kizlar, eşlerinize sahip çıkın...

Yapacak olan her yerde yapar her an yapar. Kimsenin yularini tutamam.Anca kendini kandırır, bana ne kaybettirir ki eşimin beni aldatması ?

Ben kocami calistirmiyorum eve kapattim telefonunu aldim pencereden bakmasini bile yasakladim cunku cok kiskancim okulunu da biraktirdim. Evimin kocasi cocuklarimin babasi olacaksin dedim. Evi ben gecindiriyorum. Saka bir yana ucuz kurtulmussun gercekten allahtan baglanmamissin da yol yakinken gercegi gormussun cok sukur allaha

hani küçücük çocuktan bahseder gibi olmuş biz nasıl sahip çıkalım koskoca adamlara
yapacağı varsa yapar zaten kilit altına alsan da yapar zincirlesen de yapar

insanın içinde olacak

onların yaptıklarından eşleri sorumlu değil ki

kocanıza sahip çıkın diyince bende sen evlisin kocanı elinden almaya çalışan biri var sandım doğal olarak :KK53:

Kizlaaaaar ya dalga gecmeyin.

Ben ucuz atlattim ama bunu yapan cok erkek var. Arkadaslarimdan yasayanlar da var. Kari koca calisiyorsunuz, eve gelince yorgun argin zaten haldesiniz. Ben size sadece, iyi gozlemleyin demek istedim.

Yani simdi ben bu adami bekar bilip devam etsem, karisi kalkar beni suclardi. Adaminda hata bulmazdi. Oyle kadinlar var maalesef.

dalga geçmeyin kızlar aklımızın yoksunluğundanmış :KK53: konumuzun ciddiside geldi herşey tamamdır artık :KK53:

okudum o yorumu noksan aklımla kahkaha attım olur mu acep

akıl üstünü arkadaş da yorum yapsaymış keşke biz fukaralar da bilgilenirdik biraz gece gece sevap kazanırdı arkadaş

Ben çip taktım benimkine, sorun olmuyor artık :KK53:

Allah aşkına senin karşına çıkan şerefsizle bizim eşlerimizin ne alakası var?
Onu da geçtim bu adamın karısı ona sahip çıkmadığı için mi seninle takıldı sence?
Öğrenseydi o kadın seni suçlayacaktı diye sen de şimdi onu mu suçluyorsun kocasına sahip çıkmadı diye?
Bu kadar gereksiz ve saçma konu açmayı nerden öğrendin?

Son düzenleme:
X