kizlar, eşlerinize sahip çıkın...

Evli oldugunu ogrendiginden birakmissin.E tabi kandirilmakta hosuna gitmemis.yorumlarda cok yuklenilmis.

Sadece basliga takilip bu kadar dalgaya almak ne kadar dogru...

tutmakla tasma takmakla alakali deil insanin karakteriyle ilgili ben salsam ne olur
Insan insanligini u utmaya gorsun

Valla insan karakterli kişilikli olduktan sonra çıplaklar kampına da gitse gözü bile kaymaz. Sahip çıkmam gereken biriyle de beraber olmam zaten. Herkes kendine sahip çıksa sorun kalmaz ortada. Çok üzücü. Hayal kırıklığı... Çocuklarından utansaymış bari!

Tamamen ilgi alanım bu konu sinir oluyorum bu tarz konuşmalara,adamlar eslerini yine bir kadinla aldattiklari için ilk önce kadınlarin o pis zihniyetten kurtulmalari lazım,ve en acı tarafida evli erkeklere dahada zaaflari oluyor bu kadınların...adamin hiç tanimadiklari karısını falan kiskananlarda var...Yakın cevremden biri yaşamıştı bu durumu içler acısı diyorum tek kelimeyle bu durumlara....Arkadaşım sözüm sana sen gorusmesen o adamın karisi aldatilmis olmayacaktı sonradan arastirmissinda cocuklari varmis vs vs diyorsun e madem o kadar akillisin neden baştan arastirmadin

yorumlara baktım da kimse kocasına yediremiyo
oysaki geçenlerde bi konu vardı... vay anasını nasıl da u dönüşü yapıyor bu hatunlar...
adam kendine eşine çocuğna saygı göstermiyorsa habersiz olan diğer kadının ne günahı olur..

ne bilsin kızda evli oldugunu bile isteye yapmamıs sonradan ogrenmiş kimbilir kac tane kadını bu sekilde kandırdı..adamın ruhunda varmıs tek bir kadınla yetinirmi boylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…