- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
- Konu Sahibi cekirdekcik
-
konuyla ilgisi yok ama ben bu soru karşısında çok duygulandımzipzip ilk defa yaş ve burç sormadan yorum yaptı
kadesa yaa hahahahaha gece gece niye böle yapıyosun konu yokuş aşağı hızla geyiğin dibine doğru gidiyorkonuyla ilgisi yok ama ben bu soru karşısında çok duygulandımzipzip ilk defa yaş ve burç sormadan yorum yaptı
Facebooktan numarayi nasil sorgulatiyorsunuz? Bana da ögretin lütfen
kadesa yaa hahahahaha gece gece niye böle yapıyosun konu yokuş aşağı hızla geyiğin dibine doğru gidiyor
zeki bağyyaaannda bombayı bıraktı gitti nerdekiazıcık aklımla ancak bu kadar oluyo napıyım
o diğer konulara da manalı deyyişik böyle ağğdalı şeyler yazıyo baktım benzeki bağyyaaannda bombayı bıraktı gitti nerdekinoksan aklımızla çırpınıyoruz burda yazık bize
tahmin etmiştim yeni ya dikkat çekme cool olma çabasındao diğer konulara da manalı deyyişik böyle ağğdalı şeyler yazıyo baktım ben
tahmin etmiştim yeni ya dikkat çekme cool olma çabasındavar öyleler napıcan onuda öyle kabul edicez
Allahını seven defans a gelsinkızın ilk 5 mesajını okudum, resmen aydınlandım
İşte buna bayıldımGandalf mı bu şafakta falan ortaya çıkıyo?
Bir derdim varda cool olmak nasıl bir psikolojidirkızın ilk 5 mesajını okudum, resmen aydınlandım
ne bilsin kızda evli oldugunu bile isteye yapmamıs sonradan ogrenmiş kimbilir kac tane kadını bu sekilde kandırdı..adamın ruhunda varmıs tek bir kadınla yetinirmi boylesiTamamen ilgi alanım bu konu sinir oluyorum bu tarz konuşmalara,adamlar eslerini yine bir kadinla aldattiklari için ilk önce kadınlarin o pis zihniyetten kurtulmalari lazım,ve en acı tarafida evli erkeklere dahada zaaflari oluyor bu kadınların...adamin hiç tanimadiklari karısını falan kiskananlarda var...Yakın cevremden biri yaşamıştı bu durumu içler acısı diyorum tek kelimeyle bu durumlara....Arkadaşım sözüm sana sen gorusmesen o adamın karisi aldatilmis olmayacaktı sonradan arastirmissinda cocuklari varmis vs vs diyorsun e madem o kadar akillisin neden baştan arastirmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?