• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gizlice dinledi. Kim olduğuna bakamamıştı. Şifreliydi. Şimdi ses kaydı var diyor. Semrayı seviyorum ama aşık değilim. Diğeri diyor aşka inanmam. Eee o zaman aralarında ilişki yok. En kötü ihtimalle koca, yengeye yürüyor. 8 yılda bu kadar ilerlemiş. İlişkileri ancak 20 yıl sonra başlar.
Nedendir bilmem ama aklıma Semra kaynana geldi Aşıkımda Aşıkım 😁

Bir ara kiz normalde açık giyinmez bir gun birden aceleyle asagi indi dizde bir elbiseyle indi asagiya benimki onu gorunce birden afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza oradan bir komşusu adam konuşurken adama dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi ama bir gün öncesinden biraz uzak dur ondan gibisine tartısmistik acaba ondanmi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin o bunu... Memlekete gittigimizde oldu bu
Esiniz kızı kiskanmis çünkü aşık kıza net

Ya ben bu üyenin konularına inanmıyorum. :/
Takıntılısın, doktora git diyoruz hasta değilim diyor.
E boşan diyoruz, boşanmayacağım parasını yiyeceğim diyor.
E o zaman deşme, daha da kötü duruma düşürme kendini diyoruz uğraşıcam eşimle kimseyi görüştürmeyeceğim diyor.
Anlamadım ben bu işi.

Ha alkollü konu açıp yazamıyorum diyip 2 saat sonra aydınlanma yaşayarak başka bir konu açmak hangi alkolün etkisi çözemedim.

Ya ben bu üyenin konularına inanmıyorum. :/
Takıntılısın, doktora git diyoruz hasta değilim diyor.
E boşan diyoruz, boşanmayacağım parasını yiyeceğim diyor.
E o zaman deşme, daha da kötü duruma düşürme kendini diyoruz uğraşıcam eşimle kimseyi görüştürmeyeceğim diyor.
Anlamadım ben bu işi.

Ha alkollü konu açıp yazamıyorum diyip 2 saat sonra aydınlanma yaşayarak başka bir konu açmak hangi alkolün etkisi çözemedim.
Bende hiç inanmadim buna ilk konularda inanır gibi oldum sanki ama son fiyaskoydu.
Seni de yorduk vallahi Cheryl ya boşu bosuna ama aklima geldin bulmak deyince 😂

Bende hiç inanmadim buna ilk konularda inanır gibi oldum sanki ama son fiyaskoydu.
Seni de yorduk vallahi Cheryl ya boşu bosuna ama aklima geldin bulmak deyince 😂
Ne yorulması ya, canın sağolsun kuzum :)
Ahaha ben hiç inanmadım valla.
Üyeliği alalı daha 1 ay olmuş, konu üstüne konu. Konu sınırlaması yok ama konularda sürekli aynı şeyleri anlatıyor, fikir istiyor. Söylenen hiçbirşeyi kabul etmiyor, kabul etse gam yemicem. :D

Üyeliği alalı daha 1 ay olmuş, konu üstüne konu. Konu sınırlaması yok ama konularda sürekli aynı şeyleri anlatıyor, fikir istiyor. Söylenen hiçbirşeyi kabul etmiyor, kabul etse gam yemicem. :KK70:
İçki 2. Konu, güzel yazı ile bozdu o oyunu.
Sıkıldı herhal kendi de 😂
Halay başı emoji koyacağım ama olmuyor 😂

Üyeliği alalı daha 1 ay olmuş, konu üstüne konu. Konu sınırlaması yok ama konularda sürekli aynı şeyleri anlatıyor, fikir istiyor. Söylenen hiçbirşeyi kabul etmiyor, kabul etse gam yemicem. :KK70:
Ay yok kiz banlandikca geri geliyor.:D ben konusunu hatırlıyorum baya oldu ilk açtığında okudugum ama demekki yeniden uye almis. Kendi de demis zaten kapattiriyonuz hesabi diye

Ay yok kiz banlandikca geri geliyor.:D ben konusunu hatırlıyorum baya oldu ilk açtığında okudugum ama demekki yeniden uye almis. Kendi de demis zaten kapattiriyonuz hesabi diye
Keşke bu azmi delil bulup kocasını boşamakta gösterse :D

İçki 2. Konu, güzel yazı ile bozdu o oyunu.
Sıkıldı herhal kendi de 😂
Halay başı emoji koyacağım ama olmuyor 😂
İçki içiyorum yazdığı konuyu saat 19 sularında açmış
Düzgün yazılı konusunu da saat 22 civarında.
2 saatte aydınlanma yaşamış, kendine gelmiş yazım kurallarını hatırlamış :D

İçki içiyorum yazdığı konuyu saat 19 sularında açmış
Düzgün yazılı konusunu da saat 22 civarında.
2 saatte aydınlanma yaşamış, kendine gelmiş yazım kurallarını hatırlamış :KK70:
2 shot 1 yüksek alkollü ile zor gibi o kadar dagildigina bakarsak 😂
Ama dünkü konu gerçekten doğru çıktı ya
Bu da doğru olsa şaşırmam .
Konu sahibi tutarlı olsa olurdu yani ben yerdim 😃

2 shot 1 yüksek alkollü ile zor gibi o kadar dagildigina bakarsak 😂
Ama dünkü konu gerçekten doğru çıktı ya
Bu da doğru olsa şaşırmam .
Konu sahibi tutarlı olsa olurdu yani ben yerdim 😃
Dünki konunun doğru olduğunu düşünmüyorum hala ben :/
Ama bu konu inandırıcı değil, konu sahibi garip garip tavırlar sergiliyor.

Bence gerçek bu konu. Bulunduğu maddi şartlar babasının evinden iyi olduğu için gözü kesmiyor sadece.

gizemliasli gizemliasli kiz sen begenmedim emojisinin kraliçesi seni boyle gülen suratlar ile beğendiğini görmek gururumu okşuyor. Allah bize senin kızgın emoji atmadigin yorumlarıda gosterdi cok sukur.. :D

Semracim bence şey yap mehmede ses kaydını at ...bunların gizli gizli konuştuğunu şöyle sonra deki ...bunu sana söylüyorum yanındakini takip et diye ...ama bana karışma ben bosanmayacam eşimin çatır çutur parasını yicem dersin nasıl fikir

İki tane shot bir tane tuborg yüksek alkollü bira aldım agliyorum
Yurt dışında değil mıydın konu sahibi? Napican orda Tuborg kırmızıyı? İnsan Augustiner Helles, Uerige filan içer yahu.

Hem biz de kocamla aşık değiliz artık, 15 yıllık evliyiz. Aşk mı kalır 15 senede. Napalim yuvarlanıp gidiyoruz.

Semra ne yaptın ayıldın mı ?
Sakin kafayla anlat ne yaptın konuştun mu eşinle ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back