• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm... 🥂 😢
sana kim dedi ki

Bi ben mi bu arkadaşı tanımıyorum ben ben :KK57: :deli:8 senede yakaladığı bi laf söylemesi bide bakışmamı anlamadım ki :KK53:
Hani başka üyeliklerle gelen bi üye vardı.
Kocası, konu sahibinin abisinin karısına hayranmış 8 senedir.

Ben sizin konunuza cevap yazmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz sizin kardeşiniz eşiyle flört gibi bir durumları vardı. Hatta en son sizin evde olduğunuzdan habersiz o kadına açıklama yaparken siz duymuştunuz.
Bende neden gizli gizli dinlediniz de odadan çıkıp tlfnu elinden alıp bakmadiniz v.s yazmıştım.
Siz hatta ben onun paraisni yicem umursamicam falan demiştiniz.
Zaten senelerdir olan bir durumu şuan neden abartıyorsunuz o zaman ? Bu yeni bir seu degil ki zaten esiniz size aşık olsa başka kadına gizli gizli açıklama yapmazdi.
Siz gerçeklerden senelerdir kaçarak nereye varırsınız bilmiyorum da bu şekilde yok alkol alıyorum yok bana aşık değilmiş diyerek olayları abartmayın. Zaten senelerdir bildiğiniz bir durum sonuçta.
Çözümü ayrılmak ama cesaretiniz yok hayatibiza bakın bari dramatize etmeyin durumları ya.
Hani hep. Abartıyorsunuz dediler ya şimdi aşk lafları dönünce koydu bnaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back