• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ara kiz normalde açık giyinmez bir gun birden aceleyle asagi indi dizde bir elbiseyle indi asagiya benimki onu gorunce birden afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza oradan bir komşusu adam konuşurken adama dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi ama bir gün öncesinden biraz uzak dur ondan gibisine tartısmistik acaba ondanmi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin o bunu... Memlekete gittigimizde oldu bu
Dizde elbise açık mı oluyor? Eşiniz bununla afallayacak kadar abazan mı? Dik bakışlar, imalar... Yani öyle bir anlatıyorsunuz ki, olayların gerçek olduğundan çok sizin olmayacak şeylere farklı anlamlar yüklediğinizi düşünmeye başlıyorum kusura bakmayın. Ortada bu kadar iğrenç bir gerçeklik varsa, siz neyin peşindesiniz çünkü? Kocanızdan ayrılmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız, sanırım şuan elde ettiğiniz deliller yetiyordur kendinizi ikna etmeye. Düşünmüyorsanız, gerçekten neyin peşindesiniz?
o eski mevzu. araya serpiştirmiş.
ayıkken zor anlatıyordu bence sorup durmayın hepten karman çorman edecek:)
Bu hayat gerçek mi ya? Yıllardır kocam ve erkek kardeşimin eşi arasında bir şeyler olduğundan şüpheleneceğim de, bunu mideme kabullendirip evli kalmak bir yana, kardeşimin eşiyle de görüşmeye devam edeceğim filan. İnanasım gelmiyor.

Dizde elbise açık mı oluyor? Eşiniz bununla afallayacak kadar abazan mı? Dik bakışlar, imalar... Yani öyle bir anlatıyorsunuz ki, olayların gerçek olduğundan çok sizin olmayacak şeylere farklı anlamlar yüklediğinizi düşünmeye başlıyorum kusura bakmayın. Ortada bu kadar iğrenç bir gerçeklik varsa, siz neyin peşindesiniz çünkü? Kocanızdan ayrılmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız, sanırım şuan elde ettiğiniz deliller yetiyordur kendinizi ikna etmeye. Düşünmüyorsanız, gerçekten neyin peşindesiniz?

Bu hayat gerçek mi ya? Yıllardır kocam ve erkek kardeşimin eşi arasında bir şeyler olduğundan şüpheleneceğim de, bunu mideme kabullendirip evli kalmak bir yana, kardeşimin eşiyle de görüşmeye devam edeceğim filan. İnanasım gelmiyor.
Kesin delil bulsa da boşanmayacakmış.
Kocasının parasını yiyecekmiş.

Değil mi?
Aralarında 8 senedir ilişki şüphesi var ama telefonda hiç görüşmediklerine inanacak kadar da kör.
Bu konuyu benim kafam almadı baştan beri. Birde kendini ifade edemiyor kesinlikle. Normal açtığı konularda bile tatmin edici cevap veremiyordu. Bugün zaten kafası yerinde değil.

8 yıldır hissediyor ama göz yumuyor, intikam için kocasının parasını yemeyi planlıyor. Kardesinin düştüğü durum ise umurunda değil.

Allahım Artık beyin idrak damar kırmızı kan beyaz kan yollarım yanıyor :KK57: :işsiz:Aldatan erkeklere ve kadınlara dua edin kısır olsunlarki gelecek nesil onlardan nasibi almasın
eşinizi çamaşır makinasına koyup 180derecede sıkmaya getirin
çok sinirleniyorum şu aldatan erkeklere kadınlara😡

Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm... 🥂 😢
Bir üye bu şekilde eltisine olan ilgisini yazmıstı eşinin. Sizmisiniz

Kesin delil bulsa da boşanmayacakmış.
Kocasının parasını yiyecekmiş.
Onuru ve gururunu yer ancak, para diye kandırmasın kendini. Böyle bir rezilliğe para için katlanmanın başka bir açıklaması olamaz. Hem şimdiye kadar başkasının parasıyla mı geçiniyorlardı? Ha illa ki parasını yiyeceğim diyorsa, psikologa gitmek için filan kullansın bari parayı. En azından ölü yatırım olmaz, bir işe yarar.

Arkadaşım eşinle kızın konusmasını duyar duymaz ben olsam odadan çıkar bizim gelinle konusuyosun galiba bir şey söyleyecektim Telefonu bi verirmisin derdim eşime,telefonu alınca da canım ben anlayamadım neden eşim açıklama yapıyo sitem mi ediyosun abine şu işimiz vardı o yüZden uğrayamadık neyse ben kardeşimi de arar izah ederim sen kafanı yorma bu konulara şeklinde gö dağı verirdin.Bak bir rezillik bin sözden iyidir.Kızı korkutman gerek ancak bunu yaparken eşinle onun arasında birşey varmıs ta sen yakalamıssın gibi yaparsan sen suçlu olursun.Sakın bu topa girme sadece korkut hem eşini hem o gelin müsveddesini

Konu sahibini çoğu kişi linç etmişti ama bende kadın hisseder diyen taraftaydim.. nerden öğrendiğini açıkla ve artık abinede gerçekleri biran önce açıkla yoksa bunlar görüşmeye falan başlayabilirler bence elini çabuk tut

Alkol aldığıma daha da inanmadıysanız alın size emojiyle ispat mı demek istedi acaba 🤭
Ya günahını alacağım belki ama içiyorum demesinin asıl sebebinin şu olay üstüne gelecek yüz tane soruya mantıklı birer açıklama üretemeyecek olmasına bahane olsun diye söylediğini düşünmeye başladım. Açıklama üretemeyecek, zira böyle bir olay gerçek olamaz ya, olmamalı.

Ek: Uzun ve düşük bir cümle oldu ama idare edin lütfen. Dur ben de alkole topu atayım, hep ondan. :confused:

Ya günahını alacağım belki ama içiyorum demesinin asıl sebebinin şu olay üstüne gelecek yüz tane soruya mantıklı birer açıklama üretemeyecek olmasına bahane olsun diye söylediğini düşünmeye başladım. Açıklama üretemeyecek, zira böyle bir olay gerçek olamaz ya, olmamalı.

Ben böyle bir insan tanıyorum ya
Asla kendini ifade edemiyor
Birşey söyleyecek dan diye konunun ortasından giriyor
Kim yapmış ne zaman neden diye hönk vaziyette kalıyosun öyle. Anlayana kadar göbeğin çatlıyor.
Bu ablayı ona benzettim.

Kafası yerindeyken iki lafı bir araya getirip anlatamıyordu, şimdi iyice paralel evrene geçmiş.
Arkadaşta zaman kavramı, kronoloji falan yok, aklına geldiği yerden anlatmaya başlıyor ve de herkesin anlamasını bekliyor.

Alkole sığınmasına gerek kalmadan uçtu gitti bile 😆 zaten yeni kanıtlarıyla açtığı her konunun finalinde “boşanmıycam sürünsünler”e bağlayan bir arkadaş kendisi, keşke aynı şekilde final yapsaydı da sorularla başbaşa bırakmasaydı bizleri 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back