• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacım , ablacim diyorum benden küçüksün galiba neden düzgün tane tane yazmıyorsun, bir diyrosun bilgiyi aldığım yer bende kalsin ,bir diyorsun ses kaydi al dediniz ya onu aldim diyrosun.
Ses kaydini nasil aldınız peki?

Yok. Kısa elbise 4 ay önce gözümün önünde yaşadı hepsini okuyun şuanda yazdım birine cvp olarak.. Ses kaydi da siz alın dediniz diye aldim
Ses kaydın da yengenden bahsediyor mu?
Git bi kahve iç. Kendine gel.

Hani hep. Abartıyorsunuz dediler ya şimdi aşk lafları dönünce koydu bnaa
Ya sana 500 kişi dedi zaten eşinin sana aşık olmadığını şimdi mi koydu ?
Gayet senelerdir bildigin bir sey.
Geçen konuda dediğin gibi parasını ye hayatına bak ya da git onurunla ayril. Adam seni zaten aldatıyor ve bu gün gibi ortada ?
Kendine dram yaratma. Harika giden bir evlilik vardı da yeni herşeyden haberin olmuş gibi bence.

Ya onu da hataırlamadım :cry::cry: konularına bi baktım yeni olaylar gibi anlatıyor oysa ki 8 sene tövbe tövbe :KK53:
Bu eski konusu

2 gün önce konu açmıştınız ne ara konuşmaları kaydettiniz ?

Her gün her gün mü konuşuyorlar bunlar ? Artık susmasanız mı, sizi geçtim kardeşinize yazık değil mi, oda bilsin konuşmaları.
Değil mi?
Aralarında 8 senedir ilişki şüphesi var ama telefonda hiç görüşmediklerine inanacak kadar da kör.

Bu eski konusu

Bir başka konuda da eşi bir misafirlikteyken "semraya bir şey olursa başkasıyla evlenmem ama belli de olmaz" diyerek oradaki başka bir kadına bakip zarf atmış 😂😂 ne desem bilemedim 😂😂

O sondaki kadeh emojisi beni inandırdı şuan alkol aldığınıza.

Eski konularınızı bilenler daha faydalı yorumlar yapacaktır.
Ama bilmeyenler pek birşey anlamayabilir haberiniz olsun.
Alkol komasına filan girmeden sakin kafa ile anlatın da birileri fikir versin bari.

Kısa etek giymiş kadın.
Eşiniz yukarı çık demiş. Merdivenin aşağısından totosuna mı bakacakmış anlamadımki.
Ses mi kaydettiniz, nerde kimle konuştu adam?
Amann hiç anlamadım:63:

Bir başka konuda da eşi bir misafirlikteyken "semraya bir şey olursa başkasıyla evlenmem ama belli de olmaz" diyerek oradaki başka bir kadına bakip zarf atmış 😂😂 ne desem bilemedim 😂😂
Evet bir de o var.

Suzan ayılsa da bizi aydınlatsa :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back