanırım, konuda ana fikir dogru mu degıl mı onemlı olan o. Bence dogru... Allah kımseye yaşatmasın ne dıyeyım. Önlemımızı alalım da.. Arkadas da bunu demeye çalışmış, sahıp çıkın dıye. Konu sahıbı gibı bırı yerıne o erkekle iliskisine devam edecek, onu ayartacak karakterde baska bır kadın da olabılırdı. Kızcağız ders olsun herkese dıye paylasmıs.
Yapacak olan her yerde yapar her an yapar. Kimsenin yularini tutamam.Anca kendini kandırır, bana ne kaybettirir ki eşimin beni aldatması ?
Bu özgüvene gerçekten hayranım.Bende salak gibi daha evli olmadığım halde ay aldatırsa ne b.. yerim diye korkudan titriyorum.Ne alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?