kizlar, eşlerinize sahip çıkın...

Kız dogru soyluyor. Bir de isi şakaya vurup dalga gecmissiniz. Ne deseydı yani. Konu sahibini suçlayanlar bile var. Pes yani...

Ben genel anlamda kızıyorum mesajimin basindada belirttiğim gibi....Erkekler yapmaz benim kocam da yapmaz demiyorum,aslında bugün 2 etti ondan sinirlendim bi konu vardı okudum baştan aşağı yok adam evliymis bilmem ne sinir oldum ondan biraz carladim

Kız dogru soyluyor. Bir de isi şakaya vurup dalga gecmissiniz. Ne deseydı yani. Konu sahibini suçlayanlar bile var. Pes yani...

Ondan hoşlanan biri var? Ama defalarca reddetmesine rağmen buluşma için 2 defa ekiliyor? Herşeyiyle güya ortada ama konu sahibi hiç pas vermiyor ve sosyal medya hesapları kapatılıyor süreçte, olayın sonuna doğru facebookta numara aratılması aklına geliyor? Hikayede bu kadar boşluk olunca ne doğru bilinemiyor tabii ki. Sonuçta her daim bu kadar tetikte bir insan oturup ağlar mı, kendine kızar mı yooo aklımı seveyim diye düşünür değil mi ? Çünkü başından beri hiç yüz vermedi, telefonlara çıkmadı, ısrarları elinin tersiyle itti, neden ağlasın, başından beri farkındayım rahatlığıyla işine bakar.

Hem ben eşime sahip çıksam ne değişecek olaylar anlatıldığı gibiyse saat 20.00 22.00 arası dışarı çıkmasından başka beni şüphelendirecek bir şey yok. Ben konu sahibinin yerinde olsam zaten internette tanıştığım insanın arkadaşları yüzünden buluşma ertelemesinden sonra bir daha görüşmem. Evli olup olmadığına bile sıra gelmeyecekmiş, vebali de o adamın boynuna.

Konu sahibinin anlattığı olay doğru olabilir de, konuyu açma sebebi ve savunduğu şey yanlış.
Kocalarınıza sahip çıkın, kocalarınızı kontrol edin
Buradaki bir çok insan buna tepki verdi
Ne demek kocaya sahip çıkmak?
Çocuk mu bu eğitelim, hayvan mı öğretelim?
Ne güzel yazmış arkadaş

demekki buluşmalara karısı ve çocuklarından zaman bulamadığı için iptal ediyordu kelek..yerinizde olsam karısının kulağına gitmesini sağlardım..şimdide başka kızların avına çıkacak..sapık mı nedir..sizede geçmiş olsun..

Söyledıklerınızin hepsı dogru ama ne olursa olsun, siz ayrıntılara cok takılmıssınız, konu sahıbı saf bır kız olabılır bu kadar dusunmemıstır ben olsam ben de cok düşünmem hemen ınanırım, konuda ana fikir dogru mu degıl mı onemlı olan o. Bence dogru... Allah kımseye yaşatmasın ne dıyeyım. Önlemımızı alalım da.. Arkadas da bunu demeye çalışmış, sahıp çıkın dıye. Konu sahıbı gibı bırı yerıne o erkekle iliskisine devam edecek, onu ayartacak karakterde baska bır kadın da olabılırdı. Kızcağız ders olsun herkese dıye paylasmıs.

Ucuz kurtarmışsın... Bir daha da öyle facebook'ta falan ısrar eden kişilerden uzak dur... Evet tanışıp evlenip gerçekten mutlu olan bir azınlık grup var ama genelde hikayeler pek hoş olmuyor.

Bana instagramdan oyle bırı dadanmıstı, profılınde cok guzel fotograflar vardı sanat eserı gıbı, meğer göz boyamak ıcınmıs, yası da cok genc ama taglenen resımlerıne bakmıstım meğer evlıymıs. Sok oldum, adam ısrarla mesaj atıyordu...

Olur kocalarimizi FEYSBUK tan uzak tutar tasmalarini da baglar dizimizin sibine oturturuz sen rahat ol.
sen bilmedigin ne idugu belirsiz adamla muhabbet kur. Bir degil iki degil uc kere ekil. 3. De aklina gelsin kim oldugunu merak etmek. Flortozluk olmasin ama evlilik sakalari yap. Zaten biz sahip cikacaz ya adamlara geriye kalip sana yaznlar da bekardir sen arastirma geregi duyma tamam mi ysvrum.
daya cok yazacam da yazdikca aci olacak gece gece ........

tuuhh yaa bak hangi evli kadin sahip cikamadi da adamcagiz accik sapiklik yaptiysa artik
benimki mi ki acaba?

Bence ana fikir hala canım sıkıldı, önceki konuda internette tanışmanın meziyetlerinden bahsettim, şimdi ne yapsam?
Ders almak isteyen alsın ona bir lafım yok, olamaz da. Hata insan işi, hatada ısrar ise saflık değil sahip olunanı harcamak, kötüye kullanmak. O yüzden hala evde yemek ayıran kadının üstüne fazladan sorumluluk yükleyeceğime, tanımadan karşı cinse kesinlikle güvenmemeyi ve ilişki başında ne kadar öğrenilecek bilgi varsa öğrenmeyi yeğlerim. Neden acıyayım ki konu sahibine ayrıca, ne aşka düşmüş acı çekiyor ne de kusursuz bir planla kandırılmış.

Evli erkekleri ayartmaya çalışan kadına da ben hiç denk gelmedim, hep söylerler ama bir kişi bile kabul etmez nedense, onlar da hep yalanlara inanmış olurlar vs. Saflık ve temiz kalplilikte çok yanlış anlaşılan bir şeyler var.

Yapacak olan her yerde yapar her an yapar. Kimsenin yularini tutamam.Anca kendini kandırır, bana ne kaybettirir ki eşimin beni aldatması ?

Bu özgüvene gerçekten hayranım.Bende salak gibi daha evli olmadığım halde ay aldatırsa ne b.. yerim diye korkudan titriyorum.Ne alakaysa

Bu özgüvene gerçekten hayranım.Bende salak gibi daha evli olmadığım halde ay aldatırsa ne b.. yerim diye korkudan titriyorum.Ne alakaysa

ama sen geleceğin için yön çizmeye çalışıyorsun
önemli bir karar vermen lazım
o önemli kararı verirken de iyisiyle kötüsüyle hesap edeceksin tabi ki

Sahip çıkmak nedir ya? Evcil hayvan mı bu? Hiç de sahip çıkamam yani..Ben eşime bekçilik yapmak için evlenmedim ki..Ona güvenim tamdır..Ha ola ki yanlış birşey yaptı diyelim o zamanda kendi kaybeder bana hiçbirşey olmaz..Benim ona sahip çıkmamla bana sadık kalacaksa hiç kalmasın daha iyi..Bazı kadınlarıda hiç anlayamamışımdır aman kocama sahip çıkayımda başka kadınlar kapmasın, yahu bu durum kadar onur kırıcı birşey var mı? Başkasının kapması demek bu adamın kendi isteğiyle bunu yapması demektir..Kimse kimseyi zorla kapamaz..Gazozuna hap mı atacaklar koca koca adamların? Ortada bir yanlış varsa %50 diğer kadındaysa %50de erkektedir bu kadar basit...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…