• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim ıslah etsin inşallah böyle insanları dünya nereye gidiyor🙄 takma sende canım hasta olursun çocukların için dimdik dur.

Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm... 🥂 😢
Alkol aldığını belirtmenin konuyla alakasi nedir?

Aşkın omru uc sene diyorlar. Ben bilim adamlarının yalancısıyım. Yani uc sene gectiyse cok takmayin.

Yukarı çık meselesi ne anlamadım. Nereye çıkılacak ve hangi amaçla söylüyor bunu?
Mesajlarını mı okudunuz? Kızla konuşmasına nasıl şahit olduğunuz da belli değil. İçmek çare olmayacak siz de biliyorsunuz.
Bir ara kiz normalde açık giyinmez bir gun birden aceleyle asagi indi dizde bir elbiseyle indi asagiya benimki onu gorunce birden afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza oradan bir komşusu adam konuşurken adama dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi ama bir gün öncesinden biraz uzak dur ondan gibisine tartısmistik acaba ondanmi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin o bunu... Memlekete gittigimizde oldu bu

Her şeyi anladım da sondaki o kadeh emojisi nedir ya hu 😂 başınızda bir dolu dert var beyanınıza göre ve kadeh emojisi mi buldunuz içtiğinizden emin olalım diye 🤭 gel de ciddi ol, ciddi yaklaş duruma 😏
Güldürdünüz. Okurken alkol alıyorumu belirtmenin gereği ne diye düşünmüştüm bende.

Ben sizin konunuza cevap yazmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz sizin kardeşiniz eşiyle flört gibi bir durumları vardı. Hatta en son sizin evde olduğunuzdan habersiz o kadına açıklama yaparken siz duymuştunuz.
Bende neden gizli gizli dinlediniz de odadan çıkıp tlfnu elinden alıp bakmadiniz v.s yazmıştım.
Siz hatta ben onun paraisni yicem umursamicam falan demiştiniz.
Zaten senelerdir olan bir durumu şuan neden abartıyorsunuz o zaman ? Bu yeni bir seu degil ki zaten esiniz size aşık olsa başka kadına gizli gizli açıklama yapmazdi.
Siz gerçeklerden senelerdir kaçarak nereye varırsınız bilmiyorum da bu şekilde yok alkol alıyorum yok bana aşık değilmiş diyerek olayları abartmayın. Zaten senelerdir bildiğiniz bir durum sonuçta.
Çözümü ayrılmak ama cesaretiniz yok hayatibiza bakın bari dramatize etmeyin durumları ya.

Yukarı çık meselesi ne anlamadım. Nereye çıkılacak ve hangi amaçla söylüyor bunu?
Mesajlarını mı okudunuz? Kızla konuşmasına nasıl şahit olduğunuz da belli değil. İçmek çare olmayacak siz de biliyorsunuz.
Yani ses kaydında su mu var, hani sen kisa elbise giyinmiştin yukari cik demiştim iste o gun ben esimi seviyorum ama aşık değilim demistin hatirladin mi ? Boyle mi dedi yani ses kaydinda

o eski mevzu. araya serpiştirmiş.
ayıkken zor anlatıyordu bence sorup durmayın hepten karman çorman edecek:)

Yani ses kaydında su mu var, hani sen kisa elbise giyinmiştin yukari cik demiştim iste o gun ben esimi seviyorum ama aşık değilim demistin hatirladin mi ? Boyle mi dedi yani ses kaydinda
Yok. Kısa elbise 4 ay önce gözümün önünde yaşadı hepsini okuyun şuanda yazdım birine cvp olarak.. Ses kaydi da siz alın dediniz diye aldim

Cocuklariniz var demek ki. Siz simdi alkol aliyorsaniz cocuklar ne durumda? Babasi baslarinda mi ya da guvendiginiz birisi? Siz bu halde o cocuklari aksam aksam perisan etmeseniz bari.
Ay cok doğru konuya parmak bastın. BEn yılbaşında hayatımda ilk defa bir kadeh içtim yer gök sallandı evin her köşesine ayrı kustum oğluşum da sabaha grip olmuştu ilgilenemedim ya gece🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back