• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

cnım nasıl diyetler uyguladın açık olark söyler misin mesela k flex diyeti nasıl bi şey :):1::52:

k fleksler var marktten alablrsin cnm sabah onu yiyosun öğlen istediğin bir yemek yiyosn bn genelde tavuk yiyodm (tost makinesinde yapıyodum) yanına salata baznde çorba ve salata yiyodm akşamda tekrar k fleks çok aç kaldm bn çnkü k fleksi yiyemdm tatlı sütü sevmdğm için sabahı yeşil elmayla geçiriyodm akşam çorba içiyodm ablm k fleksle yaptı ben 2 kilo verirkn o 3 veriyodu tabi k flekstenmi bünyednmi bilmyorm :) elma diyetinide denedm 1 haftada 3 kilo verdm ama alırmıym blmiyorum çnkü hala çok az yiyorm oda sabah 2 dilim kepekli ekmeğe yağsız peynir yanında salatalık, domates 4,5 zeyin snra bütün gün yeşil elma.:40:

canim olculerin super sen birde beni gor korkarsin benim bacaklarim bile senin belinden kalin:14: bacak kalinligim 66 :14: selulitlerim cok var pantolon giymeye utaniyorum :14: ve bu bacaklar nasil incelir bilmiyorum :5: olculerim 99- 81-110 :43::43::43::43::43::43:

Lütfen öyle düşünme benim kalçam 111'di. İnsan biraz hırslı olmalı bu konularda bak şimdi 93 kalçam 90 olması için uğraşıyorum eminim 90 olunca da 88 isteyeceğim insanoğlu işte :1: Kolayı ve kahveyi bırakmalısın içiyorsan, bol bol su iç selülitlerin için. Aynı zamanda günde 1000 kere 500 kere sağ kalçanı 500 kere sol kalçanı ortalama bir hızla duvara vur bana inan işe yarıyor istersen öncesi ve sonrası fotoğraflarımı sana da yollayabilirim sinsice :30: Ayrıca belin içinde şu parklarda olan üstüne ayaklarını basıyosun daire şeklinde kollarını tutup sadece belini döndürüyosun vücudunu sabit tutuyosun 25 dakika bile yapsan hergün 1 ayda faydasını görürsün. :16:

Insallah gidicek bu Kilolar bende size katildigimda 77,.. kiloydum tarti gununde 75.7 geldim insallah tarti gununde 72=73 olurum sonrada 65 inmek istiyorum hedefim 50 :-) agustosda dugunum var hem kilo stresi hem dugun stresi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah gidicek bu Kilolar bende size katildigimda 77,.. kiloydum tarti gununde 75.7 geldim insallah tarti gununde 72=73 olurum sonrada 65 inmek istiyorum hedefim 50 :-) agustosda dugunum var hem kilo stresi hem dugun stresi

Merhaba tatlım, Ağustosa kadar vermen gerekiyor ise sana tek bir kelime edeyim 'Dukan' :34:

Öyle mi sen nelere dikkat ettin mesela ne yedin ne yemedin en çok ne etkiledi sence ?:16:

Bir ay boyunca hic birsey yemedi salata yogurt bitki cayi sadece bunlari yedim sabah oglen aksam zorda olsa yaptim cok zorlandim yinede birakmadim cunku bana hep bu kilon ne boyle, sana gelinlik bulunmaz bu kilodan sen hic veremezsin bu kilolarini diyorlardi onlara inat verdim ben disarda bir zayif kiz gorunce diyolardiki kiz dedigin fizigi iste boyle olur kalem gibi cok zoruma giderdi simdi zayifladim 89 kiloya yakindim en son tartildimda 75..geldim dugunumde agustosda bana sen gelinlik bulamasin diyenlere inat daha fazla zayiflicam hedefim 50 ins veririm agustosa kadar

Lütfen öyle düşünme benim kalçam 111'di. İnsan biraz hırslı olmalı bu konularda bak şimdi 93 kalçam 90 olması için uğraşıyorum eminim 90 olunca da 88 isteyeceğim insanoğlu işte :1: Kolayı ve kahveyi bırakmalısın içiyorsan, bol bol su iç selülitlerin için. Aynı zamanda günde 1000 kere 500 kere sağ kalçanı 500 kere sol kalçanı ortalama bir hızla duvara vur bana inan işe yarıyor istersen öncesi ve sonrası fotoğraflarımı sana da yollayabilirim sinsice :30: Ayrıca belin içinde şu parklarda olan üstüne ayaklarını basıyosun daire şeklinde kollarını tutup sadece belini döndürüyosun vücudunu sabit tutuyosun 25 dakika bile yapsan hergün 1 ayda faydasını görürsün. :16:

canim yolla tabi resimlerini benim icin moral olur:14: bu arada ben hic kola icmem kahvede cok nadir ama suyu litrelerce iciyorum ama ise yaramiyor galiba birde benim guatrim var yavas calistigi icin cok kolay kilo aliyorum ve cok zor veriyorum:14: ama devam edecem ideal kiloma gelene kadar birakmayacam bu diyeti :41:
bu arada canim ben hollandada yasiyorum burda oyle Turkiyedeki gibi parklarda spor aleti yok malesef spor icin salona gidicen benimde suan hic zamanim yok ama tasinma isim bitince solugu plates icin spor salonunda alacam insallah..

bugun tartilma gunu degilmi nerde bu millet yaaa.. yoksa herkes pesmi etti :1:
her neyse mervecim ben bugun sabah tartildim 80 kilodan 78.8 olmusum canim :52::52: uetelik cokta dikkat edemedim :50: ama yinede vermisim galiba:1::32::32: :8::8:
Bahar KL canim bana ozelden resim donderecektin :44: unuttun heralde:50:

Bende tartildim canim 75,7 den 74,8 dusmusum cok mu yavas gidiyorum acaba :/ haziranin sonuna kadar 65 olsam :-) agustosa kadarda 57 fln duserdim dugunume zayif olmaliyum bu varada herkes birakmiz mirjam

bugun tartilma gunu degilmi nerde bu millet yaaa.. yoksa herkes pesmi etti :1:
her neyse mervecim ben bugun sabah tartildim 80 kilodan 78.8 olmusum canim :52::52: uetelik cokta dikkat edemedim :50: ama yinede vermisim galiba:1::32::32: :8::8:
Bahar KL canim bana ozelden resim donderecektin :44: unuttun heralde:50:

Cok guzel vermissin canim :-) ne yaptin bu vsurede neye dikkat vettin ?

Cok guzel vermissin canim :-) ne yaptin bu vsurede neye dikkat vettin ?

canim aslinda emzirdigim icin cok dikkat edemiyorum sadece sekerli seyler yemiyorum ekmegi biraz azalltim biraz karatay diyeti gibi sabah kahvaltimi yapiyom bol kuruyemis oldugu icin sutumede iyi geliyor :1: bol bol su iciyorum ve ise giderken haftada 3 gun 10 kilometre civarinda yuruyorum anlayacagin kafama gore takiliyorum benim birazda yogunluktan gidiyor galiba spor yapmaya zaten hic zamanim yok:50: 3 gun calisiyorum 1 gun ilk yardim kursuna gidiyorum ve geri kalan zamandada evimi toplayip kutulara yerlestirmeye calisiyorum Allahin izniyle bir tasinsak bende rahat edecem ertesi gun spora baslayacam :8::16:

Back