Kızlar çok dardayım yardım

Aynı şeyi düşündüm. Dolmuş olmadığından falan değil hem hırs ve sinirden hem de karşı tarafı merak ettirmek için yürümüş gibi geliyor

Nasıl ya? Bu zamana kadar başkası mı sahip çıkıyordu namusuna?
E bekarlar ya da ayrılan kadınların namusu noluyor bu durumda?
Sahip çıkacak kimse yok hay Allah nerede benim namusum?
Tabiki çıkmıyordu .Ablasının kocası doğuda görev yapıyo çalıştığım yer tekin bi sokak değil bende nasıl gelip almazsın dedim ablam daha önemli dedi Koçası başında yok dedi tabi bakacam ablama sahip çıkıcam dedi bende ben ne oluyorum dedim haksızım değil öi

Eee siz niye açmıyorsunuz dava illa onunmu açması gerekiyor.
Yasada boşanma davasını illa erkek açaçak diye bir kural yok.

Ya lütfen artık tam soğuyunda ayrılın. Çekilecek dert değilsiniz.

Ne kadar takmışsınız eşinizin ailesini, bu hırsınız yüzünden hayatınız her anlamda zor geçiyordur..

Sizin gibi insanlar etrafıyla da barışık değildir. Şimdilik eş ailesine bilendiniz, onlar hayatınızdan çıkınca sonra kime takacaksınız acaba?

Umarım aynı şeyleri yaşamazsın

Aynı şeyi düşündüm. Dolmuş olmadığından falan değil hem hırs ve sinirden hem de karşı tarafı merak ettirmek için yürümüş gibi geliyor
Aynen buna katılıyorum. Konu sahibinde her türlü numara var..

Sonuçta tanımıyoruz buraya ne yazarsa ona inanacağız. Ben hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını düşünüyorum.

Aynen buna katılıyorum. Konu sahibinde her türlü numara var..

Sonuçta tanımıyoruz buraya ne yazarsa ona inanacağız. Ben hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını düşünüyorum.
Siz yanlış düşünüyorsunuz neden numara yapayım Tabiki benimde hatalarım vardır ama demek istediğim şey her ne olursa olsun orda tek bırakılmak ailemi tercih ediyorum demek özür diletmek ne kadar doğru bende haklı olduğum haksız olduğum tarafları görebiliyorum .Sinir krizi geçirmemin sebebi sadece bu olay değil tabiki ama bende çok doldum artık bu ve bunun gibi olaylar çok yaşattı ikinci plana atıldığım için deliriyorım .Taksi çağırabilsem yürür müydüm .Ailesinden kopsun isteyen yok bu bahsettiğim ablasına daha önce benimle alakalı birşeyler anlattığında ilk tanıştığımız sıralarda ikinci evliliğinde mutlu olursın gibi bi cümle kurmuş ortada bir olay varsa bu iki taraflıdır kendi kardeşini haklı görüp bu cümleyi kurması yanlış benim nasıl kalbim ısınacak bu insanlara memur değilim diye memur bulsaydın oğlum demişler ilk zamanlar ben bunları keşke durmasaydım ama eşim çok laf getirip mikser gibi karıştırıyor .ben herşeue rağmen onlara hiç saygısızlaşmadım hep gittim geldim gönüllerini aldım ama herkesin bir sınırı var her konuda oğlu haklı olamaz bu gücüme gidiyor bu evliliği ikimiz yaşıyoruz ailelerin duyması çok kötü beni cezalandırması çok yanlış siz olsaydınız ne yapardınız

Siz boşanma davası açın. Her ne kadar annesi , ablası da olsa onlar için size 1 saat yol yürüten, bir sürü laf eden adamı affetmeyin. Hamileyseniz bile boşanın

Ailesini niye arayıp özür dilediniz o istedi diye ? Adamda psikolojik sorunlu normal degil belli ama sizde normal değilsiniz. Böyle evlilik olmaz, tamamen ayrılın birdaha görüşmeyin, isler bu durumdayken korunmasiz ilişki yasamanizin mantığı nedir?

Ben okurken yoruldum siz bunu yasiyorsunuz.
Once kendinizi sevin ve bu adam ve ailesinden kurtulun. O acmiyorsa siz bosanma davasi acin.
Size sizi sevdigini soylemiste sevgi boyle bir sey degil.
Ayrica boylesi seyler yasarken cocuk sahibi olma riskini almaniza da diyecek bir soz bulamadim.

Canım sen nasıl bir aileye düşmüşsün. Kaç kurtar kendini.

Şaka gibi, yazık değilmi sana. Ne kadar alttan almışsın ben okurken şiştim.

Bu adamdan sana koca değil, hiçbir şey olmaz.

Sende aklını başına al daha fazla gururunla oynatma

Nasıl bi kadersizim bilmiyorum Allah kahretsin onları ama keşke böyle olmasaydı yuvayı yıkması çok zoruma gidiyo

E bosanma davasini senin acman lazim niye o acsin diye bekliyorsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…