- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Hay zıkkım iç bi içmen kusurdu. Bu kadar acıtıyosa boşan kurtul. İçerek bi şeyi çözemezsin anca kendine zarar verirsin.Net bilgi bu suan çok kötüyüm alkolaliyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay zıkkım iç bi içmen kusurdu. Bu kadar acıtıyosa boşan kurtul. İçerek bi şeyi çözemezsin anca kendine zarar verirsin.Net bilgi bu suan çok kötüyüm alkolaliyorm
Nedendir bilmem ama aklıma Semra kaynana geldi Aşıkımda AşıkımEvet gizlice dinledi. Kim olduğuna bakamamıştı. Şifreliydi. Şimdi ses kaydı var diyor. Semrayı seviyorum ama aşık değilim. Diğeri diyor aşka inanmam. Eee o zaman aralarında ilişki yok. En kötü ihtimalle koca, yengeye yürüyor. 8 yılda bu kadar ilerlemiş. İlişkileri ancak 20 yıl sonra başlar.
Esiniz kızı kiskanmis çünkü aşık kıza netBir ara kiz normalde açık giyinmez bir gun birden aceleyle asagi indi dizde bir elbiseyle indi asagiya benimki onu gorunce birden afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza oradan bir komşusu adam konuşurken adama dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi ama bir gün öncesinden biraz uzak dur ondan gibisine tartısmistik acaba ondanmi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin o bunu... Memlekete gittigimizde oldu bu
Ya ben bu üyenin konularına inanmıyorum. :/Hayir @-Cheryl Blossom çözer bence
Bende hiç inanmadim buna ilk konularda inanır gibi oldum sanki ama son fiyaskoydu.Ya ben bu üyenin konularına inanmıyorum. :/
Takıntılısın, doktora git diyoruz hasta değilim diyor.
E boşan diyoruz, boşanmayacağım parasını yiyeceğim diyor.
E o zaman deşme, daha da kötü duruma düşürme kendini diyoruz uğraşıcam eşimle kimseyi görüştürmeyeceğim diyor.
Anlamadım ben bu işi.
Ha alkollü konu açıp yazamıyorum diyip 2 saat sonra aydınlanma yaşayarak başka bir konu açmak hangi alkolün etkisi çözemedim.
Ne yorulması ya, canın sağolsun kuzum :)Bende hiç inanmadim buna ilk konularda inanır gibi oldum sanki ama son fiyaskoydu.
Seni de yorduk vallahi Cheryl ya boşu bosuna ama aklima geldin bulmak deyince
İçki 2. Konu, güzel yazı ile bozdu o oyunu.Ne yorulması ya, canın sağolsun kuzum :)
Ahaha ben hiç inanmadım valla.
Üyeliği alalı daha 1 ay olmuş, konu üstüne konu. Konu sınırlaması yok ama konularda sürekli aynı şeyleri anlatıyor, fikir istiyor. Söylenen hiçbirşeyi kabul etmiyor, kabul etse gam yemicem.
Ay yok kiz banlandikca geri geliyor. ben konusunu hatırlıyorum baya oldu ilk açtığında okudugum ama demekki yeniden uye almis. Kendi de demis zaten kapattiriyonuz hesabi diyeNe yorulması ya, canın sağolsun kuzum :)
Ahaha ben hiç inanmadım valla.
Üyeliği alalı daha 1 ay olmuş, konu üstüne konu. Konu sınırlaması yok ama konularda sürekli aynı şeyleri anlatıyor, fikir istiyor. Söylenen hiçbirşeyi kabul etmiyor, kabul etse gam yemicem.
Keşke bu azmi delil bulup kocasını boşamakta gösterseAy yok kiz banlandikca geri geliyor. ben konusunu hatırlıyorum baya oldu ilk açtığında okudugum ama demekki yeniden uye almis. Kendi de demis zaten kapattiriyonuz hesabi diye
İçki içiyorum yazdığı konuyu saat 19 sularında açmışİçki 2. Konu, güzel yazı ile bozdu o oyunu.
Sıkıldı herhal kendi de
Halay başı emoji koyacağım ama olmuyor
2 shot 1 yüksek alkollü ile zor gibi o kadar dagildigina bakarsakİçki içiyorum yazdığı konuyu saat 19 sularında açmış
Düzgün yazılı konusunu da saat 22 civarında.
2 saatte aydınlanma yaşamış, kendine gelmiş yazım kurallarını hatırlamış
Dünki konunun doğru olduğunu düşünmüyorum hala ben :/2 shot 1 yüksek alkollü ile zor gibi o kadar dagildigina bakarsak
Ama dünkü konu gerçekten doğru çıktı ya
Bu da doğru olsa şaşırmam .
Konu sahibi tutarlı olsa olurdu yani ben yerdim
Düzgün yorumunuz için tsklerEsiniz kızı kiskanmis çünkü aşık kıza net
Ben iki cocuk annesiyim. Sizin durmunuza çok üzüldüm. Sizi anlayabiliyorum. Çok zor bir durum. Özelden size mesaj atmıştım. Bir bakın istersenizDüzgün yorumunuz için tskler
Yurt dışında değil mıydın konu sahibi? Napican orda Tuborg kırmızıyı? İnsan Augustiner Helles, Uerige filan içer yahu.İki tane shot bir tane tuborg yüksek alkollü bira aldım agliyorum