- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.291
- 248
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ses kaydın da yengenden bahsediyor mu?Yok. Kısa elbise 4 ay önce gözümün önünde yaşadı hepsini okuyun şuanda yazdım birine cvp olarak.. Ses kaydi da siz alın dediniz diye aldim
Ya onu da hataırlamadım konularına bi baktım yeni olaylar gibi anlatıyor oysa ki 8 sene tövbe tövbeHani başka üyeliklerle gelen bi üye vardı.
Kocası, konu sahibinin abisinin karısına hayranmış 8 senedir.
Abisinin adı mehmet'ti sanırımYa onu da hataırlamadım konularına bi baktım yeni olaylar gibi anlatıyor oysa ki 8 sene tövbe tövbe
Ya onu da hataırlamadım konularına bi baktım yeni olaylar gibi anlatıyor oysa ki 8 sene tövbe tövbe
İntikam olarak bosanmayacak kocasının parasini yiyecekmis :)
Şeyma Subaşı itemi
Ya sana 500 kişi dedi zaten eşinin sana aşık olmadığını şimdi mi koydu ?Hani hep. Abartıyorsunuz dediler ya şimdi aşk lafları dönünce koydu bnaa
Bu eski konusuYa onu da hataırlamadım konularına bi baktım yeni olaylar gibi anlatıyor oysa ki 8 sene tövbe tövbe
Tüm hikayeyi anlattin zaten. Bu detay niye sende kaliyor o kisma hikaye bulamadin sanirimSormayın ne olur o da bende kalsin
Değil mi?2 gün önce konu açmıştınız ne ara konuşmaları kaydettiniz ?
Her gün her gün mü konuşuyorlar bunlar ? Artık susmasanız mı, sizi geçtim kardeşinize yazık değil mi, oda bilsin konuşmaları.
Ben hâlâ sizin abarttiginizi ve bunu saplantı yaptığınızı düşünüyorum. Gerçekten suphelenecek olaylar olsaydı eşi ve aileniz de suphelenirdiHani hep. Abartıyorsunuz dediler ya şimdi aşk lafları dönünce koydu bnaa
Bu eski konusu
Kocamin baskasina bariz ilgisi
askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar...www.kadinlarkulubu.com
Tüm hikayeyi anlattin zaten. Bu detay niye sende kaliyor o kisma hikaye bulamadin sanirim
Çok koydu bana kizda himm diyorBöyle diyen biriyle Ömür Geçirme.
Evet bir de o var.Bir başka konuda da eşi bir misafirlikteyken "semraya bir şey olursa başkasıyla evlenmem ama belli de olmaz" diyerek oradaki başka bir kadına bakip zarf atmış ne desem bilemedim
Eşinizin size gercekten aşık olduğunu mu düşünüyordunuz ? Ciddi ciddi merak ediyorum bunun cevabını ?Çok koydu bana kizda himm diyor