kızlar diyete başlamak istiyorum benimle başlayacak kişiler arıyorummmmm

günaydın kızlar bugün tartılma günü ama tartılmak istemiyorum hiç dikkat edemedim aslında kusum var evde yemesemde orda mıtlaka bişeyler yiyorum kursum bitiyo cuma son sonra evde daha dikkat ederim ama sonra annemlere gitmeyi düşünüyorum anne yemekleri malum bilemiyorum ama dikkat edecem form çaylarım var onlara devem edecem umarım sonucu güzel olur
kahvaltı yaptım az önce çook az peynir az patetes kızartması2 dilim ekmek şekersiz çay içtim

mrb.bende aranıza katılmak istiyorum.11 aylık bi kizim doğum sonrası kilolarım kaldi.83 kiloyum:( 70 kiko ya düşmek istiyorum.masabaşı iş yaptıgım için hareket etmiyorum cok.her seferınde diyete baslayıp bı zamn sonra bırakıyorum:(inşallah bugunden sonra sizinle birlikte kilolarımı veririm.sizlerden yaptıklarınızı paylaşmanızı ıstıyorum.ilerleyen gunlerde bende paylaşırım.inşallah birlikte fazla kilolarımızdan kurtuluruz:)
:34:

Gunaydin kizlar malum bugun tarti gunu ben vsabah 73,4 geldim gecen carsamba ise 74,8 dim biraz vermisim boyle boyle ins su 60 lara inerim kizlar :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarrr çok moralim bozuk dikkat edemiyorum hiç kilo verememişim 70.2 yim bi kere hafta içi 69.9 gördüm ama bugün 70.2 yim

Cnim morelini bozma cunku bende dayanamayip hafta ici tartildim gecen gun ve ne gorum 72,5 gordum bugun ise tartildimda 73,4 gordum hihihi :D ters giden birseycik var acep neyi fazla kacirdim neyse kafaya takmayin takinca gitmiyor cunku haftaya kadar 1=2 kilo verirsem iyi olucak ;)

cok tesekur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin :( bende bugun tartildim ve sonuc 78.8 den 78.2 olmusum :5: hafta ici bende tartilmistim 77.5 i gordum ama hafta sonu misafirim geldi mecburen isin ucu kacti biraz zaten artik doktorum izin vermiyor diyete ama duzenli beslenirsen emzirdigin icin yine kilo verebilirsin dedi insallah oyle olur :14::14::5::5::5:
bu arada bu hafta az kilo veren arkadaslar sakin vezgecmeyin cunku vucudunuzun duraksama donemindesiniz ben daha onceki tecrubelerime dayanarak soyluyorum insan vucudu ilk haftalar kilo veriyor sonra duraksiyor bu pisikolojik olarak genelde diyeti birakma donemi oluyor ama devam ederseniz daha sonra daha hizli kilo verebilirsiniz :34::34:
bu arada demir eksikligi olan insanlar icin ozel bir diyet varmidir bilen varmi ?

cok tesekur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin :( bende bugun tartildim ve sonuc 78.8 den 78.2 olmusum :5: hafta ici bende tartilmistim 77.5 i gordum ama hafta sonu misafirim geldi mecburen isin ucu kacti biraz zaten artik doktorum izin vermiyor diyete ama duzenli beslenirsen emzirdigin icin yine kilo verebilirsin dedi insallah oyle olur :14::14::5::5::5:
bu arada bu hafta az kilo veren arkadaslar sakin vezgecmeyin cunku vucudunuzun duraksama donemindesiniz ben daha onceki tecrubelerime dayanarak soyluyorum insan vucudu ilk haftalar kilo veriyor sonra duraksiyor bu pisikolojik olarak genelde diyeti birakma donemi oluyor ama devam ederseniz daha sonra daha hizli kilo verebilirsiniz :34::34:
bu arada demir eksikligi olan insanlar icin ozel bir diyet varmidir bilen varmi ?

Aynen oyle oluyor canim

meraba kızlar neler yapıyosunuz kimsecikler yok bizimde kaç gündür internet bağlantısı yoktu giremiyodum mesajlara baktım pekte kimse girmemiş yazmamış böyle olmaz ama artık yazalım hergün yaptığımız diyet yöntemlerini söyleyelm destek olalım birbirimize benm kursum vardı bitti sayılır cuma son ondan sonra daha sık girecem lütfen yazışalım birbirimizi daha yakından tanıyalım sadece diyet değil belki başka konulardada birbirimize yardımcı olabiliriz :40::40::40::40:

