• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok kötüyüm esim beni seviyormus ama aşk yok diyormus kiza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun prenses ben esimi seviyorum. Ama aşk yok ask yok diyor kiza
Sevebilirsin ama seni abinin eşiyle aldatan bi adamı nasıl affedeceksin? Karı koca ilişkisi yaşayacaksın? Bunları zaten belli ki kabullenemiyorsun 8 senedir bu ilişkiye göz yumman doğru değil. Artık aklını başına topla. Abine neden söylemiyorsun amacın ne yani niye saklıyorsun?

Arkadaşım eşinle kızın konusmasını duyar duymaz ben olsam odadan çıkar bizim gelinle konusuyosun galiba bir şey söyleyecektim Telefonu bi verirmisin derdim eşime,telefonu alınca da canım ben anlayamadım neden eşim açıklama yapıyo sitem mi ediyosun abine şu işimiz vardı o yüZden uğrayamadık neyse ben kardeşimi de arar izah ederim sen kafanı yorma bu konulara şeklinde gö dağı verirdin.Bak bir rezillik bin sözden iyidir.Kızı korkutman gerek ancak bunu yaparken eşinle onun arasında birşey varmıs ta sen yakalamıssın gibi yaparsan sen suçlu olursun.Sakın bu topa girme sadece korkut hem eşini hem o gelin müsveddesini
Ne güzel biliyorsunuz konuyu ne düşünüyorsunuz baştan sona çok yönlü yorumlarınızı bekliyorum

Benimki seviyorum ama aşk yok ask deyip duruyor kizda aşka inanmıyorum dio
E tamam kız sizin tarafınızdaymış, aşk zaten yalan sen sevgiden devam et mesajı veriyor demek ki eşinize. Konu çözüldü, sen içmeyi bırak artık bence, yeni kanıtlarla sonra yine gel ama bekliyoruz biz seni 😏

Ger
Ya günahını alacağım belki ama içiyorum demesinin asıl sebebinin şu olay üstüne gelecek yüz tane soruya mantıklı birer açıklama üretemeyecek olmasına bahane olsun diye söylediğini düşünmeye başladım. Açıklama üretemeyecek, zira böyle bir olay gerçek olamaz ya, olmamalı.

Ek: Uzun ve düşük bir cümle oldu ama idare edin lütfen. Dur ben de alkole topu atayım, hep ondan. :confused:
gercek

Kıza seni seviyorum dememiş ki. Bu onların ilişkisi olduğunu değil, arkadaş olduklarını gösterir. Zaten dedim kaç kez. Adamın aklına siz düşürüyorsunuz...
2 gün önce 9 dakika konuştular demişti bu iki günde ses kaydiy almış demek ki yeniden konusmuslar, yani konum itibarıyla bu kadar sık görüşmeleri normal değil. Ki bu insanlar farklı şehirlerde yaşayan, çok fazla paylaşımı olmayan insanlar, niye bu kadar sık konuşsunlar da konu eşine aşık olmadığına gelsin ?

Bu aksamda buna mi takilip kalayim yani yo cok isim var.bu nedir ya hu her aksam ekşınlı konu.
Bosan artik hayir biz ne diyelim...gelip esini dovelim mi?
Adam asik degilim demis bir sonrasi aana asigim diyecek.semrayi da seviyorum diyecek.boyle 4 lu sacma sapan bi iliski.cikar adami hayatindan.

2 gün önce 9 dakika konuştular demişti bu iki günde ses kaydiy alnisy demek ki yeniden konusmuslar, yani konum itibarıyla bu kadar sık görüşmeleri normal değil. Ki bu insanlar farklı şehirlerde yaşayan, çok fazla paylaşımı olmayan insanlar, niye bu kadar sık konuşsunlar da konu eşine aşık olmadığına gelsin ?
Konu sahibi kiminle konuştuğunu bilmiyor. Bir ses duymuş. Telefon kaydı görmemiş. Karşı taraf ben bile olabilirim.

Kocanız evdeyken Sagopa dan aşk yok artık kalmamış bu devirde şarkısını yüksek ses açıp bağıra bağıra söyleyin

Sonra parasını alıp kendinizi AVM ye atın kesin çözüm kocanız anlayacak
Kurban'dan Yalan da olur. Yalan dostum aşk diye bir şey yok, aşk dediğin üç günlük eğlence diye :halay:

Cidden konuyu şöyle bir doğru düzgün anlatsa da anlasak. Adam kızla mı konuşmuş, ne zaman konuşmuş, konu sahibi nasıl duymuş, ses kaydını nasıl almış....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back