- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Kız dediğin yengen mi?Çok koydu bana kizda himm diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dediğin yengen mi?Çok koydu bana kizda himm diyor
Dizde elbise açık mı oluyor? Eşiniz bununla afallayacak kadar abazan mı? Dik bakışlar, imalar... Yani öyle bir anlatıyorsunuz ki, olayların gerçek olduğundan çok sizin olmayacak şeylere farklı anlamlar yüklediğinizi düşünmeye başlıyorum kusura bakmayın. Ortada bu kadar iğrenç bir gerçeklik varsa, siz neyin peşindesiniz çünkü? Kocanızdan ayrılmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız, sanırım şuan elde ettiğiniz deliller yetiyordur kendinizi ikna etmeye. Düşünmüyorsanız, gerçekten neyin peşindesiniz?Bir ara kiz normalde açık giyinmez bir gun birden aceleyle asagi indi dizde bir elbiseyle indi asagiya benimki onu gorunce birden afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza oradan bir komşusu adam konuşurken adama dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi ama bir gün öncesinden biraz uzak dur ondan gibisine tartısmistik acaba ondanmi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin o bunu... Memlekete gittigimizde oldu bu
Bu hayat gerçek mi ya? Yıllardır kocam ve erkek kardeşimin eşi arasında bir şeyler olduğundan şüpheleneceğim de, bunu mideme kabullendirip evli kalmak bir yana, kardeşimin eşiyle de görüşmeye devam edeceğim filan. İnanasım gelmiyor.o eski mevzu. araya serpiştirmiş.
ayıkken zor anlatıyordu bence sorup durmayın hepten karman çorman edecek:)
Kızın himm demesi ne anlama geliyor ? Ne zaman himm dedi, himm derken himm nasıl bir ses tonuyla dedi ?Çok koydu bana kizda himm diyor
Kesin delil bulsa da boşanmayacakmış.Dizde elbise açık mı oluyor? Eşiniz bununla afallayacak kadar abazan mı? Dik bakışlar, imalar... Yani öyle bir anlatıyorsunuz ki, olayların gerçek olduğundan çok sizin olmayacak şeylere farklı anlamlar yüklediğinizi düşünmeye başlıyorum kusura bakmayın. Ortada bu kadar iğrenç bir gerçeklik varsa, siz neyin peşindesiniz çünkü? Kocanızdan ayrılmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız, sanırım şuan elde ettiğiniz deliller yetiyordur kendinizi ikna etmeye. Düşünmüyorsanız, gerçekten neyin peşindesiniz?
Bu hayat gerçek mi ya? Yıllardır kocam ve erkek kardeşimin eşi arasında bir şeyler olduğundan şüpheleneceğim de, bunu mideme kabullendirip evli kalmak bir yana, kardeşimin eşiyle de görüşmeye devam edeceğim filan. İnanasım gelmiyor.
Bu konuyu benim kafam almadı baştan beri. Birde kendini ifade edemiyor kesinlikle. Normal açtığı konularda bile tatmin edici cevap veremiyordu. Bugün zaten kafası yerinde değil.Değil mi?
Aralarında 8 senedir ilişki şüphesi var ama telefonda hiç görüşmediklerine inanacak kadar da kör.
O zaman bu eziyet ne diye. Bilmiyor, duymuyor gibi otur evinde.Kesin delil bulsa da boşanmayacakmış.
Kocasının parasını yiyecekmiş.
Bir üye bu şekilde eltisine olan ilgisini yazmıstı eşinin. SizmisinizKizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
Onuru ve gururunu yer ancak, para diye kandırmasın kendini. Böyle bir rezilliğe para için katlanmanın başka bir açıklaması olamaz. Hem şimdiye kadar başkasının parasıyla mı geçiniyorlardı? Ha illa ki parasını yiyeceğim diyorsa, psikologa gitmek için filan kullansın bari parayı. En azından ölü yatırım olmaz, bir işe yarar.Kesin delil bulsa da boşanmayacakmış.
Kocasının parasını yiyecekmiş.
Zaten yediğin parayı yemek için 8 sene delil toplamak... Çok mantıklı gerçekten
Ya günahını alacağım belki ama içiyorum demesinin asıl sebebinin şu olay üstüne gelecek yüz tane soruya mantıklı birer açıklama üretemeyecek olmasına bahane olsun diye söylediğini düşünmeye başladım. Açıklama üretemeyecek, zira böyle bir olay gerçek olamaz ya, olmamalı.Alkol aldığıma daha da inanmadıysanız alın size emojiyle ispat mı demek istedi acaba
Ya günahını alacağım belki ama içiyorum demesinin asıl sebebinin şu olay üstüne gelecek yüz tane soruya mantıklı birer açıklama üretemeyecek olmasına bahane olsun diye söylediğini düşünmeye başladım. Açıklama üretemeyecek, zira böyle bir olay gerçek olamaz ya, olmamalı.
Alkole sığınmasına gerek kalmadan uçtu gitti bile zaten yeni kanıtlarıyla açtığı her konunun finalinde “boşanmıycam sürünsünler”e bağlayan bir arkadaş kendisi, keşke aynı şekilde final yapsaydı da sorularla başbaşa bırakmasaydı bizleriYa günahını alacağım belki ama içiyorum demesinin asıl sebebinin şu olay üstüne gelecek yüz tane soruya mantıklı birer açıklama üretemeyecek olmasına bahane olsun diye söylediğini düşünmeye başladım. Açıklama üretemeyecek, zira böyle bir olay gerçek olamaz ya, olmamalı.