Kızlar çok dardayım yardım

Ortalığı ayağa kaldirmissin, sonra da özür kıyamet yalvarip eve getirmissin. Bırakıp bırakıp gitmiş, geldiğinde sürekli sevişmişsiniz. Şaka mı tüm bunlar?

Öyle bir noktaya gelmiş ki aranızdaki ilişki artık sanmıyorum toparlansın. En başta çok saçma bir şekilde araba meselesinde sorun çıkartmışsınız. İki kişi tek araba gidilmesi daha mantıklı ayrıca gitmediğiniz bir yere kimin kaç araba nasıl gittiği sizi ilgilendirmez. Yoktan yere ortalığı ayağa kaldırmışsınız resmen olay çıksın diye uğraşmışsınız. Hayır bunca şey yaptınız bari geri adım atmasaydınız. Madem sonunda özür dileyeceksiniz niye kendi kendinize bunca olay yarattınız? Sonrası artık yokuş aşağı giden kamyon gibi. Bu saatten sonra toparlanmaz aranızdaki ilişki.

Hemen bırak git boşan daha güzel bi insana layıksın..

1. Eşin normal davranmıyor
2. Eşin ailesini tutmamalı, denge kurmalı
3. Sen özür dileyerek onu eve getirerek vs çok hatalar yapmışsın geri adım atmamalıydın
4 bence mümkünse boşan. Çünkü inan her şeyi geçtim senden nefret etse de iyi biri olsa gelir seni alırdı

Son düzenleme:
Hiç şaşırmadım hepsi senin için bir delil. Onları mutlaka kaydet.

Bunlar hep senin ailen benim ailem söylemleri yüzünden oluyor zırt pırt görüşmeyin şu aileleriniz ile ne kadar yakın olursa olsun ayda bir gidiverin bizim milletimizde kv fobisi var ne kadar iyi olursa olsun sevilmiyor kv ler es ailesi sevilmiyor ne kadin nede erkek karşı tarafı sevmiyor niye mic mic olmakta ısrar ederler bilmiyorum...senin bu kocanda adam olmaz bugün olmazsa yarın bosanirsin kucaginada bebegi alırsın doğru baba evine adam hayatını yaşar sen evde bebek bakarsın sana müstahak..adamın gözünde zerre değerin yok hala beni seviyo diyosun He seviyo sevdiğinden terketti defalarca, gece vakti bi saat sokakta yürüttü belli cok sevdiği sakin bırakma bu adamı bi daha bulamazsın böylesini

Siz de suclusunuz onun kadar. Bence siz de gecimli biri degilsiniz. Olan olmus ama. Adami evden kovup cinnet gecirmissiniz ee iyi de yapmissiniz aslinda, ama geri vites atacaktiniz madem niye yaptiniz iyice suyi cikmis her şeyin. Olmaz bu is bosanin bir an once. Korunma yonteminize de hayran kaldim, icime bosaldi yazmissiniz, tek korunma yonteminiz icinize bosalmamasiydi yani

Aranızda saygı eksik, ailesi hakkında da aklınıza geleni söyleyemezsiniz, hakaret ve çıldırmak... nedir? kendinizi sakinleştirmeyi öğrenin. Kendinize yapılmasından hoşlanmadığınız şeyleri başkalarına yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…