ohh bee ;gıttı kayınvalıde eltıler görümce ;kayın !huniyi kafama takmaya az kalmıştı :) evet semracım cok haklısın; bır cok kez gırdım sayfaya kımsecıkler yok;sporları falan yazdım baktım yıne tek basınayım;sonra mısafırler falan derken ugrayamadım :( spor devam edıyor fakat nedense eskısı gıbı azımle degıl...bugünlerde daha cok zorlamayla :5::5::5::5::5: e hal böyle olunca tartılma falan hak getıre :( ben eskısehırdeyım; hıc uykuyu sevmeyen ıkı yasında bır kızım ve haftada bır vardıye degısen bır esım var...halıyle bızımde onunla beraber uyku saatlerımız degısıyor..zayıflamayı sağlık ıcın ıstıyoruz tamam ama duvara astıgım kot pantolunun ıcıne gırmeyıde cok ıstıyorum :72:

ohh bee ;gıttı kayınvalıde eltıler görümce ;kayın !huniyi kafama takmaya az kalmıştı :) evet semracım cok haklısın; bır cok kez gırdım sayfaya kımsecıkler yok;sporları falan yazdım baktım yıne tek basınayım;sonra mısafırler falan derken ugrayamadım :( spor devam edıyor fakat nedense eskısı gıbı azımle degıl...bugünlerde daha cok zorlamayla :5::5::5::5::5: e hal böyle olunca tartılma falan hak getıre :( ben eskısehırdeyım; hıc uykuyu sevmeyen ıkı yasında bır kızım ve haftada bır vardıye degısen bır esım var...halıyle bızımde onunla beraber uyku saatlerımız degısıyor..zayıflamayı sağlık ıcın ıstıyoruz tamam ama duvara astıgım kot pantolunun ıcıne gırmeyıde cok ıstıyorum :72:

ben başarabileceğine inanıyorum eskisi gibide azimli istekli ol beraber başaralım

ben başarabileceğine inanıyorum eskisi gibide azimli istekli ol beraber başaralım

ayyy canım ya cok sagol;inşallah ! inşallah!

kızlar bırsey soracağım; burda hava kapalı ve hergun yağmurlu bır cok sehırde olduğu gıbı beni bu durum cok etkılıyor;yanı daha karamsar daha uyuşuk;bırcok seyden tat almıyor gıbı hıssedıyorum.sizlerde oylemısınız?etrafımdakıler hava durumundan sanane dıyorlar;bu kadar takma dıyorlar ama bu benlık bırsey degıl kı :43:

ayyy canım ya cok sagol;inşallah ! inşallah!

kızlar bırsey soracağım; burda hava kapalı ve hergun yağmurlu bır cok sehırde olduğu gıbı beni bu durum cok etkılıyor;yanı daha karamsar daha uyuşuk;bırcok seyden tat almıyor gıbı hıssedıyorum.sizlerde oylemısınız?etrafımdakıler hava durumundan sanane dıyorlar;bu kadar takma dıyorlar ama bu benlık bırsey degıl kı :43:

benm böyle havalarda çok uykum geliyo sabah kalkamıyorum falan ama öyle karamsarlık olmuyo bu havalarda pek evde durmuyorum biyerlere gidiyorum

Bugun ben giremedim kizlar malum hazirlik temizlik yaptim haladaa var daha :/ yorgunum turkiyeye gidicem bitirmem lazim temizligi cook is var

e hadı canlarım hareket zamanı;100 ıp atlama (10 veya 15 sayıda bır dakıka dinlenerek)
500 twıst (her 100 bır dakıka mola)
3 km ınvertal kosu
isteğe bağlı zumba yada platesle bıtırelım inşallah; sesımı duyan var mı?

ah bırde bisıkletım olursa dısarda temız temız havayla gezerim....ohhhh:nazar:

BUGUN BU SIIRI MUTFAK DUVARIMA ASTIM ;COK IYI HISSETTRDI NEDENSE :)

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama

Yarım saat erkene kurulsun saatin.

Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..

Pencereni aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin…

Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin…

Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin.

Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart,

Çek kızarmış ekmek kokusunu içine,

Bak güzelim kahvaltının keyfine.

Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,

Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin..

Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile.

Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,

Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,

Ohhh şöyle bir hafifle

Bir güzel kahve ısmarla kendine,

seni mutlu eden sesi duymak için “alo “de

Hiç işin olmasa da öğle üzeri dışarı çık

Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa…

Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak

Çiçek görürsen kokla ,köpek görürsen okşa ,

Çocuk görürsen yanağından makas al.

Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı,

Sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı,

Hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı?

Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?

Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara

Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..

Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak,

Yüzünde güller açtıracak.

Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun..

Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun..

Saklama tabakları, bardakları misafire

Sizden ala misafir mi var bu dünyada

Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil,

Vazife yapar gibi hiç değil,

Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi,

Eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..

Gece evinde, dostların olsun

Sohbetin yemeğin, kahkahan olsun..

Arkadaşım
hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
Can Yücel

ıyı pazarlar kızlar;hem dınlenmece hem hareket :1::1: 100 ıp atlama;1000 twist her nefes vermede 20 şerden 3 setle yana bacak açmayla şimdılık sporumuzu noktalar;aksam kaldığımız yerden devam ederız..aslında pazar yoga gunu ama bugun 50 dk zumba yapalım dıyorum aksama...
hadı hareket berekettır:72:

Back