Kızlar çok dardayım yardım

Psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun sizin psikolojiniz ne olacak bosuna bahane aramayin adam ailesini seviyor sizden one koyuyor. Bosanmak istiyorsaniz acin davayi onun acmasi gerekmiyor illaki

Bazi seyler tek tarafli degildir sizinde hatalariniz illaki vardir.evlilik satranc gibidir bir sonraki hamleyi düşünerek yapacaksiniz .ben bunu bosandiktan sonra ogrendim asiri fedakarlik olmuyor ezik goruyor sizi asiri bakimli asiri caliskan sosyal olan kazaniyor

Hasta olan doktora gitsin, kaldı ki aileci olmasının sizi saydırmamasının nedeni okb veya başka sorunları değil. Hastalığın suçu değil bu yaşadıklarınız. Adam aileci. Adam çekirdek aile bilincine varamamış, adam yuva kurduğunu idrak edemiyor. Ne yaparsanız yapın ama hastalığa falan suç atmayın. Eşinizin karakteri bu, bunu böyle kabullenin.

Yüzde yüz haklıyım demiyorum ama aileyi üstün tutmak sıkıntı .Araba mevzusu da işinden ablasının evi daha yakın oradan ablasına geçip ablasının arabasıyla gidebilecekken daha uzak evimize gelip arabamızı alıp ablasına geçip tek arabayla gitmek mantıklı değiş .Gitsin gitmesin demiyorum ama sürekli aynı şey bende zor kazanıyorum bunun hesabını tabi yapacağım .sürekli ailesi bu durumda ve bir destekleri bile yok inan güzel bi şekilde uyarmam kötü mü onu anlamıyorum

Gerçekten sevdiğim için gurur yapmayayım fedakarlık yapayım dedim yine yaranamadım ortada bi sıkıntı varsa zaten iki taraflıdır ben kendimi asla haklı görmüyorum bu konuda ama onun amacı hala benim ona gitmemi beklemek ama ben yoruldum elimden geleni yaptım ve bitti kendi boşansın

Reactions: Cac
Ben bu deveyi güdemiyorum artık herkesin kaybedeceği birşeyler var ben isterdim ki hadi taşınıp gidelim böyle olmuyo ama o ailesini seçti

Eşiniz de iş yok da, ben burada sizin yaptığınız hataları söylemek istiyorum ki bir daha yapmayın.
1-Araba hesabı ince hesap gerçekten, km, yakıt vs hesabı aileler arasında yapılmamalı
2-Adami evden kovup geri dönmesi için yalvarmışsınız. Tabi ki hepsinin dili uzayacak bu durumda. Boşanmayacaksanız evden kovmayın, hadi kovdunuz arayıp sormayın ki geri gelirse o alttan almak zorunda kalsın.
Bol şans.

Bence kötü. Benim kardeşime ben arabamı veriyorum ihtiyacı olduğunda. Eşim hiç lafını etmez. Üstelik şu anda bebeğim var diye de çalışmıyorum yani benzinini ödeyen eşim. Etse çok bozulurdum. Yani kardeşim canım ciğerim. Onun için benzini düşünmem. Eşim de kardeşine versin hatta onun kardeşine ben veririm arabayı ki verdim de. Onların maddi olarak yardımı olmayabilir ama manevi olarak vardır. Aile arasında maddi hesaplar bir tarafın maaşına çökülme ve sürekli yıkılma gibi bir durum olmadıkça bana çok ayıp geliyor.

Elbette para zor kazanılıyor. Tutumlu olun tabi ama doğum gününe gidilirkenki benzin durumunda değil.

Onun dışında eşiniz zaten aileci belli ki. Aileme gelip gideceksin gelinlik yapacaksın yoksa boşanırım ne demek. Kıçına tekmeyi basın gitsin bir de sevişiyorsunuz bu adamla.

Haklı olduğunuz halde neden özür diliyorsunuz ya ..daha çok koşarsıniz bu adamın peşinden ..aramayacaktiniz sormayacaktiniz siz hatalı gbi arayıp bide ailesinden özür dilemissiniz. Hiç mi değeriniz yok

Adam resmen hamile kalsinda biryere kaçmasın gitmesin diye planliyor

seni gece sokakta yürüten adama ne denir ki? Bukadar kadına şiddet olayı varken nasıl içi rahat ediyor. Duygusal dengesizlikleri var bence, senin hatan özür dilemek onu eve zorla geri getirtmek yani evliliğinizde roller değişmiş sanki sen erkeksin o kadın da…
Senin için iyi neyse o olsun kimse vazgeçilmez değil ailesini bukadar ön planda tutan adam anasının dizinin dibinde otursun evlenmesin

İlk tanıştığımızda öyle değildi o kadar değişti ki anlatamam beni kandırdı hayatımı mahvetti yarın yine birine öyle yapacak Allah’a havale ettim ben onları

İlk tanıştığımızda öyle değildi o kadar değişti ki anlatamam beni kandırdı hayatımı mahvetti yarın yine birine öyle yapacak Allah’a havale ettim ben onları
Dişli çirkef birine denk gelsinde göreyim ben onu ki genelde de öyle olur ne annesi ne ablası gık diyemez

Evden gittiğinde hiç arayıp sormayacaktınız, kendi mecbur tıpış tıpış gelecekti. Ben de benimki gitse oturup şükür namazı kılacağım.
Şuan öyle asla arayıp sormuyorum benim evimin Işık’larına bakıyormuş işi niye bıraktı diyormuş boşanma davası açmak için hamile olup olmadığımın belli olmasını bekliyomuş boşan gitsin işte adım atamıyor

Dişli çirkef birine denk gelsinde göreyim ben onu ki genelde de öyle olur ne annesi ne ablası gık diyemez
aslında asla hakkımı yedirmem ezdirmem kendimi ama ben nasıl sustum inan bilmiyorum ablası bana onları saydığında ses çıkarmadım aka birkaç gün sonra ağzına sıçtım onun masum rolü yaptı utanmaz

İnsanın bazen basireti bağlanıyor benim de oldu benzer şeyler cevap vermedim niye sustum diye kendimi yemiştim. Hiç birine katlanmak zorunda değiliz aslında da oluyor işte…

Öfkenizi de sakinliğinizi de bu kadar uçlarda yasamaniza gerek yok.
S... g... anan, ailen diye girdiğiniz adamla barışmak için aile fertlerini arayip özür falan dilemek kusura bakmayın ama çok kişiliksizce.

Haa benim de s... g... anan, ailen diye saydirdigim oldu ama sonunda evliliğe devam etsem de tavrımı korudum. Kötülüklerine o derece emin olduğum insanlardan özür dilemek korkunç geliyor bana..

Eşiniz de ailesi de böyle birine neden saygı duysun, neyinizi ciddiye alsin.

"Amann sen ona aldırma delidir"modunda takildiklari biri olursunuz.

Evlilik bitmis bitmemiş yorum yapamam.
Kendim de başkalarının gözünde işi bitmiş bir evliliğin içindeyim çünkü.

Devam ediyor olsanız dahi kendinize olan saygınızı kaybetmemek adına duygularınızı daha kontrollü yaşamanızı gerekirse uzman desteği almanızı öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…